- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz ritkaság #64950 üzenetére
Ránézve a World Of Tanks minimum rendszerkövetelményeire, a laptopban lévő integrált Intel videóvezérlő nem ugorja meg azt. (Minimum: Geforce 8600GT vagy Radeon HD4550 - noha mai szemmel egyik sem erős videókártya, az Intel GMA 4500MHD mindkettőnél sokkal gyengébb.)
Vélhetően ez az ok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz ritkaság #64952 üzenetére
Ha mindenképpen ezzel a notival szeretnél WoT-ozni, lehetséges megoldás lenne egy eGPU - egy, a laptop Express Card foglalatához csatlakoztatható adapter, amelynek a segítségével lehet asztali gépekbe való videókártyát is használni, de igazából egyrészt a hordozhatóságot ez korlátozza (az adapternek és a videókártyának kell valamilyen külön tápellátás), másrészt szoftveresen sem egészen triviális a beállítás a helyes működéshez. Harmadrészt kb. annyiba (vagy már bőven többe) kerül ez a megoldás, mint amennyit maga az E6400 ér jelenleg - és annyiért, amennyit az eGPU-ra egy olcsó videókártyával együtt lehetne költeni, már van olyan asztali gép, amin tudomásom szerint* már szépen elfutna a WoT.
* Nem játszok vele, csak a gépigényből és felhasználói visszajelzésekből következtetek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
c64fanhun
tag
válasz ritkaság #64954 üzenetére
A latitude 7450-em előtt ilyenem volt, egyébként imádtam, nagyon jó kis masszív gép
Én tank force-szal még játszottam rajt (telefonos wot-nak egy kopija), de ennél erősebbet nem ajánlanék rá tényleg...a nfs carbon nem ment játszhatóan.
Vice city és ilyenek oké, de már egy san andreas sem az igazi.
Ha tényleg játszani szeretnél, sajnos muszáj lesz lecserélni egy kicsit jobbra, egy 6420-ra, 6430-ra legalább, egyszerűen már túl kevésJa meg az enyémben a ramot 4gb-ra bővítettem, windows alatt nagyon megéreztem...windows 10 mg driverek és hdd miatt már használhatatlan volt, a 7 az gyönyörűen ment.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz gyulazsolti #64958 üzenetére
Hát a minecraft minimumjában intel hd 4000 van és az intel 945 chipset-hez elvileg a 950 tartozik mint grafikus vezérlő ami specifikációban jelentősen elmarad a hd4000-hez képest. A követelményben meg van adva az OpenGL 4.4 amiből a 950 az 1.4-es verziót támogatja. Szerintem nem fog futni azon az IGP-n.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ez a dokkoló piszkálja a fantáziámat. Az érdekelne, és lehet hülyeséget kérdezek, de ennek mindenképp kell áram a működéshez vagy csak a laptop töltési lehetőségeként van rajta a tápcsatlakozó. Mert ugye tele a net USB-C hubokkal/dokkolókkal/átalakítókkal, amikhez nem kell nafta. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
hallador
addikt
válasz tylerddd #64960 üzenetére
Igen kell. Van amelyik ügyfelünk ilyet használ, és 130 wattos tápot adnak hozzá, ez meg tudja táplálni a notebookot is USB C-n keresztül már amelyiket lehet.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
lenne egy fura kérdésem. tervezek beruházni egy all-in-one töltőfejre, 65W környékén, amint találok megfelelő típust. az említett töltőfejek USB-A és -C fejjel operálnak, viszont én szeretném tölteni az E7270-em is vele. type C 3.1 esetén a power delivery még rendben is lenne. vajon fogok találni olyan gyári Dell kiegészítő kábelt vagy adaptert, aminek az egyik vége USB, a másik vége pedig a hagyományos Dell töltő-csatlakozó? egyelőre nem jártam sikerrel. természetesen jó minőségű 3rd party termék is érdekel.
köszönöm előre is, ha van tipp
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Bogyó bá' #64964 üzenetére
az USB 5V-tal tölt
ez így önmagában nem igaz, gond nélkül tud 12V vagy egyéb feszültségen is tölteni USB kábel, a megfelelő input-output elektronikák megléte esetén. el tudom képzelni, hogy nem fogok ilyen átalakítót találtni, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy létezhet.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
c64fanhun
tag
válasz gyulazsolti #64958 üzenetére
A 6400.as latitude-mmal volt hasonló probléma. "Egyszerű" a megoldás, 10-es helyett windows 7. A 10-re már a dell nem adott ki drivert, csak a 7-re, a 620-asnál nem tudom mi a helyzet, de szerintem egy próbát megér, win7 amúgy is jobban fut, egy alap panda vírusirtó meg szerintem nem rossz rá.
-
c64fanhun
tag
válasz gyulazsolti #64969 üzenetére
Tisztában vagyok, vele, pont ezért írtam hozzá a vírusirtós témát, meg ezeket win7-ig támogatták, 8-as driverek sem jöttek már.
Használtam még sokáig xp-t is 2014 után...mire lenne használva ez a laptop?
Ha ilyen netezés, kis minecraft, videó, filmnézés, és nincs sok felesleges dolog letöltögetve rá (erre kéne nagyon figyelni), akkor szerintem még egészen használható win7 is. -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Ilyet hol tudok esetleg olcsóbban beszerezni Magyarországon mint itt?
https://www.vatera.hu/dell-latitude-e7440-bracket-hdd-keret-caddy-0wprm-2824180625.htmlKöszi
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
gyulazsolti
senior tag
-
poopoo
csendes tag
Sziasztok! Dell precision m6600-as laptopomban hibás az alaplap és ebayről szeretnék rendelni egy új alaplapot. Az eredeti alaplap típusa: 04YY4M, de csak 0NVY5D eladó típust találtam. Sehol nem találok rá választ, hogy kompatibilis e az újabb alaplap a laptopommal. Tud valaki segíteni?
-
GRaul
őstag
válasz gyulazsolti #64972 üzenetére
Köszi, ezt néztem én is. csak nem akartam várni rá. De rendeltem belőle 2db-ot
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
somasz
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
ilyet használ valaki?
Dell Notebook Power Bank Plus (18,000 mAh) - PW7015Lvan esetleg helyette más alternatíva, ha ki akarom váltani a jelenlegi powerbank+powerbank töltő+65w-os laptoptöltő utazópakkomat?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
looser
addikt
Sziasztok!
Egy Inspiron 1525-ön szeretnék biost frissíteni, de mivel halott az akksi, nem engedi. A "/forceit" kapcsolóval sem (cmd adminként futtatva). Videókon úgy látom, működik, de itt valamiért nem. Windows 8.1 Pro, X64, lehet ez a gond?
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
eMAG által forgalmazott, 36 hónap termékgaranciával, magyar billentyűzettel kapható Dell gépre érvényesíthető a hazai 3 év Dell szervizgarancia?
-
pohár
félisten
válasz Dhampir #64979 üzenetére
CHS-től is sok gépet vesznek, szóval hazai beszerzés lehet (egy szóval: igen)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
IOX
tag
Sziasztok! 2019-ben érdemes venni Dell venue 11 pro 7139, 2 éveslaptopot? Az eladó szerint 2 órát tud menni akkumulátorról. Köszönöm
-
IOX
tag
Bocs, tablet a Dell venue 11 pro 7139
[ Szerkesztve ]
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból kérdezem, kinek mi a véleménye a Latitude e7450-ről. Ilyenem van már fél éve. -
Dhampir
félisten
Jobban bízok az itteni szakértői válaszban.
Sohasem volt még dolgom az eMaggal, viszont egyéb boltok sem tudnak mindig pontos információkkal szolgálni. Például nemrégiben egy nagyobb üzletből buherált, átjavított jótállási jeggyel is akadt dolgom, amire a korábbi években még nem volt példa, talán emiatt is nőtt az óvatosság. Ilyen infókról egy ügyfélszolgálat előre feltehetően semmit sem tudna mondani, csak az adott kereskedelmi egység helyszínén derülhet fény dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Volt 2 in 1 gépem, igaz asus nem dell, aztán eladtam, mert semmi haszna nem volt, inkább egy 14-es noti és egy tablet.
Persze attól is függ mennyibe fájna, árat nem mondtál.
A 2 óra akkuidő manapság meg lepkefing, laptop és tablet esetében is, szvsz.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
c64fanhun
tag
válasz Multibit #64988 üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve azzal, hogy eléggé melegszik, és a ventilátor valami irtó hangos mellette. Persze ezt meg lehetne szokni, csak azok után nehéz, mikor semmi zaj nincs a szobában, hisz ssd van benne, mozgó alkatrész pedig nincs.
Egyébként csak azért kérdeztem, hogy másnak van e még tapasztalata vele, és hogy ugyan azt gondolja e mint én..? -
Multibit
nagyúr
válasz c64fanhun #64990 üzenetére
Nem rég vettem a lányomnak egy Latitude E7470-est. Ugyanabba a családba tartozik, mint a tied, csak egy kicsit későbbi modell. Nem én fogom használni, tehát nem tudok majd első kézből információt adni a működéséről. Majd időnként érdeklődöm nála, hogy mennyire hangos és melegszik-e. Egy PM981-es m.2 NVMe SSD van benne, de alapjáraton egyáltalán nem melegszik (csak addig volt közöm a géphez, míg konfiguráltam).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem van 2 éve egy Lenovo Miix 320 a legmagasabb kiépítésben (FHD IPS kijelző, 4 GB RAM, 128 GB tárhely), az az Atom proci "ereje" miatt kb. guriga taknyot sem ér, gyakorlatilag semmire nem használom. Egyedül az akkuidő, ami figyelemre méltó, sima netezéssel, olvasgatással simán 6 órát kibír.
E helyett / mellé vettem januárban itt a hardveraprón a 3 éves, használt Latitude 7270-et, amit azóta fel is tuningoltam rendesen: 16 GB RAM, 512 GB M2 SSD. Na, ez már használható "utazós" konfig. (GPS, 4G modem, ujjlenyomat olvasó, Smartcard olvasó, meg minden...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Máté94
addikt
somasz Úr, és mindenki akinek DELL-es ismerőse van!
Itthonról lehetséges rendelni DELL DW1560-as WiFi kártyát rajtuk keresztül?
Nem tudok semmit sem a Dell magyarországi alkatrészárusítási elveiről magánszemélyeknek, hátha tud erről valaki valamit.
Minden válasznak örülök, köszönöm! -
Immy
őstag
Sziasztok,
Megérkezett az M6800 bestia. Van egy megjelenése, eddig bárhol kinyitottam mindenkinek az volt az első kommentje, hogy ez egy állat gép.
Viszont úgy tűnik, hogy egy dologgal nem tudok kibékülni, az pedig a hangja.@Somasz úr: szerinted kilehet szedni belőle a dedikált nvidia kártyát? Aztán csak a builtin intel gpu-ra támaszkodni?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Ultraslim dokkoló Docking Station 65W / 45W tápegységgel
- Új Asus ProArt 16 StudioBook WQXGA 120Hz HDR Ryzen7 5800H 32GB 1TB RTX 3060 Studio W11 Pro Garancia
- Bontás Asus Vivobook S530u S530 laptop notebook Intel Core i5 8th gen alkatrészek
- Usb-c adapter/hub/Microsoft dock egyben
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 OLED 120Hz ScreenPad+ i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest