- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
-
wbalu8
csendes tag
üdv. valaki tudna segíteni? a gpu-z nem ír ki hőmérsékletet. Mi lehet a gond?
-
Hunork
veterán
válasz wbalu8 #20654 üzenetére
Legújabb verziót használod? Más program kiírja? Pl msi afterburner
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
wbalu8
csendes tag
-
Hunork
veterán
válasz wbalu8 #20656 üzenetére
Hmmm. érdekes...nincs tuning? Bár alapból OC...nem vagyok otthon, nem használtam az Aida ilyen funkcióját, így nem is tudom, hogy csinál-e log fájlt erről...de szerintem igen, csak nem tudom, hol kell beállítani... kérdezz rá erre specifikusan...pl itt
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz wbalu8 #20658 üzenetére
Hát sok mindentől függ...milyen a házad, van-e házventi, mennyi odabent a hőmérséklet, meg ugye ez egy szép darab kártya, alapjáraton 40-50 fok nem meglepő, terhelve meg 70-80 fok sem...
-
Hunork
veterán
válasz wbalu8 #20660 üzenetére
Tökéletes! Tekintve, hogy egy kisebb erőmű a kari, és G92-es, teljesen jó. Mondjuk ezért lenne jó az Afterburner, az játék alatt is kiírja, ha akarod...
-
hulp01
senior tag
Sziasztok!
Itt is felteszem a kérdést, hátha rosszul tippelek és nem laplap probléma:
[link] -
VásRló
tag
Hello
A kérdésem: van egy 6600GT kártya, telepítem az nvidia illesztőprogramot, telepítés után pedig írja, hogy 6100-as a kártya.. ráadásul egész lassú a gép emiatt. Ilyen mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Dark Archon #20560 üzenetére
Szeva,
Néhány udvarias telefonálás, és emailezés után, végül is lesz csere, adnak helyette egy GTX 580-ast. Ez is Gigabyte mint az 5870-es, elmondásuk szerint új, kiállítási darab volt, a vitrinben volt csak kirakva.
Végül is így, korrektnek mondanám hazai vizsonylatban a megoldást.
Ma feladják futárral, és elvileg holnapra itt lesz.A futárt én fizetem, de ezen már nem bajlódtam, mivel ígyis úgyis vissza kellett volna valahogy hoznom a másikat.
;) - The Power of the Light Side
-
TaaT
nagyúr
válasz Anonymus23 #20664 üzenetére
ez biz nagyon jó csere volt, bármikor odaadnám az enyémet egy 580-asért
Give them hell Ukraine!
-
nagyszegi
tag
Heló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy végleg kuka vagy megmenthető e a videókártya ha az alaplap 1 hosszú két rövidet sípol és zéró kép. Kivettem a kártyát kicsit megfújkodtam hátha segít valamit de semmi Játék közben ütött be a szar lefagyott és fél képernyő semmit nem mutatott a másik fele meg ha jól emlékszem zöldes színben pompázott de nem tiszta zöld hanem csíkos színes volt.
A segítséget előre is köszönöm! -
Hunork
veterán
válasz nagyszegi #20666 üzenetére
Hát az a hang biz' vga hiba...a zöldes, csíkos, kockás kép meg általában Vram hiba...másik Vga-val kell tenni egy próbát, és ha az ok, akkor biztos, hogy a mostani kezd haldokolni (vagy meghalt)
-
Anonymus23
veterán
válasz nagyszegi #20669 üzenetére
Én pont most gariztattam az enyémet (HD5870), nekem is ilyen fagyásokat dobott, de kb 75%-ban egy idő után kilépett az asztalra, és ott látványos memóriahibákat produkált.
25%-ban viszont csontra fagyott, zöld csíkos képernyővel.
Mondjuk nekem mindig elindult utána, de random módon mindig előjött a hiba.;) - The Power of the Light Side
-
zse16
csendes tag
A következő problémám lenne, kíváncsi vagyok mit mondotok rá.
Adott a GIGABYTE - GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) alaplapom integrált 760G VGA val.
Plusz van egy Ati HD 5450 pcie , vga-m. Minden ment rendesen egészen addig amig az automatikus frissítéseket telepítette épp ( friss telepítés volt és nem volt kikapcsolva még) Szóval miközben konfigurálta véletlen kikapcsoltam a gépet (érzékeny a power gomb, asus vento ház).
Szóval most az a helyzet, hogy a pcie-s kártyán nem hajlandó semmilyen képet adni, de még biosnál, bootolásnál sem. Windowsban az eszközkezelőben látom a kártyát, ki is írta a tipust, de képet nem hajlandó adni. Amikor rádugom a monitort kiírja, hogy no signal ( vga,dvi-n is próbáltam). A cct kiírta, hogy érzékelte a mindkét vga-t de a második le van kapcsolva ( nem találtam bekapcsolás opciót).
Mit tudnék csinálni, hogy újra a pcie-s vgat használhassam, mert most az integráltat kell használnom.
Köszönöm előre is.
Belföldi csomag díjak: https://www.posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf
-
pnagy7
aktív tag
hali. fontos! Volna egy eldöntendő kérdés.
Alap: Asrock a55 pro 3
proci: amd athlon II x4 641
Ram: kingston 1600mhz 2x8gb
ezekhez egy 6850et szerettem volna, de már nemlehet kapni. (onnan ahonnan vettem volna, és csak onnan szeretnék vga-t venni) szóval. most néztem, hogy van egy olyan, hogy nvidia és ez eléggé egy áron van vele. Ahogy nézegettem, eléggé hasonló a teljesítményük. szerintetek sok a különbség? mert én nemsokat veszek észre köztük.Mr. Hóember
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen passzív hűtésű ATI Radeon Pro 9600-as kártyám ami 47°C-os szokott lenni, de újabban észrevettem, hogy 52°C-ot is mutat az Everest.
Az este ráhelyeztem a "félköríves" hűtőbordájára egy másik VGA kis ventilátorát és most jelenleg 62°C-os lett a GPU.
Ilyenkor mi van, ez lehetséges? ( Esetleg hővezető paszta segíthet? Ahhoz csak simán ki kell szedni valahogy azt a 2 tartó pöcköt és lejön a borda? )
Egy kis hűtési tuning ötlet jól jönne...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy NVidia 8800GTS 512Mb vga-m,amiben segitséget kérnék.
HIbajelenség:
Gépbe rakom megy szépen.
Viszont amikor driverezésre kerül sor,akkor sztem vmi nem megy fel rendesen.
Próbáltam több gépben is,mindenhol ugyanaz a probléma.
Pedig a driver telepités végén kiirja,hogy minden ok,és közben sem dob egyetlen hibaüzit sem."Felrakja" a drivert,de amikor a driverben való állitgatásra kerülne sor,egyszerüen sehol sincs ez az opció. Játékok leállnak hibával.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Milyen mobil VGA képes HDMI-n kitolni magából 60Hz-nél többet?
Pontosabban melyik a legkisebb? AMD vonalon érdekel elsősorban96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
ebegab92
senior tag
válasz akoska07 #20675 üzenetére
Nem lehet,hogy lassan kezd elhalni a kártya?Nekem is van 8800GTX-em,ami driver nélkül még megy,utána már Windows logo után csak restartolja a gépet Ez a 8800-as széria nagyon melegedett,emiatt hamar meghalt mind.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
nagyúr
válasz ebegab92 #20677 üzenetére
Nálam sosem melegedett a kártya.
Azt tudom,hogy a G92-es vga-k sorban elhaláloztak,de főleg vram hiba miatt.
És az másképp jelentkezik.Lehet csak biost kéne cseréljek rajta ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kisfiu87
tag
Sziasztok.
Konfig: Gigabyte GA-EP35-DS3 rev 2.1
Intel Core Quad Q6600 @ 2,4Ghz
5GB DDR2 800Mhz
Gainward GTX 560 Golden Sample 1GB (NEM TI)
Chieftec 450WLecseréltem a régebbi HD 4850 Toxic 512MB kártyámat a feltüntetett GTX re de nem vettem észre jelentősebb javulást(Sleeping Dogs, Saints Row 3 pl szinte semmi).
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a gond? A procit felhúztam 3GHZ-re hogy megnézzem jobb -e de változatlan a helyzet.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: xnandor
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Van az Asus-nak az a durva DirectCU II hűtése...és abból van kétféle is ilyen és ilyen mi az értelme ennek?
Mi a különbség köztük a kinézeten kívül? És miért van az hogy azonos vga-kon belül is van amin az egyik és van amelyiken a másik van?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
zse16
csendes tag
A következő problémám lenne, kíváncsi vagyok mit mondotok rá.
Adott a GIGABYTE - GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) alaplapom integrált 760G VGA val.
Plusz van egy Ati HD 5450 pcie , vga-m. Minden ment rendesen egészen addig amig az automatikus frissítéseket telepítette épp ( friss telepítés volt és nem volt kikapcsolva még) Szóval miközben konfigurálta véletlen kikapcsoltam a gépet (érzékeny a power gomb, asus vento ház).
Szóval most az a helyzet, hogy a pcie-s kártyán nem hajlandó semmilyen képet adni, de még biosnál, bootolásnál sem. Windowsban az eszközkezelőben látom a kártyát, ki is írta a tipust, de képet nem hajlandó adni. Amikor rádugom a monitort kiírja, hogy no signal ( vga,dvi-n is próbáltam). A cct kiírta, hogy érzékelte a mindkét vga-t de a második le van kapcsolva ( nem találtam bekapcsolás opciót).Mit tudnék csinálni, hogy újra a pcie-s vgat használhassam, mert most az integráltat kell használnom. ( a vga működik, másik gépben üzemel)
Köszönöm előre is.
Belföldi csomag díjak: https://www.posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Egy használt AMD HD 5450-es passzív kártyának mennyi a REÁLIS ára? A Hardveraprón mindenki 7-8000 ft-ot kér érte, amit egy kicsit soknak tartok. Annyiért újat lehet venni.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
norbit808
tag
Sziasztok
volna egy olyan kérdésem,hogy XFX 6800 XT vagy 7300Gt gigabyte? -
veterán
válasz Szakbarbár #20687 üzenetére
Kicsit drágán mérik valóban. Ennyiért már zsír új passzív 6450-est lehet kapni, ami azért jobb választás.
Passzív kártyákat picivel drágábban szokták mérni. Az legalsó szegmens nem nagyon szokott igazán jó áron lenni. Szerintem. De biztos ki lehet fogni jó ajánlatot.
solfilo
-
multimelon
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával találkoztam tegnap.
gép amd phenom2 550, 2gb ram, 8800 gt kártya, táp chieftec 450W gpsJáték közben a kép szétesett többször is, csíkos lett, kilépve win be megszűnt, utána visszalépve a game be ugyanez a hiba csak már kékhalállal először watchdog.sys utána nv4disp.dll hiba.
Most a win sem tölt be , én vga hibára gyanakszok.
csináltam pár képet:
[link]
[link]
[link]
[link]everestel még sikerült cpu, mem tesztet futtatni abba nem fagyott bele.
A win ha bejön akkor egy pár percig az asztal ok de aztán szétesnek az ikonok és megfagy.Szerintetek a vga megadta magát vagy mi produkálhat még ilyen hibát?
[ Szerkesztve ]
-
norbit808
tag
válasz multimelon #20694 üzenetére
Szerintem tuti vga hibás
-
norbit808
tag
válasz multimelon #20696 üzenetére
Másik Vga-val 100%,hogy jó lesz
-
Geresics
addikt
válasz multimelon #20694 üzenetére
Próbáld ki a kártyát másik gépben. Ha ott is ez van, akkor sajna kuka.
(Mielőtt kidobod egy VGA BIOS-frissítést érdemes megpróbálni, de nem sok esélyt látok rá, hogy segít is...)*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
TaaT
nagyúr
Haver ma vett egy ENGTX560Ti 1Gb-ot, kipróbáltuk a gépemben és egész jól bírta a BF3 2x/4x AA-t... pedig 1Gb-os ez is mint az 5870-esem... most akkor ennyivel erősebb az 560Ti? a VRam meg nem számít?
Give them hell Ukraine!
-
multimelon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika