- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #14306 üzenetére
Tegyük hozzá azért, hogy a Desert Blaze üt mindent
-
Vismajor01
addikt
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #14309 üzenetére
Kocsin tény hogy ronda, de szerintem nem olyan rossz az. Bár én Cobalt-ot használok, megvagyok vele elégedve.
Ha meg katonás színek jönnek be, akkor M4a1-ből használd a Boreal Forest-et, töredékébe kerül, a Guardiannak -
Vismajor01
addikt
Ez a rank rendszer már tényleg magas nekem
nyertem párat dupla sasként
vesztettem kettőt
most nyertem egyet, supreme master first class
okj.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #14311 üzenetére
Haverom 10-esével nyeri, mégse dobja supreme-re.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Mate
nagyúr
válasz pr1mzejEE #14300 üzenetére
az előbb gyorsteszteltem a steam home streaminget, wifin !
az n-es router közelében akadásmentes volt a kép, mondjuk a streamelt bitráta sem volt egetverő, mert a befogadóegy netbook volt
érdekesség, hogy streamelés kezdetén rögtön kiírta, hogy "slow network" egy pillanatra, de később soha
szóval:
fogadó netbook asztalfelbontására (1024x600) limitálva a folyamot, stílszerűen flippereztem egyet:
egybeláttam a két képernyőt, a kép egy szemvillanást sem késett, tudtam a remote netbookon játszani, a forrás PC-t nézve! ez nem semmi, flippernél, mindennemű lag nélkül működik a dolog wifin is.
érdekesség:
direkt próbáltam egy olyan játékot (Portal 2), amiről tudtam, hogy a VirtuMPV-t nem szereti, azaz a forrásgépen Virtu alatt megfagy a kép, nem tudok menübe lépni, csak eszközkezelőben tudom bezárni...
na, streamelve a "képet", a forrás gamer PC-n megállt a mutatvány szokás szerint, míg a remote PC-re szépen átment a folyam, tudtam játszani (mondjuk a hang elakadt valahol az éterben)
nem ajánlják még az ac-s routert sem, de végül is kis távolságban, és kis célfelbontásban lehet elmegy még egy n-esen is.
ha lesz időm, megpróbálom TV-re tolni ugyanígy wifin, max. egy 1366 (1280) -at megcélozva.
őszintén megvallva, én az irányítás nulla késleltetésén döbbentem meg igazán.
meg persze a folyam nagyobb késleltetésére is számítottam.
de nagyon együtt mozogtak, oda-vissza.Remélem hasznos lesz
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz vzsryl #14312 üzenetére
Hát ezzel nem hoztál közelebb a megoldáshoz, hogy most miért dobott fel
Azt hittem, hogy sheriffőbl sasnak lenni krva nehéz aztán dupla sasból supreme lenni(meg onnan global)
mert sasba krva nehezen rakott fel, dupla sasba viszont pár win után. Most meg nyertem kb 4et, 2 vereség(16-0 mindkettő) most nyerünk 16-5re és feldob lol.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #14314 üzenetére
Nálam is ilyen volt, hamar feldobott, volt mikor hamar ledobott, vagy több vereség után se dobott le, érdekes ez tény. Én már a sok csaló miatt nem nyomom az mm-et nem is bánom
-
PeetR
aktív tag
válasz Vismajor01 #14314 üzenetére
Nálam is így volt, sherif -ből elég nehezen rakott fel most meg pár win és dupla sas , azért örülök neki 99 győzelemmel azért nem rossz szvsz .
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Ne nekem köszönjétek
-
lemusz
addikt
válasz Vismajor01 #14320 üzenetére
Így van! Dokumentálni kell, ki a vintrinbe, menőzni egy sort, aztán imádkozni hogy ne veszítsd el rögtön másnap.
-
törölt tag
Counter-Strike: Global Offensive update for 6/5/14
[ MATCHMAKING ]
- When a player has been banned for cheating (via VAC or Overwatch), all Skill Group adjustments from that player's recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents.[ MISC ]
- The "thirdperson" and related commands are now executable by servers (for mods and plugins).
- Added a server convar (sv_allow_thirdperson) which allows servers to set players to third person mode.
- The env_fog_controller entity now has a field and input to scale the amount fog is adjusted when players zoom (with scoped weapons).
- Community tournament servers with built-in round backups enabled will automatically restore all player data upon reconnection and this in most cases will avoid having to load round backups.Fuckyeah volvo!
-
NagyZ01
tag
Phoenix Passt kivették ?
Living for the sesh
-
PeetR
aktív tag
válasz Vismajor01 #14320 üzenetére
Nem volt, BF sorozatból jöttem át, januárban kezdtem a cs-t , 1 hét után le is töröltem, de aztán adtam neki még egy esélyt és azóta egyre jobban tetszik .
[ Szerkesztve ]
-
Andor22
aktív tag
Ja végre mondjuk nem a rank számít :-D
Road to global elit :-) -
Hangm4n
tag
Meghosszabbították a Phoenixet. Hogy mennyi idővel, azt nem tudni.
-
Mate
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz betegphiu #14334 üzenetére
Bárki ha vac vagy overwatch ban-t kap, akkor lényegében semmissé válnak a legutóbbi meccsei a társai és az ellenfelek számára.
Tehát ha valaki élesít egy accountot, majd cheattel boostol egy emberkét, akkor azok a meccsek eltűnnek a statisztikából és a rankboost is eltűnik.
Szóval innentől, ha csaló ellen játszunk nem kell görcsölni, csak jelenteni mint a szél és a bukott meccs törlődik.
-
Vismajor01
addikt
Es ha valaki 50 nyeres utan mondjuk kala 1, jott ez az updaet, nyer meg 50et es mar sheriff. Egyik reggel belogol es mondjuk kala2 ? Mert hiaba nyertek az ellenfel whzott, vagy naluk volt whs ugy nyertek etc?
Felre ne erts en orulok ennek az updatenak csak nem tudom hogy fogjak kivitelezniSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
gtamate2
veterán
-
-
htc07
addikt
szerintem elenyésző számú olyan eset történik, hogy a csaló csapat kikap.
-
lemusz
addikt
Szerintem ne izguljatok rá nagyon a témára, amíg több hónappal ezelőtt több száz reportot kapó 100% cheaterek steam accountjain sincs semmi nyoma a bannoknak.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Vismajor01 #14344 üzenetére
ha az említett két napon belül a személy kapja a bant akkor igen, ahogy én értelmezem.
-
htc07
addikt
válasz Vismajor01 #14347 üzenetére
"Igen, ez igaz.
De az nem, hogy a csaló csapat nyer. Tehát én dupla sas vagyok, vesztek 4et, ledob sima sasba, majd két nap múlva belépek és dupla sas vagyok megint? v wut?"[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Vismajor01 #14349 üzenetére
én is csak úgy mondtam, hogy nyilván akkor lesz semmis az ellene elért eredmény, ha lebukik és kapja a bant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest