-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Ez hogy lehet? Tegnap kaptam 7 nap csere tiltást, mert elvileg új gépről lépek be ( ugyanaz ).
Ma belépek, erre tudok cserélni, wtf?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
törölt tag
-
Slystyle
őstag
válasz Joe Swanson #13106 üzenetére
Igazából nem is kerestem túl sokat, de most megtaláltam.
-
pr1mzejEE
addikt
Na, egy 2 órás twitch tőlem. Xero, Coccolino, NZT és Knife társaságában. Aki nagyon unatkozik, vagy esetleg érdekli, talán csak nézettséget akar nekem csinálni, az nézze
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #13112 üzenetére
Nem csak úgy van beállítva a HUD neki? Már másnál is láttam így, mégsem lógott ki neki, mert a térkép teljesen benne volt és a töltényei stb is.
Amúgy katasztrófa napunk volt. Faceit-en eBot megadta magát pont a mi meccsünk félidejénél, kb 20 percet vártunk, mire le lett mondva a meccs.
Utána mentünk két kör MM-et, nyertünk bár, de elég vérszegény statom volt, egyszerűen nem találtam a shot-okat. -
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
kérdés.
Ha csak a CS:GO van a steam-emen, akkor is eltudom érni a steam level 10-et vagy vennem kell még valamit? Ami volt community ambassador, CS:GO badge mind kimaxolva. Mit tudok még csinálni?
Köszi
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
-
had423
aktív tag
Hali,
Egyik ismerősöm már több hónapja csapatot keres, lehetőleg magyart, mert szerintem g**i szar az angolja (még ha nem is tud róla ), de játszani tud. Gondoltam megkérdezlek titeket is, mert ESL oldalán elég nehezen igazodik el, más portálokon meg nem túl jó a választék. "Supreme master first class"<--- ez a rangja, vagy besorolása..nem tudom, nem cs-ztem még soha. Szóval ha valaki van, vagy ismer valakiket, akik ESL-eznek komolyan, és esetleg felkarolnák, az írjon PM-et légyszi, én meg adok steamet.
Köszi! -
törölt tag
Update óta gebaszoltak a marketen, mert most már a Skineknél nem igazán lehet látni különbséget a Filed Tested, Battle Scared kategóriában, hogy melyik a jobb állapotú. Ami nekem vannak raktárban jó minőségű FT, azokat is kopottnak jeleníti meg, a kis képen, játékban viszont jó.
-
törölt tag
Valaki Nova 3 körül jönne MM-re? Van 3 winem egyhuzamban de még mindig nem ugrottam, félek egyedül menni.
-
BTminishop
aktív tag
Valakit érdekel eredeti pénzért eladó M4 Asiimov FT?
-
lemusz
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz BTminishop #13123 üzenetére
Hát sejtésem szerint külföldieknek hamarabb sikerül. Ott meg az lesz a probléma, hogy te azt akarod, előre fizessen majd, ő meg hogy te küldd előre a cuccot.
Jobban jársz, ha (amint az már volt itt tanácsolva hasonló esetnél) eladod marketen, és játékokban szeded ki aprábban a pénzt. Biztosabb némileg, és könnyebben lesz vevőd, mint így, na meg úgy innen fórumról is szerintem. De csak egy tanács.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz BTminishop #13128 üzenetére
Hát, az nekem azért gyanús, mert sokan adják akciós árakon a cuccokat, akkor is, ha rég volt már az az akció. De hát sosem lehet tudni.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Vismajor01
addikt
Tud valaki egy dmet ahol ;
128 tick van
ha megölök vkit kapok életet
terrort és ct-t is lehet ölni
nincs 15%os choke(minél kisebb annál jobb)Eskü nem találok egy normálisat...
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #13131 üzenetére
Olyan van, hogy a csapaton belül van kill, de HP-t nem ad.
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki esetleg egy huntsman+winteroffensive+főnix ládákért egy glock candy apple, gyári újat vesz nekem? Vagy esetleg trade. Akit érdekel az írjon.
-
aknaakna
tag
Van egy fölös huntsman ládám, ha esetleg valakinek kellene Bármilyen ajánlatot meghallgatok! steamen aknakukac néven megtaláltok
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm szépen, Akennys-el megoldottuk
-
törölt tag
Jé, meglett Nova Master. 4 win után csak beadta.
-
kiszi07
senior tag
Ha van kedvetek nézzétek [link]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
BTminishop
aktív tag
Tudom,hogy nem ide tartozik de máshova nemtudom irni!
SS Siberiásokat kérdezném,hogy nekem nem USB-s a siberiam és,hogy ezzel a kütyüvel áttudom alakítani usbsre? vagy van valami megoldás?!
-
törölt tag
válasz Joe Swanson #13143 üzenetére
Reggelente / suliból hazaérve rá vagyok kényszerülve. :s
-
kiszi07
senior tag
válasz BTminishop #13145 üzenetére
Igen, csak legyen hozzá USB kábelt, mert ez egy átalakító
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest