-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Helló !
Ez most micsoda ?
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Véleményekre(esetleg tapasztalatokra) lennél kíváncsi, VGA downgraden töröm a fejem..
GTX 650TI-vel játszik innen valaki? 1600-as felbontáson, medium vagy akár low beállításokkal elérhető a 150fps? (Fix 120 lenne az amihez ragaszkodnék) Matchmaking ami érdekel igazán, ha könnyeden laggol 20+ embernél azt még fel tudom dolgozni..Előre is köszi
-
Kempeti
tag
egykis "érdekesség" a füstel kapcsolatban.
Megjegyzés: Ne kérdezzétek, hogy a warmup timer miért nincs szinkronbana két demon, én sem tudom. A füst robbanásához lett szinkronizálva a két demo.azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Mate
nagyúr
Nem lesz gondod. CS inkább CPU-t eszi. Tesóm gépében q9400+gtx 650 TI Boost van. Full HD-ban, minden maxon. Kb. 90-100FPS-el úgy, hogy vga alig dolgozik. CPU fogja vissza. Korábban az én gépemben volt az a vga, egy erősebb procival. Szintén minden maxon és 170-180 FPS-t hozta.
-
Nyx89
aktív tag
Rendben, köszönöm. Valami hasonlóra számítottam én is.
(#13415) maathe: Neked is köszönöm. Érdekes nekem 1600*900:medium-ban 250-300 körül mozgott. És le tudott ugrani 200 köré. Milyen oprendszert használsz? én Win 8.1-et.
Egyébként jöhetnek még a tapasztalatok kisebb kategóriás kártyákkal kapcsolatban, szívesen elolvasom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Tavaly, amíg a GTX 480-am szervizben volt, addig egy kedves, helyi PH-s tag kölcsön adott egy GTS250-et. Azzal is ugyanúgy megvolt a 120 fix (1680*1050, minden alacsonyan, 480-al is így használom), néha esett be csak alá, esetleg töltött pub szerveren nem bírta tartani még. Viszont MM-en teljesen semmi gondom nem volt a GTS250 + i5 750 kombinációval.
-
Xero
nagyúr
válasz Slystyle #13419 üzenetére
Egy bizonyos szint fölött teljesen értelmetlen pumpálni bele az erőt. Én is csak egy közepes GPU-t rendeltem a játszós PC-hez (750Ti), mert az is bőven bírni fogja és alig fogyaszt 60W-t.
A vicc kedvéért kipróbáltam "némileg" izmosabb gépemen is. 6 mag Xeon E5, dual firepro D500. Minden maximumon full HD-n, fps_max 301. Így 300-ról el sem mozdult semmilyen esetben. Megkockáztatom, hogy ötöd ennyi erővel is bőven bírná a fix 300-at.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Main accomra kidobta a 3. huntsman ládát, second accra meg még egyet sem dobott, érdekes
-
ch003067
addikt
Az hogy lehet, hogy fogadtam csgolounge-on, ás amivel fogadtam, volt közte egy AK Blue Laminated. Na most visszakaptam, és van rajta 3 sticker Nem értem
-
Mate
nagyúr
Miután idle szerverről kivág, gondoltam tolok könnyedet drop miatt.
Egy 4-5 fős csapat ellen játszottunk, akik brutál mód csaltak.
Megnéztem a profiljukat és mind korábbi Vac bannos.
11 napja járt le nekik a 2., valamelyiknek a 3. vac ban és már nyomják újra gerinctelenül.
Vicc ez a rendszer. Nem elég, hogy alig-alig tiltja ki a csalókat, de ha kitiltja csalásért, majd másodszorra újra, majd harmadszorra újra, 4. alkalommal ugyan úgy visszaengedik....
-
Mate
nagyúr
Milyen paranccsal lehet beállítani, hogy körbe-körbe forogjak és ne vágjon ki afk miatt?
-
Mate
nagyúr
válasz maathe #13431 üzenetére
Ez szerepel a csoport tagjainak profilján:
2 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás óta
3 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás óta
3 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás ótaVac ban csak 1 játékra szól?
Tehát ha csal a rohadék CS-ben, akkor csak CS Vac ban-t kap, vagy onnantól kezdve egyik játékával se játszhat Vac szerveren?
Ha előbbi, akkor lehet simán csak minden játékban csalnak a rohadtak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
SIlver IV-sek jobban játszanak mint a Nova Master-ösök.Készvégem
-
Mate
nagyúr
Most esett le, hogy miért fagy ki a játék update óta 2 gépen is. Előjött a memóriakezelési hiba.....
Kb. 4-8 kört bír ki, utána kifagy. Legutóbb 9-et bírt, de addigra 6,3Gb ramot falt a picike.
-
Redneck
nagyúr
GTX 750Ti a jó választás számodra. Nem fogyaszt, nem melegszik, és hozza amit kell!
Slystyle: "Azzal is ugyanúgy megvolt a 120 fix (1680*1050, minden alacsonyan, 480-al is így használom), néha esett be csak alá"
Tehát nem volt 120 fix.Egyébként érdekes. Intelen teljesen más a 100-120 fps mint AMD-n. Egyik barátomnak kellett most ideiglenesen egy gép ami játszhatóan futtatja a játékot (6-8 év CS van a kezében). 300 fps után ezzel is meglövi jóformán ugyanúgy.
Egy húzott Core 2 Duo, 2 GB HyperX és egy 1 GB-os HD 4850 elég volt ehhez a szinthezmate3553:
Ugye nem memory leak van megint?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Slystyle #13444 üzenetére
Okés értem én, magyarul teljesen jól ment Csak bántja a szemem. Kb olyan mint a "full maxon megy 60 fps-sel csak az élsimítás a DoF és a tesszelláció van kinyomva!".
Barátomnak a lényeg hogy az 5on5 jó legyen. A többi nem számít, ellenkező esetben semmire sem menne Core 2 DuovalMás:
Mi ez az új trade rendszer a becserélhető skinekkel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Mate
nagyúr
válasz Redneck #13445 üzenetére
Most már nem nézi a gyűjteményt, csak a fokozatot.
Más:
Elegem lett már az állandó "nincs engedélyezve a cookie" dumából, így megkerestem a megoldást. Aki szintén ezzel küzd:1. Open Internet Explorer
2. Internet options ( Top right is a Gear Icon)
3. Go to Privacy tab
4. Advance
5. check " Override automatic cookie handling"
6. Select Accept for both First-Party Cookies & Thrid-Party Cookies
7. Check under " Always allow session cookies"
8. Ok > Apply > Ok
9. Close Internet Explorer and Restart Steam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az MP7 nagyon durva.Eddig 4 4k meg 1 ace-t csináltam vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest