- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
miko_
tag
válasz MrCsiT #43706 üzenetére
Tessék itt van az én DH-m is nem volt olcsó a gear, hetekig farmoltam anno act II hogy tudjak venni normális geart aztán amikor ACT III is ment akkor meg azt. Ez sajnos igy megy türelem kell hozzá.
[link]Én valahogy próbáltam középen meghúzni a dolgot a DMG meg life+all res között. Így még act IV-ben is kibirok 1-2 ütést. Ghom-ot pl infen 10-ből 9x tuti lenyomom.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Skacok...nincs valakinek egy LV45ön már hordható LV Req-es Bowja?
Kéne a kis köcsög DH-mnakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tatabánya
senior tag
egyre divatosabbak ezek a tank DH-k most is két public game során tt fityeg a pajzs a hátukon meg puffogatatják a bombáikat, nem is gondoltam volna ezt...
megint ránéztem AH-ra searchös ajánlata keresés nélkül 150- 200 millás gyűrűk ezeket valaki meg is szokta venni ?
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Sirandrish #43752 üzenetére
na arra nagyon vadászni kell. én egyszer szereztem lvl 53-ason egy 7 lvl req-es 860 DPS-es xbowot 100k-ért, azt hordtam inf act 1 végéig, utána eladtam 400k-ért
van aki véletlen nem olvassa el a lvl req-et (vagy nem tudom), és berakja picsa áron.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Cyberbeni
addikt
válasz sunnymarcell #43754 üzenetére
nekem nem jutna eszembe 14-es -lvl req alatt fegyvert venni, és szerintem sokan így vannak, hogy 10+ alatt nem vesznek
a "nem dobnak szart sem az ellenfelek" hiedelmet cáfoló kép: [link]
norm dia dobtaegyébként meg DH -lvl reg bow nélkül is OP hellen
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz Sirandrish #43752 üzenetére
bazzeg 1 hete adtam el 870dps -12 lvl el
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Cyberbeni #43755 üzenetére
sajnos nem tudom értékelni, nem tudom mennyi a max stat érték a 22-es cipőkön.
amúgy is ameddig nincsen low lvl pvp, nem hiszem hogy párszázezer goldnál többért el tudnád adni.
valakinek van kedve HC-ban új karaktert kezdeni, és a nulláról indítani? egész szellős a hétvégém és a jövő hetem.
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
tatabánya
senior tag
válasz sunnymarcell #43757 üzenetére
pár százezer??? lv60-ig a buyout nálam max 10000 gold
csodállak titeket hogy még van erőtök új karaterhez, már pár hete lvl 5-ös a WD-m ma is belép séta köpköd kicsit azt ennyi volt köszönöm, ment a farm a nagy droppra várva inf act 1-ben DH-al tovább
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz sunnymarcell #43757 üzenetére
HC-ban minden cuccot, ami jobb, mint a mostani, azt értékelni kell.
10%ms, 33int, 30 vit, 11xp azért eléggé jobb, mint a régi cipőm.
Nekem van egy lvl7-es barbárom és egy 15-ös, szóval ha beérted a barbáromat, akkor szólj (ha barbárral jössz, akkor lvl15-ön átváltok monkra)@tatabánya: én lvl60 alatt eddig csak egy -lvl req fegyót vettem az 5. karakteremre
úgy nem élvezet játszani, ha az AH miatt 1 ütés minden ellenfél, te meg halhatatlan vagy.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Cyberbeni #43759 üzenetére
barbárt akarok indítani, mert DH-t már elvittem 60ig, monkot 30ig, wizardot még haver accountján asszem 48ig, WD nem jön be.
ma már késő van, és ha elkezdek játszani akkor az minimum 1 óra
vegyél fel friendnek, sunnymarcell#2504 a battletagem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz sunnymarcell #43761 üzenetére
SC-ben én sem szívesen játszok WD-vel, de HC-ban nagyon jól jön az életbiztosítása.
De ha első barbárodat HC-ban indítod, akkor lehet el fog menni egy pár, mire belejössz -
Wolverine
félisten
Ó, hogy te ebben mennyire tévedsz Az utóbbi egy hónapban kaptunk már olyan levelet a Blizzardtól, amelyben hír eltávolítására kértek minket - pedig nem is volt a dolog nagyon komoly. Csak épp olyan leak volt, amit még nem lett volna szabad senkinek tudnia.
A nemhivatalos fansite-okkal valóban nem foglalkoznak sokat. A hivatalosakkal viszont igen. És ahhoz, hogy hogy hivatalossá válj, komoly követelményei vannak a WoW-nál és a SC2-nél is, a D3-as oldalakat nem követem igazán, de amennyiben van lista a fórumon róluk, akkor ott is ugyanilyenek a követelmények. És ha egyszer majd jelentkeztek, hogy ti is szeretnétek bekerülni arra a listára, akkor egy ilyen írás mínusz pontot jelent.#43760: tudja. Elvileg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cyberbeni
addikt
act1-ben, amikor a kard első darabjánál mondja a csávó, hogy "it is turning", azt mire mondja?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz danilla #43743 üzenetére
ja igen, nem szentírás, és alapvetően "budget" buildekre igaz. későbbiekben inna pants + öv (utóbbi alsó hangon 1-1.5m), illetve még később nat setet mondanak, de az valami eszméletlen drága a gyűrű miatt. meg van egy faster runos bracer is (25ös limit meglehet vele), de alacsony ilvl, tehát használható statokkal megint őrült módon drága.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SLYM
veterán
sziasztok, ez a fegyver mennyi pénzt ér kb? nemrég találtam a barbárommal [link] (58-as szinttől használható egyébként)
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
van valami szisztéma is abban, hogy melyik tárgyadat milyenre fested?
Az ilyen kérdést legközelebb ide írd légyszíves: [link]
szerinetm egyébként a monkkal találtad, mert úgy tudom hellen nem eshet ilvl63-as cucc.
árát nem tudom, de szerintem nem túl sokat érhet, írd be keresőbe 2 kezes fegyverekhez, hogy lvl 60-60, reduced lvl req 2, és ott nézdd, hogy kb mennyit érhet (állítgasd a max buyoutot, amíg hasonló sebzésűek nem lesznek felül) -
Cyberbeni
addikt
Kripp elárulta a nagy titkot, hogy hogy lehet dupeolni
Átpakolod egy másik accountra minden cuccod, aztán azt mondod hogy feltörték az accountodat, és állítsák vissza.
seems legit -
Cyberbeni
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Melyik szintű legendary itemből esik 100%osan Fiery Brimstone?
61lvl felettiekből? -
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #43770 üzenetére
Goldskin...100% GF és esély a gold dropra miközben üti a mobot...goldfarmerek a mennybe vannak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #43775 üzenetére
Azok nem, mert nekik meg is kell találni ... de lesznek, akik kacagva meg tudják majd venni, és még több gold - juk lesz
-
Sirandrish
legenda
Főaccal megveszi, rádobja a goldfarmer botjára és kész..
Ergo nekem is be kell szereznem 1-2-tSzerk: Azért a 2kezes Skorn se lesz gyenge...300+os MainStat, majdnem 200%CHD+ socket
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cyberbeni
addikt
válasz ProEvoFan #43772 üzenetére
szerintem igen, de fent van diablo3.com-on
@Sirandrish: Szerintem Goldskin buyout gombra beállítanak egy bant, és feljön egy ablakm hogy szeretnéd e újra megvenni a játékot
amúgy nekem van egy Goldskin-em, mennyiért vennéd meg?
két egykezes lehet 400chd is összesen, szóval a 300 nem olyan durva
@SLYM: [link][ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Cyberbeni #43778 üzenetére
Nekem is van Goldskinem...meg 50K körül lehet is venni, így nem kell a tied
Most nézem csak...a Skorn 95%ban 6-9K bleeding DMG-t 5 secig
Aranyos kis cuccos lesz az[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #43777 üzenetére
Ergo nekem is be kell szereznem 1-2-t
Legyünk pontosak, 3 - at
Viccet félretéve, így azért már tényleg örülhet az, aki talál egyet
Igen, a CHD se kutya -
Sirandrish
legenda
Igen, végre lesz értéke talán a Legendary itemeknek és tényleg el lehet majd gondolkodni rajta hogy megéri-e használni, és nem csak azért fogsz örülni mert ritka..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálatok is kért ma liszensz elfogadást belépéskor?
Véleményem szubjektív...
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #43781 üzenetére
nekem a normálisabb statok és +egyedi tulajdonságok tetszenek nagyon jót fog tenni a piacnak, de addig ki kell szórnom minden régi set/legend cuccom áron alul, mert az értékük kb p*csafüsttel lesz egyenértékű
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mpierre
veterán
válasz hackeeeee #43782 üzenetére
Frissült az eula... Lehet megint böngészni, hogy mit tiltanak, amiért bannolhatnak.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz mephi666 #43785 üzenetére
Nem mintha most érnének valamit...leszámítva talán azt a 2-3%ot
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #43788 üzenetére
Miből gondolod, hogy az megengedett?
Más téma, hogy nem tudják kiszűrni...Ok, morgok én is.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
skater86
tag
Én is átnéztem a Legendary updatet. Első ránézésre "hú de király lesz" jutott eszembe. A másodikra meg, hogy az áruk is az lesz AH-ban... Aki eddig megszedte magát, ilyen-olyan módon... annak lesz új Legendary, aki nem annak nem, hacsak nem talál... ennyi. A drop megint más kérdés. Kövezzetek meg, de nem lenne értelmesebb az AH, ha egy cuccot egyszer lehetne eladni, utána már nem engedné? Tehát az illető tudná használni, de ha talál másikat akkor 1x tudná eladni valakinek...Persze akkor egyből jönne a "de én üzletember vagyok, meg AH manager sírás..." nem lehetne rerollozni a tárgyakat. Egy kicsi rare-legendary drop balancal, bot ritkítással-megszűntetéssel (persze ezt nem lehet) és a tárgy 1x eladásásval esetleg valami hasonlót kitalálni már lenne értelme farmolni és a dropot eladni. Lehet az RMAH is fellendülne. Ezzel a vásárlást is meggondolná mindenki, meg az eladást is, hiába lenne nagyon drága a Legendary, legalább azt valaki megtalálta és úgy adja el...persze ez magán vélemény.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Drizzt #43783 üzenetére
Igen, tudom. Ezért is akartam eladni.
Azért csinálnak egy über goldfind armort, hogy jobban tudják szűrni a botokat@skater86: így is elég könnyű a játék, és most megint még könnyebbé teszik. tegyük fel veszel egy armort 1M-ért, de utána találsz egy SOKKAL jobbat 1,5M-ért, de inkább nem veszed meg, mert nem adhatod el az 1M-s armort?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz skater86 #43791 üzenetére
Marha jó lenne...vennél egy itemet 3M-ért mondjuk, aztán rá két napra esne valami amiből lenne pénzed...lecserélnéd a 3M-eset egy 10M-esre és a 3M-eset el tudnád adni a vendornak 1365goldért...az lenne ám a biznisz...
Konkrétan évente tudnál lecserélni bármit is és akkor is buknál egy komplett gearen 3-5 vagy akár 20-40M-et..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #43794 üzenetére
Szerintem a 61-62es fegyverek még így is szarabbak lesznek jóval.
Egyszerűen azt érik el ezzel (és te is) hogy unid előtt nem írod majd le a cuccot mert majd érhet is akár valamit.
Ez persze jó, de ettől még tuti nem veszik majd fel a versenyt a 63as társaikkal...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SSJPeter
őstag
Na szerintem király lesz ez a legendary buff, bár nem minden legendaryt fognak buffolni...ami már most is használható és erős annál nem lesz buff.
A helm of command pl. nem változik, de az a tippem, hogy a Stormshield és pl. a String of ears sem fog.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
mpierre
veterán
válasz Mr.Csizmás #43788 üzenetére
Pontosítanom kell: .....amiért bannolhatnának (csak nem foglalkoznak vele).
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #43795 üzenetére
Egyszerűen azt érik el ezzel (és te is) hogy unid előtt nem írod majd le a cuccot mert majd érhet is akár valamit.
Lehet én értettem félre, de amit nem identify-oltál azok sem fognak változni patch után.
Azt mondták a drop pillanatában dől el, hogy milyen a cucc nem az identify állapotában.⭐ Stella
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor