- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
X Factor
addikt
-
-
ooooobi
senior tag
Hogy tudom megnézni, hogy mi az a tárgy amit eladtam? Az AHban a completednel ott a neve, meg az összeg amit kaptam érte de jó lenne tudni pontosan mit tudott a cucc.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
DeckardCain
senior tag
Hétvégén, ha valaki akar coop-ban farmolni (inf ac1-act2) az dobja be Battletagje-t és felveszem.
Nálam buffolva 250-260mf van, jó lenne ha minimum mindenkinek meglenne a 200. -
Sirandrish
legenda
válasz DeckardCain #40004 üzenetére
ACT1-re van MF gearem...5ös valorral 203 az MF-em...többet nem tudok kihozni perpill...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
Srácok lándzsát nem lehet craftolni?
300+ lejátszott óra után vettem észre, hogy a kovácsomnál egy darab sincs
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Helmoras
őstag
Szevasztok topiclakók, voltam 1 hetet nyaralni már... durva monitorhiányom lett , volt valami érdemleges amiért át kéne bogarászni az 1500 hsz-t ?
-
persil
nagyúr
válasz Helmoras #40007 üzenetére
Persze!
Megtudtuk, hogy az 5 milliós itemek valójában csak 29 ezret érnek, de azért el lehet adni 38 millióért is.
Továbbá kiderült, hogy a legerősebb kaszt a wizmonkbarbhunter de a doki sem rossz.
Aztán hülye, aki mással nem ért egyet, a trollkodók jóllaktak, az ah pedig szét van cápázva és persze tele van bottal.
Sokakat meglopott a blizz, de persze a paypal is szar, na meg amúgy is hol van már a patch.Asszem ennyi.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wolverine
félisten
válasz Laraxior #39996 üzenetére
Akkor kérdezz nyugodtan. Lvl10-től aktiválhatsz majd passzív akilleket magadnak; ezek között van olyan, ami regenerál Spiritet. Ezeken kívül az aktív slotjaidba tehető abilityk generálják még az erőforrásod; és bár van pár item, ami ad némi passzív regenerációt, de ez nem különösebben fontos stat.
Összefoglalva: olvasd el a tooltipeket, és azzal üss, ami Spiritet generál - és ha elég sok van, akkor üss olyannal, ami fogyasztja, vagy csúnya meglepetések érnek."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ifju
aktív tag
-
Cadal
őstag
Mennyire éri meg felfejleszteni infernó fokozatra a Pónis pályát? Melyik acthoz lehet hasonlítani a nehézségét? Illetve van értelme azt runolni?
-
Cadal
őstag
válasz persil #40014 üzenetére
Milyen 1 milliot? Nekem 100000 aranyat ír az infernó staff receptre. Vagy az az 1 misi amíg a kovács legyártja?
Act 4-nél keményebb?? akkor marad a hell szintű bot asszem egyelőre.szerk, jah bocsi, pedig márt többször le lett írva.. Thx.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Drop elvileg olyan ott, mint act3-4-ben. Viszont néhány elit jóval könnyebb póniknál, mint act4-ben. Patch óta legalábbis én így látom. És viszonylag barátságosak a macik, pónik, virágok. Ez abból adódik, hogy sokszor elszaladnak, amikor üthetnének is. Ami ront a képen, hogy a sok felhőből már szinte semmi nem esik. Tehát farmolni nem igazán éri meg. Érdekes pálya. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e számodra. Eshet akár elsőre olyan, ami visszahozza a staff árát, de lehet, hogy huszadikra sem fog.
(#40015) Cadal! Gyártási költség 1m.
Egyelőre!
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
rol33
aktív tag
azt valaki meg tudná mondani, hogy egy itemen mi ad több hp-t, ha csak az 1ik van rajt?
+ 130 vit ?
vagy
+ 12% life ?®
-
törölt tag
válasz cowboy_bebop #39975 üzenetére
thx
-
Wrathrash
csendes tag
Sziasztok!
Inferno Ghom-ra mi a legjobb taktika? Monk - DH párossal max 50%-ig megy le,de onnantól már szinte minden füstben van...
-
Sirandrish
legenda
válasz Wrathrash #40025 üzenetére
Mi pont ma vertük le..
Barbi, Monk és DH-val..
Én buffoltam a Monkot és ketten letankoltuk..a DH a poison közelébe sem került csak messziről lőtte..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wrathrash
csendes tag
válasz Sirandrish #40027 üzenetére
Ebben a percben ment le, lassan haladtunk, kihasználtunk minden négyzetcentit,de meglett
-
mpierre
veterán
Na ez kész. 5-ös valornál kivágott a játék. Act II farm közben, éppen egy szúnyogos elit pakkra másztam rá...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Lézerparaszt
őstag
Reggel elindultam DH-val farmolni act 1-et (2-t ki nem állhatom), 5 valorral 250% MF -al. Semmi nem esett, viszont esett egy 600 dps 940 life on hites dagger, gondoltam jó lesz a monknak. Átlogoltam, ráadtam a monkra(0% MF) és a legelső elitből esett 1 63-as sárga és egy legendary shield. Na ennyit a MF-ról xD
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Cyberbeni
addikt
válasz Lézerparaszt #40031 üzenetére
nekem is ma 2 lvl63-as esett összesen egy full act1 runból (269mf full valorral)
meg egy set source (sajnos nem a tal, hanem a másik)
de naponta-2 naponta általában esik valami set/legendary (ha épp játszok infernon)
fehér cuccból meg minden 3. lvl63 volt[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Megöltem a Skeleton Kinget, LVL10-es Monkkal. Nem volt valami vészes, egy piros ital se ment le
A kovácsnál viszont bajban vagyok, nemigazán tudom mit hogyan kell
Kaptam két fogat, valami rare cucc, de hogy az mit takar és hova lehet tenni..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
drk88
senior tag
-
RockHaRD
addikt
válasz Laraxior #40034 üzenetére
azok alapanyagok, abból craftolsz fegyvereket. van amihez csak befőtt kell, a komolyabb cuccokhoz pedig a fog. Későbbi szintekhez külön alapanyagok vannak. A kék az mindig befőtt marad, csak más névvel, a sárga az változik. Infernon már vmi könny, előtte meg szemgolyó, meg talán vmi pata.
-
Laraxior
titán
válasz RockHaRD #40038 üzenetére
ó, ezt az írást már értem
olyan befőttet kapok minden kék cucc után. Aztán vannak a kovácsnál cuccok, amikért befőttet, meg lóvét kell adni. Ez tiszta sor.Itt is lesz olyan mint Diablo 2-ben hogy lehet a fegyverbe tenni rúnákat, amik erősítik? Vagy itt majd egybe kell kovácsolni?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #40039 üzenetére
Runák egyelőre nincsenek!
Én ugyan én még nem nagyon kovácsoltam de ha jól tudom a következőképpen működik!
Fejleszted a kovácsot (10szint a max talán) meg találsz recepteket...a recepteket "megtanulod" a kovácsnál, majd azután már némi nyersanyag és pénz cserébe annyit kraftol neked amennyit akarsz.
Persze azért nem árt figyelni hogy az adott cucc hányas szintre van, illetve hogy hány random properties-t (tulajdonságot) ad..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Laraxior
titán
válasz Cyberbeni #40041 üzenetére
Csak guesttel toltam, úgyhogy bajos a tovább...
Még keresem a jó ajánlatot a játékra"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sirandrish
legenda
Tanker poweeeeer
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sith7
nagyúr
válasz Cybertrone #40045 üzenetére
Popcorn on
-
Laraxior
titán
válasz ProEvoFan #40044 üzenetére
6-7-et adok érte maximum. 8-ért már lett volna eladó, de jobb minél olcsóbban. Úgyse fogok beleölni sokszáz órát, valószínűleg pont a Battlefield 3 miatt. Kis akció után jól jön a futkározás, lazítás, de csak annyi. Levezetésként.
A 8-as ajánlatot még meggondolom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bajtokarpi
őstag
Üdv:!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Network Disconnect-re létezik megoldás? Hogy mondjuk 15 perc után ne vágjon ki? Elég idegesítő, mikor megvan az 5-ös valor.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #40044 üzenetére
Most vettem...8M volt!
1D12H volt..ilyet még nem is láttam sose..azt hittem 1D11H-ról indulEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest