-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyZ01
tag
válasz birozoli7800 #13050 üzenetére
Milyen felbontásban játszol és milyen op. rendszer van a gépen ?
Living for the sesh
-
NagyZ01
tag
válasz birozoli7800 #13052 üzenetére
Hát, hátha tud segíteni valaki aki Windows 8.1 et használ.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy: Vegyél le minden grafikai beállítást lowra, Árnyék maradhat, több magos képalkotás be, és válts felbontást mert a CS:GO motorja nem nagyon bírja a fullHD felbontást. Pl. 1600x900 ra.
Egy próbát megér szerintem.Living for the sesh
-
Mate
nagyúr
válasz birozoli7800 #13052 üzenetére
Vedd le a felbontást a lehető legkisebbre és nézd meg úgy.
AMD vagy nvidia?
TV vagy monitor?
Most kezdődött vagy mindig is rossz volt?
Update óta van, vagy előtte is?
[ Szerkesztve ]
-
birozoli7800
senior tag
Ma vettem meg a játékot. 3 versengőt játszottam mind a háromnál kifagyott. Valamelyiken többször is. Deathmatch-en nem fordul elő soha.
Monitor: LG 24EA53VQ-P IPS
Vga: nvidia gtx 550 ti
Processzor: Amd Athlon II. 650 x4(#13053) NagyZ01: Elég érdekes egyébként, hogy 2014-ben egy ilyen kaliberű játéknál a felbontás okozhat problémát. Ennyire nincs még kiforrva a játék? Anno source-ban soha nem emlékeztem hasonló hibákra..
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
6 óra idle és 0 drop. Thnks steam
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Xero
nagyúr
Egy új videó tőlem pár fraggel: Mirage 07.05.
Nyilván most is van benne egy nozoom.
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #13060 üzenetére
Erőt kellene venni magamon és hétvégente összeszedni a jó frageket, köröket, normálisan effektezni, de ennyire futja az energiáimból és szabadidőből.
A következőnél azért kicsit megpróbálok többet, sűrűbben összerakni (gyűjtögetem a jó meccseket) és Motiont is bevezetek FCPX mellett, hogy némileg komolyabb legyen.
A drive valamiért még mindig nem akar normálisan működni nálam, szóval marad a pov és az egy pontos külső nézet.
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #13062 üzenetére
Szeretek videókkal bíbelődni, meg alapvetően tudok is (családi videókat, baráti videókat elég régóta megcsinálom Final Cuttal és Motion-el), de sajnálom rá kicsit az időt. Hasonlókat azért össze tudnék hozni, csak nem öt perc lenne, hanem ötven.
Ha van szabadidőm, akkor inkább elmegyek dolgomra, vagy játszom egyet.
Másra nem bíznám.szerk: Amúgy most esett le, hogy Ádámnak is ő csinálta a videóját, szóval találkoztam már a művével.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #13064 üzenetére
Sőt konkrétan itt együtt játszottunk Ádámmal, amikor gyakorlatilag megalázta a komplett CT bandát egy USP-vel.
Azóta is röhögök azon a jeleneten.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bolcsodal
addikt
válasz BigBlue69 #13067 üzenetére
És ez a fostalicska zene alatta...eltűnt az ízlés, néha tetű öregnek érzem magam....főleg, mikor meccsek végén lányhangon aláznak a kis porbafingók...
(#13059) Xero: Ez 64 tick? Mert van egy két lövés, amin gondolom Te is meglepődtél....
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
zzeN
aktív tag
Lehet volt már
-
Mate
nagyúr
válasz birozoli7800 #13077 üzenetére
Minden más játéknál jó?
-
Mate
nagyúr
válasz birozoli7800 #13079 üzenetére
Első körben pucold le a vga drivert és tedd újra.
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként amíg tradelni nem tudok, addig mindig 7 napot fog írni hibaüzenetként? Mert ha igen, akkor oké, ha nem akkor elmehet a volvo a **************************************************************************
CCleaner-t lefuttattam 1 hete kb és még mindig ezt írja. A másik accomon már tudok tradelni.
Hatalmas szívás lenne..Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy a tradelhetetlenség 3. napján is (amikor már csak 4 van vissza) 7-et fog írni?
szerk.: ha kikapcsolom a steamguardot tudok tradelni addig?
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Assimilator #13082 üzenetére
Oké, most elég jó árak vannak és kéne nagyon az a trade..
egéybként köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
-
törölt tag
válasz Assimilator #13085 üzenetére
Használtam én, 3 gépről is bejelentkeztem plusz telóról is, és ugyanúgy vásárolok, böngészőből, és kliensből is
-
pr1mzejEE
addikt
Kapna egy véres csiklandozást az aki ezt kitalálta.
De most beléptem kliensből és megint új számítógépet észlel, egyszerűen hihetetlen most mennyire felbaszta az agyam ez az egész, mert most megint 7 nap és most jó árak vannak. Nem is nyilvánulok meg inkább, afelől, hogy most mit gondolok arról és azokról akik ezt kitalálták, vagy nem találnak rá más alternatívát.. Egyetlen mocskos trade kéne a 2 accountom között, köszönöm valve, jók vagytok!
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Bocsánat a sok kommentért, tényleg nem direkt csinálom, de kifutok a szerk. időből..
Szeretném megköszönni Assimilator-nak a klienses info-t, mert azon belül tudok trade offer-t indítani. Sikerült, nagy köszi!
-
Eclips21
őstag
win 8.1 alatt nálatok feljön tálcáról a cs:go alt+tab-ozással??
más: ma 10körig M4A1-t vettem utána csak M4A4-et adott (le is videóztam) valakivel volt ilyen?
-
Scale
őstag
válasz #97716736 #13084 üzenetére
Eddig én is jó pár gépről jelentkeztem már be úgy, hogy nem másolgattam a cookiekat meg hasonlókat, nekem is kérte a SteamGuard kódot és nem kaptam még sose bant és igen használtam a marketet már.
Egyik ismerősöm is ezt mondja, hogy én hogyhogy nem kapok sose bant mikor ő akármikor újrarakja a gépét mindig kapja. -
Scale
őstag
2. tuti nem, mert volt egyszer, hogy egyetemről is beléptem és ott nem lépek be a google fiókomba. Az első is eléggé kizárható, mivel nem rég óta használom több (2) gépről a steamet, de mondjuk itt lehetséges a 2. ok, na mindegy, a lényeg, hogy velem még nem történt meg (de ami késik nem múlik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest