Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
w.miki #135173 üzenetére
A gallium-nitrid technológiára épülő modellek szinte kivétel nélkül Type-C PD szabványú kimeneti csatlakozást kínálnak. A Type-C előnye, hogy akár 100 wattot (20 V, 5 A) is képes közvetíteni, amihez a Power Delivery szabványt használja. Ez elegendő a legfejlettebb mobilgyorstöltő megoldásokhoz, sőt a gamernotebookokat leszámítva szinte minden kompatibilis laptopot képes feltölteni.
A GaN-komponensek megjelenésével nem csupán látványosan kisebb méretű töltőd lesz, hanem egy ilyen elég ahhoz, hogy mobilodat, laptopodat és minden egyéb más, USB-n táplálható eszközödet feltöltse.
Tehát sok értelme van ha megfelelő korszerű eszközhöz használod. Amihez te akarod, az ehhez régi. Ami ≠ azzal, hogy nem lehet megoldani, de picit macerás lehet.
-
válasz
w.miki #135139 üzenetére
Tudom milyen cikszám van rajta. Ha kézben a töltő akkor mérd le
Dehogy lesz, ez 20V (ez már lehet sok lenne) 1.5A(ez meg kevés, mert 3,42A kell neki, a leírás szerint) Miért bonyolítod túl ezt is...
Használtan itt eg yilyen töltő kb 3-5e ftJah láttam aképeket is ez az lesz amit írtam
-
válasz
Adirotor #135108 üzenetére
Ahogy Csupingo is írja a táp az kevés, ha jól emlékszem hirtelen ennek a VGA-nak 600W kell minimum. Illetve én azt a HDD-t meneszteném és valam SSD-t tennék bele plusz a keret: 240-250GB nagyságban, Belépő SSD pl WD GREEN, PNY CS900, ha már van keret rá, akkor WD BLUE 3D, Csak a 2 SATA3-as port egyikére tedd.
-
válasz
HUNgabus #135089 üzenetére
Ezek többsége alin is van 3-12e közt. 😂
Ha nem a pénz a fő, akkor egy profi cég, itt kb 40-50, plusz az idő amit ráfordítasz, lehet sikertelenül, akkor lehet az a 100k amit írtál sok bajtól megkímélhet. Persze lehet rosszul látom. A minőség sok mindentől függhet a profi cégeknek ez már meg lehet. Tapasztalat és az eszközök -
válasz
batyuska100 #134912 üzenetére
Szia. Elvileg igen elégnek kell lenni.
-
válasz
lukaszokni #134885 üzenetére
👏 tanulópénz.
de legalább megvan a hiba
-
válasz
lukaszokni #134882 üzenetére
Masik vga slot? Vagy ha van int vga akkor csak azzal?
-
válasz
lukaszokni #134876 üzenetére
Szia. Nézd meg egy csere táppal.
-
válasz
Intel fan11 #134865 üzenetére
Ahogy te beállítod a telepítőd, vagy amilyenben most van, és hozzáállítod a biost, ha lehet, de jobb lenne, ha új telepítőt csinálnál, media creation tool-lal, vagy rufussal
-
válasz
Essejó #134725 üzenetére
Össze van kötve valahogy, nyilván a készlet. De még tegnap voltam ott először egyik barátomnak segítettem. Ő lesz a fő intéző, ha csak nem dobja át nekem
.
Kulcs soft-ban van egy szinkronizálás és az nem megy kifele. De ha belepuszulok sem láttm miért nem. Elvileg tűzfal stb rendben van. Van még 1 ötletem azt megnézem, ami lehet hülyeség. Ki akarom zárni a telekom rendszert és mobil nettel megnézni. De ez már csak ilyen kósza gondolat. -
Használ vki kulcs-soft programot? A webáruház szinkronizáció nem megy kifele. Azaz megkapják a rendelést, de szinkronizálásnál hibára fut E4, nem tudja megnyitni az url-t. A kulcs-soft szerint rendben van náluk minden. Tűzfalon átengedtem amit kell (remélem). Mit lehetne esetleg még kipróbálni. A kulcs-soft leírások szerint a beállítások rendben lesznek. Kifogytam. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem ez már a kulcs-softra tartozna.
köszi előre is.(gépcsere, windows is, történt. Tavaly október óta van ez elvileg)
-
válasz
janos1988 #134685 üzenetére
Szerintem sem, én mindegyikbe normál elemet rakok, varta, maxell, energizer, mindegyik jól bírja, talán évente 1x ha cserélnem kell, de még lehet többet is bírnak. (egérről, meg billről beszélek). Szerintem jobban jársz, ha kikapcsolod az eszközöket, ha tudod, hogy sokáig nem használod, nah és persze van rajta kapcsoló. Távirányítóba meg éppen felesleges akksi.
-
-
válasz
#72688384 #134513 üzenetére
Értem, akkor fogom tudni, hogy te mit értesz OEM alatt...
ezt inkább belépőszintnek hívják nem OEM-nek. Általában Pl ssd-nél is az OEM ssd-k minőségibbek, és nem kaphatóak kisker forgalomba, így a támogatottságuk is (Pl egy samsung SSD-nél a magician progival történik az fw frissítés, nah az OEM ssd-ket nem tudod azza frissíteni, hanem a noti gyártói oldaláról lehet). Csak kiegészítésként írtam le.Amúgy Seagate BarraCuda 2.5 2TB 128MB SATA3 (ST2000LM015) ennek már elégnek kell lennie szerintem. Lehet nem ezt nem tudom
-
válasz
King Unique #134462 üzenetére
Jogos, a nekem se csak annyira volt érvényes, hogy én is külső progit használtam, mert nekem nem működött a beépített eszköz. Sajnos olyan sok dolog van aminek kéne működni, és mégsem megy valami hiba miatt, igen ez lehet user hiba is nyilván, ezt nem vitatom
Mivel itt nem tudok semmi előzményt, így nem zárhatom ki a user hibát.de persze ahol el van cseszve a partícióelrendezés és/vagy a rendszerindítás mert user error miatt nem sikerült a Windowst megfelelően telepíteni vagy egyéb a normálistól eltérő állapot van, ott nem meglepő ha ilyen-olyan hibára fut.
Erre nem tudom a választ, én most vettem kezem ügyébe ezt a rendszert és gépet. De mint mondtam sikerült megoldani, minden megy szépen az "új gépen", SSD-re klónozva, és a konvertálás is megvolt, csak máshogy, mint a beépített módszer. Ennyi -
válasz
King Unique #134460 üzenetére
Hétvégén nekem sem segített a MBR2GPT, pont amit linkletél. (validate hibával állt le) [link] , pedig több linkedet is megnéztem, nekem is máshogy kellett megoldani. Nem tudom mit ronthattam el (ha én rontottam el), vagy mi volt a hiba, igazából már túl vagyok rajta és megy ahogy kell. Biztos megy az a módszer is, csak nem nekem.
-
válasz
Grave_444 #134452 üzenetére
Frissíts pendriveról, ami MBR Legacy módban van kiírva.
A hétvégén volt egy gépem, amit klónoztam, az eredeti Háttértárat hagytam, csak hogy ne azzal bohóckodjak, és az MBR volt a másik gép meg már nem támogatta a Legacy-t, csak külső eszköz esetén (Dell OptiPlex 3060), így kellett konvertálnom is. -
-
Esetleg isopropyl alcohol spray?
-
válasz
Enigma1945 #134430 üzenetére
És mi a lap pontos típusa? És a ramok pontos típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nintendo Switch 2
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest