- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #43199 üzenetére
Már megint itt vagy?Rohadtul unalmas a gyerekes sírásod.
Minden második hozzászólásodban csak a sírás megy.
Tedd oda a szégyenpolcra, legalább elhúzol innen a szánalmas hozzáállásaiddal együtt...Meg egy nagy vicc ez a "nem esik semmi a játékban fröcsögés".A Monkommal mire elértem a 100-130 óra játékidőt, addigra annyi Barbár cucc esett, hogy muszáj volt indítanom egy Barbit.A talált cuccokhoz vettem egy sisakot (500k), pajzsot (500k) és egy jobb csizmát (20k) és már is act2 kompatibilis a Barbim.De kihangsúlyozom h ha nem veszek hozzá semmit, akkor is act1 könnyedén, act2 kicsit nehezebben teljesíthető lett volna.
Nem sírni kell, hanem játszani!!!!
...na meg AH-t figyelni és kifogni az ilyen jó fegyvereketLicites volt, ára 1.8 millió.A régi spearomat (838dps, 300Loh) cseréltem le, amii még anno act3ban esett.Tegnap is kitakarítottuk act4et, fejenként kb 4-5 halállal.Konkrétan ez szerintem jó eredmény, főleg úgy, hogy szinte majdnem mindent bejártunk.Diablo kill persze megint elsőre megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Cyberbeni #43200 üzenetére
Akinek meg nincs néhány 100 órája adott classal az ne adjon tanácsokat.
Mert te pl majdnem össze mostad a wizt a wdvel mivel mindkettőnek int kell. Ez meg lássuk be a big fail égetem magam kategória. Pont az i-n a 2,4m-s farmolos act3-s gear.Csinálhatsz te itt bármit szerintem. Akik elejétől wd-l nyomják a fenti és egyéb hsz-k miatt kóklernek tartanak. Lássuk be joggal.
Amd - Radeon - Ryzen
-
SimS
senior tag
Üdv
Lassacskán szeretném abbahagyni a játékot, mert hamarosan időm sem lesz hozzá, plusz jónéhányan már ismerőseim közül is leálltak vele (ha csak ideiglenesen, akkor is).
És (ami miatt is ide írok) szeretném kivonni a gold-om a játékból, de nem a 0.1 eur / millió árfolyamon (sarkítok tudom). Ehhez keresnék igazából valakit, aki segítene kiválasztani egy megfelelő itemet AH-ban, amit utána ~nagy valószínűséggel eladhatok RMAH-ban.
Minden ingóságot pénzzé téve (geart annyira nem akarok, mert lehet 1 év múlva ismét lesz rá szükség) nagyjából 5-7M-ról beszélhetünk. Nem sok, nem is várok érte túl sokat.Köszi,
p.s.: remélem nem írtam / kértem semmilyen blizz / ph szabályba ütközőt.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Sirandrish
legenda
Szerintem semmiféle szabályba nem ütközik..
Sajnos én segíteni nem tudok viszont ha neked segítenek ebben pls írd már meg nekem is PÜ-ben hogy mik azok az itemek amiket nagy valószínüséggel tényleg megvesznekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
drk88
senior tag
Sokak bánatára skillt nem árulnak az AH-ba
-
Gorneck
legenda
válasz ProEvoFan #43201 üzenetére
Nekem is volt egy komplett DH+Barbár gearem, előbbit majdnem teljesen eladtam...utóbbi fejlesztése folyamatban van, de az ő felszerelését is megkezdtem...
Nem volt vészes...bár az én gearem pl már nem az a 1-2 milliós kat. Amu és vért miatt (6m és 4,5m). Persze ezek nélkül is bőven ellennék...
Most így hírtelen végig szaladva...nincs 6m a többi cuccom összesen...utóbbi 1-2-3 hétben cseréltem le a 2-3 millást (abban vittem végig a játékot csapatban).Viszont én nem játszok egyedül így kb fingom sincs, hogy menne act3...de azt azé látom/tudom/érzem, hogy act3 bizonyos kasztokkal nem épp leányálom...azoknak javasolni szoktam kezdjenek egy barbárt vagy monkot...
Gorneck#1239
-
MrCsiT
addikt
válasz ProEvoFan #43201 üzenetére
No, azért nem kell ám fordítva ülni a lovon : szerinted az normális , hogy 2-300 óra alatt nem találsz semmi értelmeset, amivel TE tudnál haladni, hanem "annyi Barbár cucc esett, hogy muszáj volt indítanom egy Barbit" - írod ?
Ez a gond : mindenféle egyéb lénynek esik a sok cucc - amit sokszor árazni sem tudsz helyesen, hiszen miért tudnám én, pl. DH-t indítva, hogy egy 1044-et sebző monk cucc valójában értékes, vagy szemét..
A legtöbb panasz arra van, hogy saját magadra nem találsz lóf*szt se.Van egy DH-m, van benne már játékidő , és gold is. Lett pénzem ezt-azt venni neki AH-n, de az, hogy AH nélkül Inf. act2-3-4 játszhatatlan, mert act3-ban a toronyban egy szutyok fallen 1 hitel, és 25.000.000 egy jobb cucc, ami nem fog esni, mert AH -ba "esik".
Tegnap farmoltam act2-t (mint írtam, act3 még nem megy.) , esett vagy 60 db sárga cucc, abból 1 öv, ami talán nem rossz barbira (!) , a többi szemét. de durván : ilyen 130-150 dps fegyverek, lvl60 szinttel meg ilyenek. Már olvastam valakitől, hogy mégis a teszt során nem esett le a proggereknek/tesztelőknek, hogy ez nem ér így semmit ?
(Szerintem a Blizz azt csinálja, hogy HELL-ig végig tudj menni, de Inf-re már kőkeményen AH kelljen, mert abból van bevételük rendesen. )Értem, hogy nem eshet űberbrutál cucc naponta 3x, de amennyien panaszkodnak, abból simán lejön, hogy szar a drop rate a játékban, és ez tény.
Találtam 3 kuka legendary-t és 0 db set-et, vagy 320-340 óra alatt. (nem csak DH-m van.) Pfff...szerk: értem, hogy a folyamatos sírás uncsi, de nem alaptalan. Jelenleg épp úgy hozzátartozik a játékhoz egy ilyen, játék utáni beszélgetés-mondat: "Bazz, haver, tegnap 6 óra alatt nem találtam semmit, és aranyam sincs, mert az meg elment javításra." , mint az AH..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
drk88
senior tag
válasz MrCsiT #43211 üzenetére
Igen normális az ilyen dropp mivel a dropp rendszer nem nézi a te kasztodat és a játék az AH köré lett építve, így nem tudom miért kell ezen csodálkozni. Ha a dropp 30-40% már a te kasztodnak esne nem használnád az AH-t, ami meg nem biznisz a blizznek. Belekell törődni ez van..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #43215 üzenetére
kisebb a harctér, mint egy buszmegálló, plusz egy kókler vagyok, mert nem verem rá wd-re day0-tól úgy, hogy nem tudok vele játszani
-
mcsabee
senior tag
válasz Sirandrish #43215 üzenetére
Köszi a tegnapi tanácsokat, vettem pár itemet, úgy szeli a barbom inf act 2-t, mint ahogy a forró kés megy át a vajon .
Most épp a fegyveren vacillálok... sóher vagyok kiadni 2-3 millát egy nagyobb loh-os darabra .
Aki érdekel, itt megtekintheti: Csabi, a Barbár
A kari eddig 7.12 millió goldomban van, de mint látható, a 13 cuccból csak 4 került többe, mint félmillió gold, és csak egy volt drágább, mint egymillió, szóval nem egy "anyám add el a házat" gear.
helm - 300k / shoulder - 500k / gloves - 700k / chest armor - 400k / bracer - 120k / belt - 250k / pant - 730k / boots - 750k / amulet - 2.5m / bul katho's ring - 400k / rare ring - 100k / weapon - 70k / shield - 300k =
Stay a while and listen...
-
kemalboy01
tag
Melyik act-on lehet 900 dps feletti egykezes fegyót kevés mf-el szerezni? Act 3 Heart of Sin közelében már lehet?
-
Gorneck
legenda
-
-
törölt tag
Az elmúlt 5-6 hétben történt grafikai újítás a játékban? Akkor félretettem és most újra elővettem. Igaz a kártya csere is történt AMD 7-es szériára. Okozhatja kártya a képminőség javulást vagy javítás történt? Esetleg én szoktam el tőle és optikai csalódás?
Egyéb bármi érdemleges, amiről tudni kellene? Hell Act 4-ben az 59-es Monk-m mintha könnyebben haladt volna. De lehet csak taktikusabb és megfontoltabb voltam és nem szaladtam bele elite-csomagokba.
-
Sirandrish
legenda
válasz mcsabee #43219 üzenetére
Nagyon szívesen!
Örülök hogy minden jól megy...
LOH-ot szerezhetsz amuról is..mivel 600+ a max rajta így 3-400asat viszonylag olcsón be tudsz szerezni, és akkor a fegyverbe nézhetsz alacsonyabbat isSzerk: bár ahogy látom pont az amuleted volt a legdrágább így azt mégse cseréld le...ne legyél sóher nah
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mumee
őstag
-
Paarthurnax
senior tag
Tegnap újra kezdtem egy monkkal. Csak talált vagy gyártott fegyvereket fogok használni, AH kizárt. Kíváncsi vagyok meddig jutok így.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
hackeeeee
Jómunkásember
WD Level 50, Nightmare done.
Ha jól rémlik, akkor 35-36h játékidő eddig.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
drk88
senior tag
válasz Paarthurnax #43226 üzenetére
inferno act1-t simán bekell fejezned talált cuccokból, legelső karim monk volt act2-től használtam AH-t.
-
Gorneck
legenda
válasz mar_tin #43222 üzenetére
Kb semmit nem ér rajta amiért ennyi goldot kell fizetni...az, hogy fennt van még nem jelenti azt, hogy van olyan hüle is aki megveszi annyiért...főleg, mert lényegesen olcsóbban jobbat vesz.
Az az amu nem ér 10 millát, mert 1-2m-ért jobbat veszek...és ezt más is látja...Ezért van az, hogy 1-1 gearnél 100+ milliókról beszélnek az emberek, ahogy anno tettem én is...pedig nem, csak egy szint után...nem kell minden szart megvenni elsőre...és egyben itt kezdődik, hogy jól kell megtanulni árazni...aki 12 millióért rakott fel illet az kurvára nem ért az AHhoz...
Gorneck#1239
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyuri27
félisten
válasz Cyberbeni #43214 üzenetére
Ez lepkefing. Semmi.
Térjünk vissza erre az egészre 300-400 wd-l eltöltött idő után (meg így 1.0.3 után jóval egyszerübb az élet, arról nem is beszélve, hogy nem wd-l kellett össze kaparni a lét 1.0.3 előtt. Ezeket mind, mind ne felejtsük el).
Illetve mint írtam egyszer végig szaladni átlehet minden act-n. De normális haladós farmhoz kell a gear rendesen. Lent a katakombákba ahol ennyi hely sincs bizony még a hulládat is meggyalázzák. Persze ott is lehet szaladni. De én nem azért játszom, hogy mapokon, pályákon átszaladjak. Illetve nem is azért, hogy elittől elitig rohangálja.Örülök is neki, hogy sima mobok erősebbek lesznek és jobb cuccokat fognak dobni 1.0.4-től.
NewmanHD: új driver, profil dio3-ra. Ennyi a titok.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
szmegma
aktív tag
Keszitettem egy dinamikus usercard-ot. Osszesen 4 karakterrel jatszom, a kep a barbarom adatait mutatja.
Mi a velemenyetek?TV: JZ1000
-
-
Mumee
őstag
Semivel sem fogsz normálisan act3-at farmolni, ahogy szeretnél pörgettyűs barbáron vagy sok-sok goldbefektetés nélkül, de megfelelő kiteolással, skillhasználattal lehet farmolni mindennel aránylag olcsón, csak ez nem a te "stílusod".
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MrCsiT #43211 üzenetére
Engem nem zavar ha másik kaszt cuccai esnek.Tudod kb 5 perc beütni AHba a számokat (-15%al kevesebbet) és megkeresni kb mennyit érhet a cucc, amit találtál.Neked ez nem megy?
"hogy a folyamatos sírás uncsi, de nem alaptalan. Jelenleg épp úgy hozzátartozik a játékhoz egy ilyen, játék utáni beszélgetés-mondat"
Nézd, mikor ugyan azok az emberek sírnak állandóan, az kicsit már szánalom.Inkább játszana fórumozás helyettDe tényleg, nem hiszem el h nem esik olyan cucc nekik, amit el lehet adni jó áron és venni egy másikat a saját kasztjának.
Nézzétek meg Andrisht.1.5 hónapja kezdte a játékot.A felszerelését meg lehet nézni....miért vannak ilyen jó cuccai?Mert játszik!Esnek más kaszthoz való cuccok, és eladja.Mi ebben olyan nehéz?Kiesik a tárgy, AHban beütöm a számokat és megkeresem kb mit érhet. -
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #43237 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy még nincs másfél hónapja...de gondolom ez szintén a te malmodra hajtja a vizet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cyberbeni
addikt
válasz Gyuri27 #43235 üzenetére
na szóval: nem kell kiteolni (ha nem 750k-t költöttem volna a gearre, meg amit eddig találtam/felraktároztam, akkor más mobbal is lett volna időm fotózkodni)
és legközelebb ne rinyálni gyere ide, hanem tanácsot kérni, mert én előrébb tartok a wd-vel: [link]
egy elitet sem hagytam ki természetesenNUFF SAID
@ProEvoFan: az elmúlt 2 hétben 100k-ért eladható cucc sem esett, szóval egyszer hopp, máskor kopp
persze AH-ból szereztem egy keveset, aminek most egy részét el is pazaroltam WD gearre[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Cyberbeni #43240 üzenetére
Nem rinyálok. Írtam a véleményem. Nagy különbség. Persze ha kicsit vissza olvasnál Gorni is egy véleményem van velem. Mellesleg ő is tösgyökeres wd az elejétől fogva.
Amit csinálsz és irkálsz az meg vicc.
Szövegértelmezéseddel is van némi probléma. Írtam mikor fogok tovább menni act3-n. Keresd vissza.
Tőled az évszázad beköpése volt, hogy a wiz szükségletei nem sokban különböznek a wd szükségleteitől.
Tanácsot meg attól szoktam kérni/elfogadni aki kicsit többet tolta adott classal mint én. Te nem ez a kategória vagy.
Alkalmasint megyünk egy coopot. Meglátjuk mekkora az az epenis. Mert így ahogy leírod hatalmas. De mint tudjuk messziről jött ember azt mond amit akar.Amd - Radeon - Ryzen
-
drk88
senior tag
válasz Gyuri27 #43242 üzenetére
Ahhoz képest 2 nap alatt tovább jutott, mint te "törzs gyökeres mester wd" az elejétől fogva. És neki sincs több goldja mint neked meg etc. sorolhatnám a dolgokat, lehet itt vergődni h te mennyire értesz a wd-hez meg mennyire tapasztalt vagy wd-vel meg stb de ingame nem támasztja ezt alá..szóval szerintem ennek a ki a tapasztaltabb wd mester nincs tovább értelme
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #43242 üzenetére
Ő félig tank wd (skillsor alapján), te int+vit, én meg crites...teljesen más játékstílus mind3...
Tank wd sztem simán kihozható bagóból 1-2-3 millió (LoH kivételével nekem minden adott lett volna hozzá, csak nekem lassú, meg csapatba se mennék vele), criteshez min 6-7 millió kell, int+vit egy idő után kifullad, hacsak nem válassza vmelyik útat vagy dönt AS mellett.
Ha ugyanazt a cuccot szeretné megkapni az ember csak allres vagy as vagy chc/cmd kiegészítésével, akkor sajna készüljön fel, mert nincs az a pénz ami elég lenne neki...ergo vagy kezd másik karaktert vagy csapatba csapatja...És igen, menjetek egy kört act3-ba és elválik kinek megy jobban...én egy csomó videót néztem act3at farmolóktól...és nem 10 millás gearben voltak...és most itt nem arról van szó, hogy éppen megy nekik, hanem kényelmesen tolják...1-2-3 halál persze bejátszik...de nekem a farm pont ezt jelenti, hogy nem esek kelek (persze viszonylag teljesíthető elit pakkokkal).
Gorneck#1239
-
Gyuri27
félisten
Nálad is problémák vannak az értelmezéssel úgy tünik.
Kezdjük ott, hogy hol írtam azt, hogy mestere vagyok a wd-nek?
Keresd vissza azt, hogy hol írtam, hogy act3-n nem tudnék tovább menni?
Amúgy neked is áll a zászló. Tessék egy wd-t inditani és játszani. Persze így 1.0.3 után picit előnybe leszel. De ezt elnézem. Pár száz óra wd után meg visszatérünk a beszélgetésünkre.Mindenesetre érdekes, hogy a wd-hez mindenki ért.
Az is érdekes, hogy igazán nagy név nem játszik wd-l. Persze vannak jó játékosok ez tény,
de a nagyok valamiért óckodnak tőle. Itt valaki linkelt statot a classok eloszlásáról. A wd ha emlékeim nem csalnak az utolsó volt. Mennyi érdekes egybeesés.Gorneck23: nem fogok magyarázkodni azoknak akiknek 20 órája van wd-l. Másrészt láttál játszani el tudod dönteni, hogy mennyi a skillem.
Harmadrészt ahogyan irod a kényelmes haladás nem lehetséges egyedül tescos gearben.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
HC speedrun DH val ha valakit érdekel
-
thesound
addikt
hc 16-os monk, butcher előtt állok, de nem merek még bemenni
van kedve valakinek biztosítani?Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest