- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz gdevil #43942 üzenetére
nekem a monk nem jött be annyira, bár elég sokáig azzal toltam, de a double tornado barb sokkal jobban tetszik. Ha tank barbárról és monkról akarsz összehasonlító véleményt, akkor rám ne nagyon számíts, mert én csak norm-hell játszottam tankként, az meg nem mérvadó, mert a játék infernón kezdődik.
De ha nem feltétlen akarsz double tornado barbárt, akkor általában elég csak egy pár cuccot kicserélni, hogy tank legyél, így megvan a 2in1 kari. (nekem csak offhand helyére kell pajzs, meg sisak helyébe egy másik)
Monkra tudtommal nincs olyan build, ami nagyon különbözik a többitől. (illetve low lvl-re vagy egy infinite tempest rush build, de az csak norm-hell hatékony, ahogy hallottam)A könnyűség meg teljesen egyénfüggő, mert nekem pl monkkal az elején jobban ment, mint barbárral az elején, de mostmár fordítva van.
Plusz barbárra még ott a weapon throw build, amibe annyira nem nagyon mentem bele (belten van olyan mod, hogy feleakkora lesz a költsége, az meg a többi jó mod mellé drága)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Cyberbeni #43939 üzenetére
Próbáltam mind a kettőt, de szerintem a blade storm jobb ha meg tudsz állni az ellenfél előtt.
(#43942) gdevil
Szerintem a MonkNemrég kezdtem Barbit, és nagyon hiányzik neki az öngyógyítás, vagy a sok dodge.Hiába van majdnem unbuff 9k armorom, valahogy nem az igazi még.Nem is értem mit kellene fejlesztenem az all resen és dpsen kívül.Talán több str kellene.Meg egy jobb fegyver, az tuti.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok, most vettem meg a játékot, nem tudjátok, van hozzá magyarítás?
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz radi8tor #43956 üzenetére
előbb utóbb minden nem no-name játékhoz kiadnak magyarítást.
amúgy valaki elmondaná nekem, hogy azon a panelen, ahol battle.net belépéskor csekkolja van-e internet, jó-e a password, stb. ott mire való a "cancel" gomb, ha folyton szürke, és nem lehet megnyomni?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Qru
MODERÁTOR
-
törölt tag
Valójában a belső felíratok magyarítására gondoltam, tehát szinkron, meg az átvezető nem érdekes, csak a feleségemnek vettem a gamet, és hogy Ő is megértse. De ahogy elnéztem, a monkkal szaladtam pár kört, effektíve nem komplikált, ha nem beszélsz angolul, akkor sem. Szóval talán megleszünk nélküle.
-
sittes79
addikt
Tudtok linkelni valami jó kis item össze hasonlító oldalt mindenre kiterjedően?
Köszi
-
Iginotus
addikt
Valami gáz van battle.net -el? Be akarok lépni gamebe és error 73 mintha rossz kodot attam volna meg.
És a battle.net oldalon sem tudok belépni tök sötét a login gomb után nincs hova beírjam a jelszót stb.
Feltörni nem hiszem, emilt sem kaptam és van rajta autentikátorPlug and Pray... :)
-
Cyberbeni
addikt
buffolják a bash-t és a ww-t is double tornado barbárok nyalják a szájuk szélét
(persze a ww buff azt jelentheti, hogy az offhand dps többet fog számítani, mint most) -
LÁZ
addikt
válasz Iginotus #43971 üzenetére
most már nekem is, itt a kutya
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #43969 üzenetére
Na ne mond.Pont te mondod Én a Monkomhoz hasonlítom a Barbit.Azzal röhögve megyek.Lehet h túl hozzászoktam a Monkhoz.
-
Bazzzs
senior tag
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
P00By
nagyúr
Rövid időn belül vagy negyedszer esik ki ugyan az a szar plan(4 statos pajzs)...
-
FehérHolló
veterán
Akinek kell a Revenge of Gharbad coop achi, az gyorsan gyüjjön már be ide, nosza! (BodriKutya#2386)
Skynet is real. It's called Google.
-
Myth
aktív tag
DH-nál elemental arrow skill ball lightning runánál, hogyan működik a life on hit? Lövésenként 1 hit-et számol el vagy minden egyes ellenfélnél számolja akit a lightning eltalál?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Myth#1775
-
drk88
senior tag
kiesett az első set item 350 óra után pezsgő bontássss XD
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #48613632 #43965 üzenetére
jobb is, hogy nincs. ha valahol elakadnál, magyarított diabloval kapcsolatban gyakorlatilag senki nem tudna segíteni (diablo páholyos tapasztalat). elég egyszerű a szövege, ha meg valamit visszatérően nem értetek, szótár, sokat nem kell majd amúgy sem használni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
P00By
nagyúr
Megpróbáltam átmenni ACT II -be...megpróbáltam!
-
RockHaRD
addikt
WD-hez melyik followert ajánljátok?
És hogyan lehet feltornázni 6k körüli dps-re azt a valakit? mennyit érdemes rááldozni? -
KicsiPaszuj
tag
Heroscore: 5784world: 5343 (demon hunter: 995)
Europe: 1950 (demon hunter: 276)Amugy 70k dps megugorva
Eliana"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon
-
Sirandrish
legenda
-
JSaN
addikt
Lassan masfelhonapja nem jatszottam, es nem is fogok meg egy ideig. Majd telen vissza terek ra.
Heroscore: 4157
world: 15192 (witch doctor: 1080)
Europe: 6302 (witch doctor: 423)Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
KicsiPaszuj
tag
válasz RockHaRD #43990 üzenetére
Ez erősen szubjektív vélemény, de.... szar az összes.
Bármennyit is áldoznál rájuk, azt áldozd a karidra(főleg ha WD).
Tudomisén... vegyél potikat"Templar szokott nyerő lenni."
Jah, Heal + magicfind..... szal templar+1[ Szerkesztve ]
"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon
-
Neró
őstag
Heroscore: 4595
world: 12398 (monk: 3127)
Europe: 5041 (monk: 1320)Life on Hit: 1828
world: 427 (monk: 154)
Europe: 150 (monk: 57)| www.diablohungary.hu
-
Gyuri27
félisten
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #43992 üzenetére
Próbáltad a DT-t? Nem. Akkor úgylátom itt SA marad szar nem a DT
-
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #43999 üzenetére
Próbáltam-e?
Persze..már az Óvodába elengedtem a búgócsigát..tényleg nagyon izgalmasMellesleg megköszönném ha személyeskednél...nincs azzal semmi gond hogy csak egy ilyen karival tudsz játszani..jó az neked
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest