-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #13601 üzenetére
És ettől változik valami?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #13603 üzenetére
Legyen akkor neked igazad, nem érdekel. Szerintem nem rinyálás, hogy mocsokul unfair fegyver, ezt nemigen kompenzálja semmi eléggé a játékban. Gondolsz amit gondolsz, én is amit én. Hagyjuk rá a dolgot inkább, és ha lehet más se ugorjon a témára. Nem vitát akartam generálni vele.
-
Vismajor01
addikt
válasz Arkennys #13604 üzenetére
Oké, neked nem tetszik.
De mi a tökömtől lenne UNFAIR? Mert lőni lehet vele és meghal tőle az ellen vagy mi? Mitől lesz erkölcstelen, szabálytalan etc tehát "unfair" egy fegyver? Mert neki van rá 5 kilója a másiknak meg nincs? WtfSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Arkennys
addikt
válasz Vismajor01 #13605 üzenetére
Látom nem lehet leállni a témával, és elfogadni, hogy másnak más a véleménye.
Nem válaszolgatok, mert arra megint lenne valaki okos, és így tovább. Tényleg elegem van ebből a témából már. A gunyoros hangnem ellenére is, igen, biztosan olyan hülye vagyok, hogy az a bajom vele, hogy lőni lehet vele, és meghal tőle az ember. Remélem, most jól érzed magad, és tényleg ennyi volt.
Szerk: Látom, a waron kommunikálás a lelked mélyére hatolt. Remélem rémálmaid is vannak ettől, ha már ennyit emlegeted. Sikítasz a mikrofonba, és senki nem válaszol, vagy hasonló.
De örülök neki, hogy nem a válaszaimtól függ az életed. Ez megnyugtat.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Arkennys #13606 üzenetére
Neked a szövegértelmezéssel is komoly gondjaid vannak nem csak a waron való kommunikációval
Külön kiemeltem, hogy nem az a baj, hogy neked nem jön be, egyéni szociális probléma. Hanem, hogy többször is unfairnek nevezted, és én ezt nem értem, hogy mi a fenétől lenne unfair?
De engedd meg magadnak a luxust, hogy ne "válaszolgassál" nekem így is kerek az életemSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
NiP nyert 2-0ra Dignitas ellen, Dust2-n 16:1-re verte a Dignitast, Infernon pedig 16:9-re. Dignitasból nagyon hiányzik cajunb, aizy-nek vannak jó mozdulatai de ez így nem fog működni. Valaki tudja mi van cajunb-vel?
f0rest és friberg ma streameltek egy ESEA pugot, két undorító 1 deagle annak aki lemaradt volna róla:
friberg
f0rest -
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #13610 üzenetére
Én is rühellem az autosnipert. Ha fix csapattal játszottam volna, lehet nem lett volna zavaró, de így gyűlöltem.
Egyfelől utáltam, mert sok hülye társam képtelen volt füstöt venni és kiiktatni a kempelős autosnipert. Így lazán leszedegette a társakat. A másik amiért utáltam, hogy sokszor nyomorult társ pisztollyal nyomott le 2-3 kört, csak azért, hogy vehessen egyet. Aztán persze leszedték, mert ész nélkül pötyögött csak vele.
Már csak pubot tolok. Ott is baromi idegesítő, mikor látom, hogy 3 körig nem vesz semmit, csak azért, hogy meglegyen az a szar. Én meg AK-t nem tudok venni, mert minden körben kinyiffanok miattuk. Csak én ölök 3-5 embert, míg ő 0-t.
Amikor fix csapattal mentem, nem zavart a dolog. Füst, villanó és go. Mire újra látott, már ki is nyiffant.
-
Arkennys
addikt
Valakinek dobott már valami normális értékűt az új beváltási szerződés rendszer használata? (úgy értem innen közületek) Gondolkozok összeszedni az ilyen olyan skinjeim és beváltogatni, ha úgy tűnik, van reális értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Pont ilyen p90 vakfoltból és társaiból is lenne tán egy beváltásnyi, azon tűnődök azokat is megérheti e egybeolvasztani, vagy csak az alapabb szintű dolgokat.
szerk: ládából is, beváltásból is többnyire vackok lettek eddig. Ládából mindig, szerződésből egy két tűrhetőbb is lett.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Ezt nevezem én jó nyitásnak
-
SamS20
senior tag
-
Radnix
senior tag
Vettem egy új egérpadot: qck+, hát irdatlan nagy. Most lecsökkentem a senset 2.5-ről 2.0-ig (500 dpi) és meglesz a sas
Találtam közben egy jó kalkulátort: [link]
Hasonlítsátok össze a beállításotokat pl Friberggel, neki 800 dpi, 1.1 ingame sens.Tegnap nem voltál pont azon a meccsen ahol valaki vett egy magozót a mi csapatunkból, és halomra lőtte az ellent, aztán jött chaten az autosniper zombie, és társai, mire vettünk 3 magozót és pár kör alatt véglegesen kiégettük az ellent
[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
Volt ma egy versengő meccs (MIX) és hoztuk a köröket 5:0 volt, ...erre az orosz minden szó nélkül lelépett és vissza se jött... Hát így már nehézkesebb volt. 16:10 lett a vége (vesztettünk)...de utálom az ilyet.
Azért a BOT-nak valami skill-t adhatnának vagy legalább ne mozduljon kezdőről. Értitek. Lelép a player és a helyébe lépő BOT fut, fut, kamikázék módjára és sose öl. Sokszor nem hallgat a vezényszóra...
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
jozso1989
őstag
válasz szabog4 #13625 üzenetére
Simán lehetnének expert botok MM-en... nem is értem, ez miért nem alap egy ilyen játékban. Vagy legalább hallgasson a parancsra. Kb. normal szinten lehetnek azok a szerencsétlenek. Semmire sem jók.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #13634 üzenetére
Akkor meg az lenne, hogy még a meccs elején xy-t kirúgja a stack, hogy a hiányzó ember, aki 5 percet késett mielőtt a meccs elindult volna, beférjen.
A bot, ha megfelelő időben és egyetlen ember "utasítja", akkor az esetek 90%-ban meg fog maradni kezdőn. Amint elcseng az induló szöveg kör kezdésnél, abban a pillanatban kell lenyomnia 1 embernek 1-szer a parancsot. Nekem eddig csak egyszer vágta be a durcás "NO!"-t, ha volt bot velünk.
Ha szegény bot-nak öten spam-elik egyszerre a parancsokat, akkor be fog kavarodni szegény. -
szabog4
aktív tag
válasz Slystyle #13635 üzenetére
Attól még alapnak kéne lenni, hogy a BOT nem egy haszontalan pályatöltelék! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még egyszer nem láttam, hogy a BOT lőtt volna 1-et is!
Jah, de egyszer D2 középről jött és megállt, várt 5-6mp (néztem, mert miért ne, úgy is csak BOT) és utána kezdett el lőni! Hát, ne már!Nekem sokszor volt, hogy csak én adtam ki parancsot (1., 2. voltam) és negatívozott! :"D Nem szeretett!
Persze volt, hogy sokan adtunk ki, de ne már! Azaz 1 ember pont a meccsbe kerülhet!Szerintem kapásból mindenkinek 1hét BAN-t kéne kapnia, de minden játékmenetből! 100/1 ember, aki azért lép ki, mert kifagy a CS vagy a NET megy el! ...kilép és kap 30p büntetést ...hát nagyszerű...
Jó, nem vagyok rangb*zi, mert nem érdekel, de ne már, hogy ilyen miatt menjen a meccs überhardcore-ba! Itt picit többet számít azaz 1 ember!
Elkötelezi magát egy versengő mellett, akkor maradjon is ott az ember, ha veszít, ha nem! Fel is lehet adni!Szeretem, ha nehéz a játék, de fair küzdelem mellett legyen az!
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
Hunbeast87
senior tag
Kezdek kissé megijedni..lehet, hogy nem a Titanra kellett volna fogadnom ?
Az eddigi 1:6-os eredményt kissé cikinek érzem a Titan részéről[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #13639 üzenetére
ÉN is arra raktam fel mindenemet.
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13639 üzenetére
felraktam 2 centet a titán ellen 16-ot kapok vissza ha nyerek ilyen kicsikkel mindig megjátszom a 10% körüli potokat néha elég jó kis skint kapok az én hulladékomért
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
-
Slystyle
őstag
Na kipróbáltam már én is ezt az új Trade-up-ot, de többet már nem fogok csinálni. Kb kiadtam ~1,5€-t és hozott egy 0,2€-s SG 553 | Damascus Steel - Minimal Wear-t.
Végül is belepakoltam egy AK | Safari Mesh-t, 8db Tec-9 | VariCamo-t meg egy P90 | Fallout Warning-ot abban a reményben, hogy kijön majd egy szép M4 | Radiation Hazard... Legvadabb álmomban ebből egy Factory New...
De nem lett, így azt hiszem nekem ez elég is lesz ebből ilyen rizikós módon. Majd belepakolom a Consumer Grade fegyvereket, amit dobál és csókolom. -
Hunbeast87
senior tag
Azért még korán sincs veszve minden..én csak két és fél eurónyi értékű skint tettem rájuk, de talán nem is a fogadáson van a lényeg, hanem inkább az eddigi siralmas teljesítményükön
Bár jönnek vissza: 5-8 az állás, szóval még elvesztheted azt a két centes skinthttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13644 üzenetére
minő tragédia lesz
Inkább neked szurkolok mint magamnak 2.5 euró az pont 125 szőr több mint az én tétem
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #13646 üzenetére
Jó ez a TG csapat, bár CM-et régen láttam játszani, akár mi lehet
-
ch003067
addikt
Mi ez, hogy ha követem a livesteam-et akkor kaphatok egy StatTrakos USP Oriont ? Ezt elmagyarázná valaki ?
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13646 üzenetére
3 fordulós ilyenkor nagyon ritka hogy a gyengébbnek ítélt csapat hozza o.O én ide nem is raktam mert TG-t nem ismerem annyira hogy merjek akár 5-10 centben fogadni nemhogy 2-3 kulcsban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest