-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
olyan progira lenne szükségem ahol meglehet adni hogy egy bizonyos szöveg megtalálása után a megfelelőre cserélje a szöveget!
a kikötések:
- egyszerre több keresést és cserélést lehessen megadni
- egyszerre több fájlba eltudja végezniill. egy olyan ami egyszerre több fájl kódolását megtudja változtatni ("UTF-8 kódolás BOM nélkül" -re)
eddig a notepad-ot használtam de azzal csak egyesével lehet ezeket elvégezni
több száz fájlról van szóthx
-
sonaj0203
aktív tag
-
stopperos
senior tag
válasz detroitrw #52251 üzenetére
Ha van linuxod és tudod valamennyire használni, akkor erre van a paranccsorban a sed vagy a perl. Kb 30-40 sornyi kódból megvan, és nagyon gyors.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
detroitrw
addikt
(#52252) sonaj0203: köszi rájuk eresztem magam
(#52253) stopperos: nem szoktam használni linux-t (csak live cd-ként)
-
fcbpetya
csendes tag
sziasztok! Segítség kellene!
már írtam délelőtt a gamepad topicba is de,nem jött még válasz,azért írok ide is.Vettem egy Speed Link Xeox pro usb-s- (xbox 360 style-os) gamepadot! megnéztem a fifa 13,hogy támogatja -e, és igen támogatja!
az lenne a kérdésem,hogy be van kalibrálva és a játékban a bal analóg karom nem tökéletes,pontosabban mozog magától.. a fifa 13-ban szaladgál,ugrál felfelé magától a menüben. Holott a windowsba(win7,32 bites) testen jól reagál! mit lehet tenni?! köszi!
fifa 13-mal szeretnék nyomulni vele.F.C. Bayern München ÜBER ALLES!!!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Gigabyte ga-ma770-ud3 alaplaphoz mi a legújabb még kompatibilis AMD processzor? Milyen újabb VGA-t bír még el ez a lap?
-
Snooker
senior tag
Hogy tudnék JPG fájlból PDF fájlt konvertálni? Acrobat-tal próbáltam, de abban csak online opció van, ahhoz meg megkellene vennem (ez ilyen adobe honlapjáról letöltött verzió). Nincs valami ingyenes progi ami jó?
-
toza
senior tag
alaplap javitassal kapcsolatos topikot keresnek. vki iranyitson mar oda legyetek olyan kedves. koszonom.
szegyen a futas,de faraszto...
-
Csapi007
veterán
Sziasztok
Van egy PC két DVI kimenettel, egy PS 1 HDMI kimenettel és egy monitor egy DVI és egy D-Sub bemenettel.
Mi a megfelelő párosítás?
Én a PC-t DVI-DSub átalakítóval és DSub kábellel kötném össze a PS-t meg HDMI kábel és HDMI-DVI átalakítóval.
Mi a véleményetek, egyáltalán számít valamit?"Csak úgy mondom"
-
orion1025
őstag
-
tajati
aktív tag
Hello!
Egy kis segítség kellene. A céges weboldalunkon vagy egy lista. A nevekhez a cégben elért szintek tartoznak valamint e-mail címek. A gondom az hogy nekem ki kellene gyűjtenem az e-mail címeket de csak egy bizonyos szintet elért emberekét. Van valami megoldás vagy egyénkét ki kell gyüjtenem az e-mail címeket?
Segítséget előre is köszönöm
üdv t,
[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
Online videómegosztón nem tudok filmet nézni mert: Please disable your ad blocker! szöveget kapom Az a szép hogy kb fél órás a rendszerem s Firefoxon kívül nem telepítettem semmit. Win8 64 bit. Nincs idegrendszerem végigbogarászni a rendszert így inkább megkérdezem hogy mi lehet.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
vilmaboy
őstag
A WinScp ftp kliens tud olyat, hogy a letöltést megszakítsam pl mert kikapcsolom a gépet, akkor folytassa amikor bekapcsolom?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
TaylorXIII
őstag
Tudnátok nekem ajánlani kérlek egy programot amivel egyik partícióról a másik partícióra üres lemezterületet tudok áthelyezni? Ha lehet a használatát is kicsit írjátok le
Előre is köszi a választ!
-
vilmaboy
őstag
válasz TaylorXIII #52281 üzenetére
Easeus partition master home edition.ingyenes, egyszerű, nagyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
A beépített win lemezkezlővel is lehet ilyet!
"Victory loves preparation!"
-
Sotho
őstag
aomei partition assistant
eléggé user friendly -
fixer92
aktív tag
válasz TaylorXIII #52285 üzenetére
Ha a rendszermeghatódat akarod vele kiterjeszteni azt nem fogja ez engedni. Ezt csak akkor engedi kiterjeszteni, ha más partíció nincs. Tehát van C és D a D ből levágsz akkor azt nem engedi a c hez hozzácsapni, csak ha törlöd a d-t akkor tudod a c-t kirejeszteni...
[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
vilmaboy
őstag
válasz TaylorXIII #52285 üzenetére
ezért kell pl az easeus... az tudja. van amiket fent írnak. a gyárival nem fog menni.
-
őstag
Erre esetleg valaki tudna mondani valamit?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Rivaul
addikt
válasz DrTechnoid #52289 üzenetére
Weblap készítés topicba kérdezném a kollégákat.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
Wifi routeres topikot merre találok?
Ami nem kék, az más színű.
-
rover45
őstag
válasz Vegyigyümi #52291 üzenetére
mit szeretnél?
-
Vegyigyümi
tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Vegyigyümi #52294 üzenetére
Erre is van topik: Milyen routert? (Olvasd el az első hozzászólást!)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Lompos48
nagyúr
válasz Vegyigyümi #52294 üzenetére
Szempont: 1. az asztali PC, ott ne csökkenjen a sebesség kábelesen...
Osztogatni csak azt lehet, ami van. Ez pedig érvényes a házba/lakásba érkező "sebességre" is. A WiFinek KELL annak egy szelete, a PCnek marad a különbség. Vagy fordítva.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Teljesítményben melyik a jobb, melyikkel járnék jobban (feltételezve, hogy mindkettő 2 GB-os modul)?
http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1465475879
http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1442103633[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest