- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
hello! játék közbe megfagyott a kép és pár mp után kidobott tálcára h az amd eszközillesztő valami megfagyott és újraindult ez driver miatt van? jelenleg 12.8 van fent de most csinált ilyet először
-
quaddamage08
tag
hY !
Az, hogy a manóba lehet, hogy a League of Legends - harcok közbe - leugrik az FPS 30 - ra ?! =DDDDDDDDDDD
Régebbi 5 éves gépemen se ment le ennyire . . . kezd nagyon felb@szni ez a gép -.-
vga : gtx660ti
cpu : INTEL Core i5-3570 3.40GHz
Dishonored fix 120 FPS, BF3 fix 100 FPS de ez a szar LoL nem képes fix FPS - t adni . . . -
Tarill
őstag
azt hol tudom megnézni h van a gépemen az a NET 4.0-es program? mert mintha ahhoz töltene most valami frissítést a win7. Ja és eleve úgy vannak amd honlapján a driverek hogy
12.9 beta
12.9 beta with NET 4.0ha van a gépemen az a 4.0-ás rendszer és csak sima driver van fent az bajt okozhat?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Tarill #20710 üzenetére
Esetleg ha érdekel. Egy szoftverfejlesztői platform, ami nem baj ha telepítve van.
[ Szerkesztve ]
-
zse16
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne, kíváncsi vagyok mit mondotok rá.
Adott a GIGABYTE - GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) alaplapom integrált 760G VGA val.
Plusz van egy Ati HD 5450 pcie , vga-m. Minden ment rendesen egészen addig amig az automatikus frissítéseket telepítette épp ( friss telepítés volt és nem volt kikapcsolva még) Szóval miközben konfigurálta véletlen kikapcsoltam a gépet (érzékeny a power gomb, asus vento ház).
Szóval most az a helyzet, hogy a pcie-s kártyán nem hajlandó semmilyen képet adni, de még biosnál, bootolásnál sem. Windowsban az eszközkezelőben látom a kártyát, ki is írta a tipust, de képet nem hajlandó adni. Amikor rádugom a monitort kiírja, hogy no signal ( vga,dvi-n is próbáltam). A cct kiírta, hogy érzékelte a mindkét vga-t de a második le van kapcsolva ( nem találtam bekapcsolás opciót).
Mit tudnék csinálni, hogy újra a pcie-s vgat használhassam, mert most az integráltat kell használnom. ( a vga működik, másik gépben üzemel)
Köszönöm előre is.
Belföldi csomag díjak: https://www.posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf
-
zse16
csendes tag
válasz ebegab92 #20713 üzenetére
Biosban megnéztem, ott nem találtam ezzel kapcsolatos beállítást,elég f*s a bios rajta, szinte alig lehet állítani valami. Viszont a legegyszerűbbet, a másik pcie portot még nem néztem meg -.- .. Holnap ki fogom próbálni .. De ha ez sem old meg semmit akkor nem tudom mi lehet.. egy másik pci kártyát is bele fogok próbálni, hogy kiszűrjem a port hibásodott-e meg.
Belföldi csomag díjak: https://www.posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i3 2100 cpu. Ki tudna hajtani egy 6870-et vagy GTX 560Ti vga-t?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
addikt
-
barisj
aktív tag
Hello!
Van egy Msi x1950xtx 512mb 526bit GDDR4 vgam es alapjaraton 63-66fok korul van,jatek kozbe meg nem neztem meg a fokot,de kifagyok..(cs1.6) most futtatok mindjart egy furmarkot es kiderul,hogy jatek kozben mennyire megy fel. az lenne a kerdesem,hogy milyen jobb hutot tudok ravenni,ami ra is passzol?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
addikt
válasz barisj #20719 üzenetére
Egyrészt régi a kártya, másrészt MSI, nem biztos, hogy egy hűtő megoldja a problémát. Könnyen lehet, hogy a végét járja... de ezt ki tudod próbálni úgy, hogy leveszed a ház oldalát és álló ventillátorral fújatod. Ha úgy is kiakad 70°körül, akkor mindegy.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
barisj
aktív tag
válasz Dark Archon #20720 üzenetére
furmarkot futtattam,5masodperc alatt be is fagyott a gep.. ujra kellett inditanom.. most akkor felrakok egy friss winfost es meglatjuk mi lessz.. es miert baj h MSI?
Ehhez a konfighoz milyen oprendszer kene? xp32,64bit vagy win7 64bit?
Alaplap: Sapphire PC-A9RD580Adv
proci: Amd Athlon 64 FX-57 2,8GHz
huto: Zalman Fatal1ty FS-C77
vga: MSI RX1950XTX 512mb 256bit GDDR4
ram: Kingmax 4x1gb DDR400◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
addikt
-
barisj
aktív tag
válasz Dark Archon #20722 üzenetére
rendben,koszi most winxp 64bit van fent akkor megprobalom felrakni a win7et. csak nemtom h van e driver az alaplaphoz..
-
barisj
aktív tag
Meg 1 kerdes,ha van egy kontakthibas vgam,ami csikoz,azt mennyiert lehet javittatni? vagy lehet egyaltalan?
-
barisj
aktív tag
es most nezem,hogy a ventije 13%on porog cska.. nincs valami progi amin fel lehet huzni a ventijet? msi afterburnnel nem tudom,mert az egesz nemjo..
-
Hunork
veterán
válasz barisj #20725 üzenetére
Jó lesz az, menj a Settings-be, ott a Fan fülön engedélyezd az egy opciót fent (Enable...), aztán úgy állítod be, ahogy akarod. Egérrel katt és annyi pontot teszel a rácsra, hogy csak na!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz barisj #20727 üzenetére
Hú, az érdekes, nekem ua a verzió van meg... Settings és második fül...
Hát tegyél egy próbát régebbivel, más lövésem most nincs...
Aida64 vagy régebbi Everest, vagy Gpu-Z kiírja amúgy a hőmérsékletet?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
addikt
-
barisj
aktív tag
szerintem valami a driverrel nem stimmel,mert EZ a video alapjan probaltam most megcsinalni a fan cuccot,de nem sikerult,mert az irja h catalyst detected.. msi afterburnbe is eddig minden vgammal jovolt,kiveve ezzel.. vmi driver problema lesz sztem.. mostani a 10.2 catalyst. Ennek a karinak a koraban melyik volt a legjobb driver hozza?
-
addikt
-
Hunork
veterán
válasz barisj #20730 üzenetére
ajvé, én akkor most rossz arc vagyok, totál zöld a színem (Nvidia) , utoljára ATI9600XT volt a birtokomban...kérdezz rá a profi ATI/AMD szakikra!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
barisj
aktív tag
válasz Dark Archon #20731 üzenetére
lehet nagyhiba volt a winxp 64bit mind1,akkor eloszor a win7 64bitet probalom meg,aztan ha nemjo akkor sztem visszavaltok xp32re ezt a gepet direkt 1.6ra raktam ossze.. faszom mar.. driveres kerdesemre a valasz?
-
addikt
válasz Hunork #20732 üzenetére
Höhö, nekem is 9600XT-m volt utoljára ATi Először a TV kimenete romlott el, aztán az egész, de életében is persze mindenféle baja volt számos játékkal.
barisj: tényleg kár volt. Mikor az XP készült, még gyerekcipőben járt a 64 bites technológia, ennek megfelelően számos hardverhez 64 bites driver sincs vagy ha van is, abban nincs köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
barisj
aktív tag
-
addikt
válasz barisj #20736 üzenetére
Mondjuk, ha csak CS-hez kell a gép, a 4GB RAM is felesleges, tehát maradhattál volna 32 bites XP-n is. Illetve nem ártott volna, ha azzal kezded, hogy épp rendszert váltottál és akkor kezdődött a probléma
Ha fent van a Win 7, a legújabb driverrel kezdd, ami még támogatja, ilyen egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Dark Archon #20735 üzenetére
régi szép idők...
barisj : ha már W7 alatt megy a kari, akkor mehet az Afterburner, azzal az opcióval, amit írtam...biztos, hogy jó lesz neki!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
barisj
aktív tag
válasz Hunork #20739 üzenetére
Dark Archon: sony vegas 11 miatt akartam win7et mert muvikat is vagok. meg source csgot-t is kiprobalom,annak meg mar jo a 4giga ram ezert is akartam 64bitet,es xpre gondoltam elsonek,de hat igy marnem akkor sztem win7 64bit lesz sztem
hunork: remelem afterburn jo lesz win7 alatt.. aztan ha nemjo akkor rivatunerrel probalom,ha ugy se jo akkor meg nemtom mitcsinalok:ASD
-
Anonymus23
veterán
válasz Dark Archon #20722 üzenetére
Hali!
Megjött a HD5870-es helyett garanciális cserében a GTX580, ez is Gigabyte, GV-N580UD-15I.
Van egy Corsair CX400-as tápegységem hozzá
Kisé félve raktam bele a cuccost, meg indítottam el, de minden probléma nélkül bootolt meg indult el. Mindenesetre rákötöttem a fogyasztásmérőt, hogy lássam mit eszik a teljes konfig.
Elindítottam egy Furmarkot, de az csak 240-250W körül evett (konnektorból mérve, teljes konfig fogyasztása, természetesen csak a gép: Core i5-750, 12 GB ram, SSD830 128 GB, Samsung 1 TB), mondom ettől többet szoktak mérni teszteken, felraktam a 3DMark11-et, és elindítottam az 1920x1080-as tesztet, szépen lefutott, és így már volt 250-320W fogyasztás is.
Ilyen eredményt hozott:
3D Mark: X2029
Graphics score: 1876
Physics score: 3837
Combined score: 2482
Egy alapsebességen futó Core i5 750-esem van mellette.
Nem tudtam utánanézni, jók ezek az eredmények, vagy valami gáz van velük?Mindemellett a táp jól vizsgázott, igaz előtte lecsekkoltam és a 12V-os ágán kit tud adni hivatalosan 360W-t, de minden OK, sok más teszt alapján akár 500W-ot is fel tud venni, és kb 80-82%-os hatásfokkal ez olyan 400W leadott teljesítmény. Ehhez képest a 320-340W teljes felvett teljesítmény az 270-280 W számítógép fogyasztásnak felel meg.
Valószínűleg tuningra már nem fogom használni ehhez a VGA-hoz ezt a tápot, de alap esetben teljesen elég!Végül is a bolt abszolút korrekten járt el: www.hardverker.hu
Ja még annyit, hogy alap használatban (office/net stb) is max 10W-al eszik többet mint az 5870-es!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék. Tervezgetek venni GTX 670-et amikor ma megláttam egy elég nagy akciót iponon. Point of View GTX 670. Valakinek van valami tapasztalata a POV-al? Mennyire marad el teljesítménybe ASUS-tól? Mennyire melegszik? Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
Valaki nem tudna linkelni pár tesztet amelyben szerepel point of view? Én keresgettem, de ilyet nem találtam.
Attix82: Értem...a hang egyáltalán nem számít inkább csak ne süljön meg a kártya.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
addikt
válasz Anonymus23 #20741 üzenetére
Örvendetes, hogy végül korrekten jártak el. Az eredményeidről fogalmam sincs, keress rá Illetve, ha nyomsz egy Submit-et, akkor be is dobja a hasonló konfigok közé emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Köszi a segítséget mindenkinek, végül megrendeltem.
Heyho.
-
KTibxx
aktív tag
Ne haragudjatok,csak nem volt most módom utána olvasni.
Jól tudom, hogy ATi Radeon X1600-nál "erösebb", újabb a HD 3450? Érdemes kicserélnem a tartalék gépemben az X1600-at?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic