Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabis
aktív tag
válasz Felesbandi #15 üzenetére
Még a hőskorban 1024*768 15" Monitoron nyomtam .. volt hogy arcomba vágta a 640*480.
Aki régi "motoros".. az nem igen akad ki ezen hogy 1440P esetén, elsőnek 1080P hozza le.. Vagy kisebb a felbontás első indításnál..[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
En csak hasznalni szeretnem a gepemet, nem karbantartani allandoan.
Akkor a linuxot jobb, ha elfelejted.
-
válasz Felesbandi #19 üzenetére
Hibátlanul ment a windows 10 vagy 5 évig nálam, aztán csak SSD csere miatt lett újra installálva. Idén kicseréltem az egész gépet (alaplap, proci, vga, memória, kivéve SSD), és azonnal bebootolt a windows, ami még a régi rendszerrel volt installálva, azóta is tökéletesen működik (még drivereket sem kellett telepíteni). Mit csinálsz te vele, hogy évente kell neked újrainstallálnod? Remélem nem használsz mindenféle cleaner programokat (azok sok kárt csinálnak), nem tiltod le a lapozófájt, meg nem csinálsz hasonló, értelmetlen dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Lenry
félisten
válasz Felesbandi #19 üzenetére
igen, a hasonlat az egy olyan dolog, ami nem 100%-ig azonosítható
Egy OS-t nem kene szuksegszeruen evente ujrahuzni meg pepecselni vele
és nem is kell, képzeld...
az én gépemen megjelenése óta futott a Win8.1, amit a Win10 megjelenésekor Win10-re frissítettem, tavaly meg Win11-re.
egyszer sem kellett újratelepíteni. azóta is minden működik rajta, amikor frissítés érkezik, akkor frissül.
nem kell rendszeresen tisztogatni, azon kívül, hogy időnként lefuttatom a lemezkarbantartót, ami letörli a régi frissítések telepítőit, féléveket elmegy hibátlanul, stb, stb.
tehát az, hogy nálad szar, nem azt jelenti, hogy a termék en bloc szar, hanem hogy nálad szar valamiért. semmi többet.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
En csak hasznalni szeretnem a gepemet, nem karbantartani allandoan.
én csak használni akarom az autómat, mi az, hogy tankolni is kell, meg olajat cserélni meg adót fizetni rá meg kereket cserélni meg még EL IS ROMLIK!!!!!444!???
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
anulu
félisten
"En csak hasznalni szeretnem a gepemet, nem karbantartani allandoan."
és ezzel az elvárással mennél linuxra?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest