- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz FehérHolló #41997 üzenetére
Mivel te voltál az első jelentkező így egy 100as pakkot félreteszek neked
F-ECT$ Nekem ahol már fogyna (ACT3)ott mindegy hogy beiszom-e így nekem mindenhol csak gyűlik
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dobolan
senior tag
Ilyen az én wizardom: [link]
-
Dadan01
senior tag
Barbár loh kard eladó:
-
akela91
addikt
Itt az én Babám: [link]
Nemtom miért a life reget emeli ki, mikor a LOH-om 1450+
[ Szerkesztve ]
-
Paarthurnax
senior tag
Erdekes a Career tab. 3206 elite kills tuti a kezdo kategoriaba tartozik.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Edge
veterán
válasz F-ECT$ #42002 üzenetére
Áhh soloban nem. Act3-on nem működik az tank nélkül hogy megállok 69k dps-el és tolom a dps-t, ha nincs tank eljutnak hozzám az elitek, akkor meg gáz van mivel menekülő skill nincs betéve, több DPS kell ehhez, úgy érzésre 80k dps kéne.
Force armort vissza is tettem, most ilyen a karim, ezzel act1 röhögve(iszonyat gyors a farm) act2 meg simán farmolható soloban:
Wizzy
act3-ra már másik build kell, familiar helyére teleport fracture, archon helyére meg venom hydra, cm helyére meg illusionist. Disintegrate viszont még mindig jól damol, persze arcane orb még jó helyette ez ízlés kérdése.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
donsimon72
tag
[link]
Barbárom inf.-re készülve,még 1 gyürű cser lesz és a két fegyó majd!gyürüvel 4.5-5M lesz,2 fegyó!kb2-3M![ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Paarthurnax #42009 üzenetére
Erre most mit mondjak?
És gyanítom vannak itt nálam is elvetemültebbek .
Am a hsz-ed miatt esett le, hogy van ilyen profilnézet
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #42015 üzenetére
12715 Elite Kills
Hiperkockaaa(#42017) vhunor
Bleach. Az egyik erősebb ellenfél. De hogy miért épp a barbár érdemelte ki a Barragan király nevet, azt nem tudom
Picit tényleg barbáros arc:Vagy más a forrás?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
vhunor
őstag
válasz mikromanus #42018 üzenetére
Hát, néhány Ghibli filmet, Ghost in the Shelleket, Wonderful Days-t leszámítva nem nagyon néztem ilyen filmeket (a Dragonball nem ér, akkor még kicsi voltam ), szóval ezt sose találtam volna ki wiki nélkül.
-
Helmoras
őstag
Itt az enyém is, most bővítgetem az MF-et igen komoly költségeken :S
Tudom durva meló, de be lehetne tenni első HSZ-be ezeket a linkeket
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
bemutatom én is a karaktereimet (dh-m mf-ben van, a többire meg csak kacatot pakoltam, mert annyira nem foglalkoztam velük)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mikromanus #42018 üzenetére
A Barragan az olyan barbárnak való kemény név. A Starrk vagy a Halibel nem igazán illik hozzá
Am azért ekkora az elite szám, mert én túl sokat farmoltam. Most már meguntam azt is, és be se jelentkezek igazán.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Itt az én kicsikém ha már mindenki linkelgeti, nehogy kimaradjak a jóból.
mephi666 Jó a karakterneved
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
mephi666
nagyúr
válasz Iginotus #42023 üzenetére
lol ...sejtettem előre amúgy, hogy többen ellövik... szinte kötelező név egy dh-nak idővel amúgy variálni fogok: szerintem a hc-barbi kukába megy meg vidomina is és lesz belőlük monk/wd, hogy minden karakterből legyen mindkét nem képviselője
#42025: dolgozok épp, délután meg nem tudom mi lesz még otthon folyamatosan be van lőve a gép, hogy teamviewerrel elérjem az ah-t és tudjam felpakolni megállás nélkül a cuccot, ha üresedés van
ja, akinek nem akar összejönni a teamviewer: windowed mode-ban megy akár androidos telefonról is nyaralás alatt pakolgathattam vele a cuccot (csak kis idő után 32k-ra korlátoztak, úgy pedig hosszadalmas volt a mutatvány, mert elég szép adatforgalmat tud generálni)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cadal
őstag
Az alábbi linket használva mindenkit meg lehet nézni akinek ismerjük a battletagjét, csak arra kell figyelni, hogy a battletagben szereplő" # " helyett " - " kell írni a címsorban. Fontos, hogy a sor végén legyen ott a " / " jel. A kis és nagybetűk azt hiszem nem számítanak.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/xxxxxxxxxxxx-xxxx/
Linkesítve: [link]
Pl itt a korábban linkelt botolós profilja: [link] Vagy az első hsz-ből lehet szemezgetni. Vannak érdekes nevek..
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
b+: egy olyan xbow nálam is elférne... ss nélkül minden 2. lövése crit és így 200k+ a damja... állatfajzat az a puska magában ér vagy 1 milliárdot
-
Wolverine
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #41985 üzenetére
Jobban jársz, ha így linkeled
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy hotelben wifin kapcsolódok a netre és nem tudom elindítani a játékot. A net működik tudok böngészni meg minden viszont mikor elindítanám a launcher azt írja, hogy nem tudott letölteni valami fájl-t...
Battletag: Myth#1775
-
-
DjDanee87
addikt
Elszállt a server?
-
pulcsi
tag
Ezt a diablohungarys leíást a karakterekről kicsit elírták, illetve csak monkról tudok nyilatkozni de elég sok helyen nem stimmelnek.
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Cyberbeni
addikt
ahh, vettem egy jobb andariel's visage-t a barbáromra 200k-ért, de úgy lementek az árak, hogy a mostani sem ér már 300k-t, mint amennyiért vettem :S
-
angelside77
tag
Itt az én monkom is:
Ezzel már a3-ban is tudok haladni. Igaz még nem értem el a végére, de nem is sietek.
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
davidsz
senior tag
válasz FehérHolló #42041 üzenetére
Ez a módszer a jó. Én is kezdek rájönni erre. Ami cuccokat eladtam eldobáltam a barbárommal, az most pont jól jönne a WD-nek.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Nagy.Úr
tag
Urak ti ezen a gear összeállításon mit változtatnátok ? [link]
-
F-ECT$
titán
válasz FehérHolló #42041 üzenetére
Én 2 karit húztam fel, AH-zni szinte csak fegyvert AH-ztam szintezés alatt, azt meg 5 szint után dobtam vissza, és általában el is vitték. A többi cucc megtalálós, azzal bőven el lehet vinni inf-ig. A második karimon AH-ztam egy-két cuccot, pl fejest, hogy tudjak bele +21% Exp-es kavicsot tenni. De max 20k/item szintezés alatt, és ez bőven vissza is jön.
Dive ever, work never.
-
FehérHolló
veterán
válasz Nagy.Úr #42043 üzenetére
Odaadnám az egészet BodriKutya#2386-nak!
Egyébként nagyon vegyes a resisted. Egyre gyúrj rá + all res.
F-ECT$: Csak nem mindegy, hogy 25 óra alatt, vagy 40 alatt húzod fel a karikat 60-asra. A plusz XP on kill geart meg most aranyárban mérik.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
pulcsi
tag
válasz Nagy.Úr #42043 üzenetére
Kis hp kéne meg lohos fegyer nagyobbsebzéssel meg armor de azt képességgel is tudod növelni de act 1 re igy is jó, farmolos cuccomban rosszabb vagyok de simán megy. Ja és igaz a resit még kell javítani.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
F-ECT$
titán
válasz FehérHolló #42045 üzenetére
Nem tudom, hogy a +xp on kill geart mennyire éri meg stackelni, a fejesben lévő +21-23% is sokat dob már. A barbárom 18 óra alatt érte el a lvl50-et (hell-t kezdi), ehhez a wizemnek 31 óra kellett anno. Persze nőtt a tudásom, meg a wizzel mindent felfedeztem, de szerintem kb 25 óra alatt a barbár is felér 60-ra, mindenféle +xp gear nélkül (a fejest leszámítva).
Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest