Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz Viktor77 #69167 üzenetére

    Nem arról van szó, köszi mindenkinek a segítséget, és még remélem valaki készít egy tesztet konkrétan i3-8100-al. Amit ti mondtatok a 2200g, az már a 3. verzió lenne a sorban. Az első a 7100, a másik a 8100 és a harmadik a 2200g. Ezért volna jó mindegyikről konkrét játékhoz konkrét fps-t kapni (7100-hoz konkrétan már van), nem más procitól, hanem pont attól, lehet hogy más is hasonló, de az mégsem az.
    A 2200g-vel kapcsoltban amit furcsálhattok az azért van, mert elég sok vásárlói visszajelzés van külföldi oldalakon vele kapcsolatban, hogy alaplap-ram kompatibilitási nehézségek, rögtön bios frissítés, integrált vga driver telepítés, os. és driver kompatibilitás, stb.. Ezért megértheted, hogy kicsit nehéz ez így elsőre ilyen visszajelzések után.
    Ami tény, hogy jónak tűnik maga a cucc úgy ahogy van, az nem vitás, csak kérdéses az alkatrészek összeválogatása. Nem tudom, mi lenne hozzá a már teljesen "ready use" alaplap, amivel nem kell mókolni, sem a bios-szal sem az integrált vga-val, hogy esetleg nem lesz képe vagy ilyesmi. Szóval egy ready tipp-topp lap kéne, nem tuningos, nem világítós, amin van hdmi, dvi és jó integrált audio chip és nem kerül többe, mint 26k.
    A ram meg sajnos már megvan, azzal már nem igazán tudok variálni.
    Nyilván jó volna egy olyan gép, ami a célra a legmegfelelőbb és jó, elég benne az integrált vga is.
    Szóval így összevetném a három lehetőséget, hogy melyik lenne az elég a célra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák