-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz BTminishop #13145 üzenetére
Minek akarod usb-n használni? vegyél inkább egy 7-8 ezer forintos xonar hangkártyát, és máris jobb lesz a minőség.
/s
-
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
válasz pr1mzejEE #13156 üzenetére
Egyébként találtam egy egész kis pofá
s(tlan) oldalt.[link]mate3553, azon is ügyködöm, bár olyan tuti nem lesz nekem, viszont ha élvezhetőre sikerülne megcsinálni, már elégedett lennék. Hozzáteszem én élvezem így is, de ugye nem én számítok twitch-nél
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
Ezt a csávót figyeljétek, ez egy fél éves átalakulás 27%-os fejlövéssel
500Win
És az utolsó képTudom hogy csal, írtam is neki hogy miért csal, meg stb, aztán annyit írt, mert mindenki más csal, aztán letörölt mindenhonnan
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz NagyZ01 #13160 üzenetére
Sajnálom h nem csalom fel magam jobban.. vagy, hogy van életem. Meg lehet kövezni érte.
Azon kivül "Craft" miattam vettem és be is jött. Szóval Peace.(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Vismajor01
addikt
Néha érdekesen adja öszze a csapatokat az MM...
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #13169 üzenetére
Volt 1-2 rank nélküli, lehet egy huzamba volt 4-5 winük, ilyenkor bedobja neki a Sherifeket. Nincs ezen semmi érdekes.
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #13171 üzenetére
Mondom rank nélküli. Summit új accal játszott, 5 winnel kezdett, és már sasokat dobott be, 6.-ra
Más:
Most meg Hiko játszott, Supreme rankal, és volt a lobby-ba Nova 2, meg Nova 4, sima AK, megnyerték a meccset 16-3-ra, Hiko 39/3 kill-be volt, és vissza dobta Sas mesterre. Winnél hogy dobhatja vissza, vagy VOLVO azért nézi hogy Nova 2-vel játszott, aztán ezt nem szabad vagy mi VOLVO PLS
-
Slystyle
őstag
válasz Vismajor01 #13171 üzenetére
Mivel a rendszer a 10 nyert meccsből ítéli meg, hogy hova kerülnél be ezután, így elég vegyes rangú emberekkel fog összedobni, hogy meglássa, hogy magasabb rangú játékosok ellen mi a helyzet.
Szóval nem lepődöm meg rajta. -
Slystyle
őstag
Valakinek amúgy kapszulák kellenek?
7xCapsule 2
3xCapsule 1Továbbá van egy pár Steam profil hátterem is, amivel nem tudok mit kezdeni.
2xCitadel Core - Half Life 2 háttér
The Hand - Left 4 Dead 2 háttér
Trailer Park Lonely Trailer - Loadout háttér
Bots - Portal 2 háttérIgazából nem kérek semmit cserébe értük.
Aki nincs fent Steam-en barátlistámon, az küldje el privátban a trade linkjét. -
törölt tag
Ha már kapszula, nálam is van 6 db 2-es sorozatú meg 5 db 1-es sorozatú, 3 db Weapon Case #3 és 2 winter eSport társaságában.vegyétek vigyétek
-
törölt tag
Haverom accjával játszok, Silver szinten van az accja, ilyen novás szintűeknek akinek van kedve jönni, az jöjjön, Stream menni fog.
-
törölt tag
válasz liszkai_davi #13183 üzenetére
Rendben akkor holnap, délután hívok embereket.
-
Vismajor01
addikt
Nem értem ezt a rang összerakósdit. 4 meccset nyertem egy huzamban de ilyen 16-5ökre. És most is, utuolsó meccsen is berakott dupla ak-sokat mellém meg ellenbe is ahelyett, hogy már sasokat pakolgatna
nem értem miért jó a játéknak h noobokkal játszomSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
Valaki aki jártas a Twitchben, hogy kell beállítani, hogy ne csak Source minőségben nézhessék a videót, hanem high, med, low, moblie?
-
törölt tag
Első meccs megvolt, de hogy mi taktik megy itt Silver szinten, elejtik a bombát, társam felveszi aztán egész kör idő alatt kereste hogy hol van, mi meg ott mondjuk hogy rajtad
Első körbe Ace, WH miatt reportoltak, de azért a szintjüket meglőtték -
Vismajor01
addikt
Nektek működik az inspect? Megnézném a fegyót mielött megveszem... Kiskép mindenhol ugyanaz, erre most jöttem rá mert vettem egy minimal weart és hát tökre nem úgy nézett ki mint menüben Szóval raktam is fel eladásra így csak 20 centet bukok rajta(legolcsóbb)
Szóval, ti tudtok? Ha ti igen én miért nem :s
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
mijos
senior tag
Srácok létezik olyan, hogy steamen egyből pénzt küldenek a skinjeimért ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
PeetR
aktív tag
válasz Vismajor01 #13190 üzenetére
Igen, nekem működött tegnap, nagy vásárlásban voltam , ikonokban már nem lehet bízni mivel egységesítették ami ft az ft nek néz ki stb. ,bár én előtte is mindig megnéztem milyen játékon belül az adott skin.
-
Spet
addikt
válasz Vismajor01 #13190 üzenetére
Rá kell bökni, hogy inspect in gamma és ott megnézed mennyire leharcolt, mielőtt megveszed.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Riccsiz_h
aktív tag
Nem régiben babéros arany AK-ból (Master Guardian II) sikerült leesnem csillag nélküli rankban (Silver Elite Master) 3 hét alatt (ez 6 rank zuhanás), úgy hogy előtte volt kb. 100 competitve győzelmem, így történt hogy:
16 match, 14 defeat, 11-szer voltam első a csapatomban (de tényleg normálisan, nem 9-20-as stattal), és 10-szer leaveltek a csapatomból, úgy hogy közben az enemyből nem.Mivel már annyira hihetetlen volt, ezért kezdtem el számolni és felírni ezeket Természetesen nem azt mondom, hogy valami pro gamer lennék(sőt a közelébe sem vagyok), de akkor is eléggé elvette a kedvem a játéktól. Azóta ha sikerült AK-ig visszakapaszkodni, pedig alig játszom azóta. Fura dolog a matchmaking, milyen rossz szériát képes csinálni
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Spet
addikt
válasz Riccsiz_h #13197 üzenetére
Hát igen ilyenkor megtöri az ember kedvét a dolog, hogy főleg az MM rendszer mostanság igen sz@r szép szóval fogalmazva. Én annak örülök, ha a nova 2-t megtudom tartani (összesen kellett 14 győzelem, hogy nova 3 "felléphessek", ebből 8 volt zsinórban utána vesztés győzelem felváltva, illetve 3 lose után visszadobott rögtön erre a szintre).
Illetve most jött meg a nagy orosz/ukrán/bulgár/egyéb ciril betűs "csoda" játékosok rohama. Utcsó meccsemen 4 ciril egyfolytában voice abuse (ment is nekik a report), és még egymást sem tudták elviselni 1 abandon 2 kör után másik inkább ki teamkillezte magát, én meg vittem még 3 kört wp-vel, aztán megöltek és ment a surrender. Érdekes módon unrankodok voltak, de ennyit az emberi értelemről.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest