- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
Első hónapban hoz 1M-et..a másikban majdnem kétszer annyit a 3.-ba meg már nem éri meg?
Ugyan már...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
Eleinte tényleg gyönyörű aranybánya volt. Monjuk én kevesebbet AH-ztam, kishitűbb voltam, így kiebb összegekkel kereskedtem (többnyire AS-es + egyéb hasznos tulajdonságos ringekkel és amukkal). Volt pár nagyon jó vétel. Sokszor volt tízszeres haszon egy tárgyon. És még ez a tízszeres is lhet bőven alulárazott volt
Pl:
Az egyik gyűrűt 200k-ért vettem. most is nagyon jó, de AS nerf előtt überbrutál volt (17 as, socket, 59 allres, 48 cold res, 154 armor)
És ez még "túlárazottan" került be. Volt bőven 5-10k-ért milliós vagy afeletti érték.
Fegyveren többet lehetett nyerni, de drágább is, így kimaradt nálam. AS nerf előtt nálam a kármentési fázis volt. Lehet ha nem a bóvliból aartam volna hasznot szerezni, akkor fegyveren én is többet nyerhetek. Monjuk az AS fegyveremet időben lecseréltem egy azonos DPS-es lassú fegyverre...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Mumee
őstag
válasz Sirandrish #42752 üzenetére
Nem pénzről beszéltem, hogy melyik hónap mennyi volt azt írtam eslő hónap 2md gold második 3,5md, de a 3,5 kevesebbet ért, mint a 2 az első hónapban méghozzá sokkal kevesebbet.
Jelenleg 150Ft 1 mill gold, ami 15e 100mill, úgy hogy a piac beszűkült nincs napi többezer 1d12h 100k-ért betett milliós cucc. Tehát jóval nehezebb milliárdokat leakasztani. Havonta napi 12 órával menne sztem most is az 1md, de 150e nekem nem ér meg napi 12órát, mert van ami többet hoz (pl egy rendes munka is hoz ennyit 12órában, de inkább többet pláne diplomával)
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
"A nagyok többnyire játszottak."
Athene se ingyen játszik.
Nézd meg kungen miből keresi a lét. Nem forintról beszélek és nem apró pénzről. Mégse tartanak ott mint te.
Vagy ott van debo. Az előző kettőhöz kispályás. Havi kb 400 dodót árul az rmah-n, + a gold. Illetve a stream után is jön a pénz. Athenét, kungent, kirripet pedig nem kevesen nézik. Meg a you is tejel valamit. Ezeket össze számolva egyik sincs akkora király mint te.
Nem mondom, hogy nem vagy ügyes stb-stb. De fenti urakról pontosan tudjuk mit és hogyan játszanak. Kb azt is mennyiért.
Te meg felvázolsz egy elméleti metódust. Ami akár müködhetne is. Csak szerintem nem akkorába.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
válasz Diablo18 #42745 üzenetére
Aha, és a világban nincsenek olyan emberek, akiknek a magán vagyona összemérhető 1-1 kisebb ország éves gdp-jével, ugye?
Amíg elértél 60-ra, és hell végére, addig kb 750k goldot lehetett felszedni a földről, mindenféle trükk nélkül. Ez egy ráérő embernek mondjuk 1-2 nap volt a megjelenéskor is. 1-2 nap gyűjtögetéssel lazán megvolt hozzá még plusz 1-2 millió, és máris megvolt a kezdő tőke. Ezt pedig már lehetett forgatni, főleg, hogy akkor még azt se tudták az emberek, hogy mik a jó cuccok, és hogy mennyit lehet értük elkérni.
Mellesleg milliomosnak lenni nem olyan nagy különlegesség: Kínában minden 1300-adik ember milliomos (azaz a vagyon több, mint 1.6 millió dollár), tehát az itt játszó emberek között is akadhat néhány, mivel a játékban egyszerűbb ezt elérni, mint a "való életben".
Dive ever, work never.
-
Mumee
őstag
válasz Gyuri27 #42755 üzenetére
Csakhogy ők nem a goldeladásból élnek, ami ugye EULA szerint illegális, mivel streamelnek így nem tehetik meg csak úgy. RMAH meg nem volt jó ideig megjelenés után. Én nem streamelek, tehát sz@rok az EULA-ra ott adom el a goldot, ahol fizetnek érte/ahol tudom.
Meg beszélsz havi 400 dodóról, szaros 80e-ért biztos le nem ülnék napi 12 órában játszani 1 hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Tudnátok segíteni, hogy RMAH-ban milyen tárgyakat vesznek legfőképpen? Fegyvert, pajzsot, ékszert inkább? Vagy teljesen random?
Nem tudom eldönteni mivel járok jobban... ha hagyom gold AH-ban, és néha néha visznek egykettőt... Vagy RMAH-ban rohadjon inkább...
Vagy v2: Eladom GAH-ban, majd a 7-8 millióból veszek valamit, amit biztosan el tudok adni eu-s piacon (Ezért érdekel, mi az a tárgy amit szinte tuti el lehet adni 5-10 euróért)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor fogalmazok másképp, külső helyről nem vennék aranyat...
Most őszintén, Én folyamat vásárolgatok, eladok AH-n, 150-200k arany mindig van... Jelenleg. Oké persze vannak milliós cuccok is, de ott is van ami túl is van árazva, de attól függetlenül is, a pénz simán összeszedhető...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Mumee
őstag
válasz Ren Hoek #42760 üzenetére
Ez elég összetett, de fegyver, gyürü, nyaklánc a legkeresettebb még mindig az biztos és azok közül is az igazán jók, ami goldban inkább százmilliós nagyságrend normál, nem vadászott áron. Bár én nagyon nem vagyok már benne az árakban, szóval ez csak a véleményem, mert ez volt a jellemző mindvégig.
Hackeee: Kinek hogy. Van aki sohasem botozna (mint én), van aki goldot sem venne/adna illegálisan. Mindenkinek más az egyéni értékrendje.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz FehérHolló #42761 üzenetére
Most mi olyan vicces ezen? Már 4.2 M-ért eladtam a barbárom pár motyóját, csak még van sok. Anno mindet filléres áron vettem...
RMAH pedig még működik, mások szerint, csak lassan...(#42763) Mumee: Akkor lehet visszamegyek farmolom normált Ott sikerült még eladnom euróért...
[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
Jó akkor én ebből kiszáltam biztos milliomos
örüljünk neki
irigykedjünkamúgy annyit mondok (nekem is megfordult a fejembe hogy jó lenne pénzt keresni
de más is van az életemben minthogy játsszak
és úgy voltam vele a játék élményért játszanék de az meg kevés ....így már nincs is meg a játék ugyebár) -
Mumee
őstag
válasz Diablo18 #42765 üzenetére
Ez az egész nem abból indult, hogy nekem milyen jó, hanem abból hogy lehetséges 1-60ra húzni a karit 1 nap alatt és akár a 100k elite kill is lehetséges meg 500m-es gear vagy akár több. Csak konkrétumokkal akartam alátámasztani nem pedig "feltételezésként".
Sajnos a diablo3 eleve nem nevezhető csak játéknak ez inkább játék és tőzsde egyben és ki mit csinál vele, bár ez a legtöbb MMO-ról elmondható.
-
-conrad-
addikt
Semmi lehetetlent nem csinál Mumee, max azok hurrogják le akik nem tudnak AH-zni. Én wowban is voltam de soha nem AH-ztam, itt kezdtem el. 5m kölcsönből kezdtem el az AH-t, amit másnap visszaadtam és megvolt a saját +5m goldom. Kb. 2 hétig toltam rendesen az AH-t, akkor lett belőle 80k huf meg ~60m gold. Most napi 1x logolok be 5 percre és megnézem van-e valami értelmes loot, és még így is jön be valamennyi gold.
Azért nem csinálom már én sem komolyan, mert eladhatatlanok a cuccok RMAH-ban, kifújt a láz, nem nagyon vesznek semmit, nem éri meg. Még gold ah-ban lehet úgy-ahogy goldot felhalmozni, a pvp-patchre készülve lehet még nekiugrok, hogy egy nagyobb mennyiségű goldot (~2-300m ) összeszedjek bár ahhoz többet foglalkozni kellene vele.Szóval aki ebből és az simán tudott nagyon nagyot szakítani a játékon, csak már lecsengett a lendület.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Ren Hoek #42760 üzenetére
nincs olyan, hogy tuti el tudod adni...van, hogy egy 30/60 misis gyurut nem visznek el meg 15misiert sem...es van olyan, hogy egy latszolag ertektelen kesztyure kiadnak 1.5 misit....ez a tapasztalat...eppen mi a favorit az szamit...ahogy volt az attack speed, majd lett az mf, gf a botoknak...de emlithetnenk itt Sirandrish majdnem highend x-bowjat is, amit rmah-ban nem tudok ertekesiteni...persze itt lehet turelemrol, meg szerencserol beszelni, de tuti 5-10 euros nincs....plane, hogy ha valami full-full cuccot talalsz akkor az talan tuti, de az ar ott is valtozo...pl TTL-nek volt egy brutalis monk fegyvere...felrakta rmah-ban eur 75-re...nagyon nem volt meggyozodve rola, hogy el is megy ennyiert....150 eur lett a vege....
(#42767) -conrad- tegyuk hozza mikor eindul a laz a nagytobbsegnek nem volt meg 1 misije sem...tehat az alaptoke nelkul, lehet csak most tartanal 5misi korul (hacsak nem csak AH-ra koncentraltal volna, es jatek/dropod a nulla fele kozelitett volna...en mar akkor is csak kapokdtam a fejem az arakon...szerencsere befutott nehany 1-2 misis tetel, amibol inkabb a karaktereim fejlesztettem...egyreszt mert nem azert vettem meg, hogy tozsdezzek, masreszt a keves szabadidomben inkabb a szornyeket gyilkolasztam, nem az ah-t lestem, hogy 1-2 misiert mit tudok kifogni ami remelhetoleg nem rohad ram...dehat igy jarnak a gazdagok, elmulik a varazs az 500misis ket utes mindenkit gearben...nekem meg meg 1 ev mulva is elvezetes lesz, mert eppen a negyedik karakteremet fogom felepiteni (remelhetoleg normalizalodott ah arakkal)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
-conrad-
addikt
Megvolt nekem is a 10m goldom simán, csak elvertem natalya setre amit azóta sem használok, így nem volt nálam gold mikor nekiálltam, azért írtam be a kölcsönt hogy látsszon, 1 nap alatt simán volt 10m úgy, hogy akkor tapasztaltam ki mit hogyan kellene.
500k-ból 2-3 óra alatt simán van 5m. (ha esetleg valaki rám is felhozná, hogy hazudozok akkor 1. miért tenném? 2. kérdezzétek meg nyugodtam D1rect kollégát, szoktam neki linkelgeni milyen idióták vannak) Mivel sok a játékos ezért sok a hülye is, abban az időben amikor belogolok mindig találok olyan cuccost amit érdemes megvenni. (persze nem mindegy mikor logol be és AH-zgat az ember)
Rengeteg alkalommal vettem olyan cuccokat, hogy 90k -> 800k, de volt 3,9k -> 1,8m is... nem kell sokáig bújni, hogy bejöjjenek ilyen itemek. Persze a goldból lehetne sokkal több is, csak azért nincs, mert amikor elkezdtem még geart akartam, hogy nekem is elérhető legyen hasonló gear mint a "nagyoknak" aztán rájöttem, hogy felesleges, inkább igazi pénzre váltom így a nagyobb tételeket RMAH-ba tettem fel.
RMAH-zást akkor hagytam abba, mikor az ilyen 180+ int; 180+ vit; 60allres; chestek nem mentek el 15€-ért de még bidelni sem bideltek rá. Meg egyáltalán, egy-két 5€-s tételen kívül hetek óta nem megy el semmi RMAH-ba így inkább csinálok mást. Ami jobb cuccom maradt azt felpakolom gold ah-ba aztán majdcsak elmegy.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ebbol nem lehet megelni...legalabbis hosszu tavon nem tud belole sok ember profitalni...tul sok a vadasz, keves a foka....tegyuk fel, keresnek 10.000 eur-t havonta, es nem sajnalnek 100-200 eurt raszanni pixelkardra....tiszta sor lenne, hogy mar uber-brutal 500misis gearben jatszanek....ill. mar baromira nem foglalkoztatna a jatek, mert diablot 5-jere mar lecsapni nem akkora elvezet.....ugye a vilag legszebb nojet is unja mar valaki kupakolni
ahhoz, hogy ebbol megeljenek folyamatos erdeklodes kellene, ami itt eleg gyorsan elveszik, masreszt keves ujabb-uberbrutal targy esik...es ha esik is...szamit, hogy 350k dps-el csapod le infernon diablot, vagy 362k-val...jahh nem 27mp lesz, csak 23....hurratatabanya: igen..mondjuk a muzeumkrt-nal allva hajnalban a jatekert, nekem az ilyen hozzad-hozzam hasonlo tipusu jatekosok tuntek fel 99%-ban, tul a 20-on kozelebb a 30-hoz vagy a felettm, jatszok majd napi 1-2-2 orat....sajna az AH nagyon elvitte a nehany tozsdezo, ugy sem hasznalom, de lehuzom a tobbi jatekos iranyaba a jatekot...masreszt AH nelkul meg az lenne unalmas mindenki szamara, hogy inf act1, act2-be szopik mar 1,5 honapja, es nem dob semmit...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz -conrad- #42772 üzenetére
az elso reszevel vitatkoznek...lehet anno igy volt, de erre mar tul sokan rajottek...es mindenki erre var....napi 2-3 oraval ezt alaptoke nelkul...mondjuk 500k-val nem csinalod meg.
a masodik reszevel teljes metekben egyetertek..pont le is irtam az allaspontom, hogy miert nem porog mar a dolog...
-
oxox
addikt
aztan ha eltorod a labad ne adj Isten akkor konyorogj a korhazban, hogy felaron szamlazzak rad a kezelesi koltseget....bar a monitor elott kockulva nehez labat torni...mondjuk uton az anyagcsere elvegzeshez
biztos van nehany hyperkocka aki ezekbol a dolgokbol baromi jol el, de itthon erre feltenni mindent...haaaaaat.....
sry mehett volna az elozobe is....
[ Szerkesztve ]
-
TavariS85
csendes tag
Sziasztok, bocs hogy ezzel zargatom a fóruméletet de kíváncsi vagyok ti milyen árat mondanátok erre gold/euro attól függ melyikben lenne érdemes eladni:
Remélem ebben a fórumban is lehet segítséget kérni árazással kapcsolatosan, amennyiben nem, kérem nézzétek el nekem, először fordult elő
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz TavariS85 #42781 üzenetére
A megfelelő topikot már linkelték!
Árat mondani nem tudok de mivel minden érték elég karcsú benne így nem hiszem hogy sokat érne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #42784 üzenetére
Én manapság próbálok mindent alacsony áron eladni... Akinek kell vigye, Neki hasznos lehet, ha már Nekem nem kell..
Véleményem szubjektív...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért van rajta Crit Hit Chance és MF is.
Elég magas Vit-ról nem beszélve.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gorneck
legenda
-
Cyberbeni
addikt
arcane monkra azért nem olyan rossz.
@conrad: ne is keress rá, ha nem akarsz semmit venni[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #42787 üzenetére
Nem mondtam hogy rossz csak hogy ne várjon érte olyan nagyon nagy pénzt!
Bár a nagy pénz relatív..radi8tor1 Olvasni még tudok
Héj skacok..nem mondtam hogy rossz
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sto1911
veterán
2M goldbol (vagy kevesebbol) szeretnek feloltoztetni egy DH-t Act 2-re, tud valaki segiteni, linkelni, stb.?
@(#42792) Sirandrish: nem tudok most profile-t felrakni, mert gagyi mf/gf cucc van rajtam, es most nem tudom kicserelni a rendes szerelesre De majd este.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz sto1911 #42791 üzenetére
soksoksok DEx, némi Vit és kis all ress
Nem vagyok játékba de ha betennéd a mostani cuccaid akkor többet tudnánk segíteniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mephi666
nagyúr
válasz sto1911 #42791 üzenetére
szerintem ami mindenképp szükséges: egy 1000dps fölötti xbow, 70-80% fölötti critdammal... aztán ahogy írják: dex+vit+critchance+critdam... esetleg allres... de ha együtt vannak az értékek, akkor 2milla/db fölött lehet számolni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-conrad-
addikt
válasz F-ECT$ #42794 üzenetére
Sztem sehol. Aki akarta megvette magának már rég a geart, nincs kereslet a kínálat meg bővül minden egyes loottal/craftolt itemmel. Az, aki szánt rá pénzt az úgy gondolom, hogy már elköltötte azt amit erre akart fordítani. (nyilván ha kiad 150-200€-t egy fegyverre akkor nem csak egy casual hanem egy 10 éve diablo-fan egyén lehet, az meg nem most vette meg, a játékot, hanem megjelenéskor, ergo már régen megvette ami kell)
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs