- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az hogy nálam mindig minden meghülyül? Tehát a kurzor csak úgy átvált másmilyenre és újraindítás után lesz újra eredeti, akkor a steamen a játékok nem indulnak el vagy ha elindul kidob a szerverről azzal a szöveggel hogy fájlok nem eggyeznek és így kapok 1 hetes bant mert a gép szar (csgo) akkor csak úgybefagy a gép nem tudom mitől, a youtubeon meg a HD videó lejátszás sokszor csak úgy megáll, a tálca meg valamikor átvált ez egyszerű témára bár ez elég ritkán van. Egyébként meg jó lenne a gép ha nem lennének ilyen problémáim.[ Szerkesztve ]
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz enginev3.0 #51131 üzenetére
Ha csak egy különbözeti lenne de a B-nek semmi köze a nagy motorhoz! Először is egyből nem teheted le a jogsit nagymotorra előtte x időt kell menned (kismotorral) asszem 500ccm alatt de már nem tiszták az új jogszabályok az a tuti hogy egyből nem lehet nagymotorra vizsgát tenni!
-
fixer92
aktív tag
válasz madmaxxx #51156 üzenetére
Tedd fel a legújabb java-t.
Vírusirtód milyen van???
Egy Malwarebytes-t futtathatnál, ha nem talál semmit teljes ellenőrzésnél akkor, csökkentett módba (hálózattal) egy spybotot is tolhatnál.(#51152) Milgram1
A virusirtós részt ajánlom figyelmedbe neked is![ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
zolka95
őstag
régebbi hozzászólásaimat visszatudom valahogy keresni?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
fixer92
aktív tag
válasz madmaxxx #51162 üzenetére
Tedd fel a java-t a legújabbat meg pucolj ki mindent amit lehet...
(#51163) Milgram1
Lehet hogy valami gyagyás hardver okozza. Egér vagy bill is csinálhatja, nekem egy átalakító miatt random fagyott egyik gép...
Mehet memtest, meg hdsentinel-el a vinyóra is rápillanthatnál."Victory loves preparation!"
-
madmaxxx
senior tag
Megpróbálok 1 teljes keresést is indítani és ha valami beérkezett akkor távozni is fog.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
zolka95
őstag
chrome felhasználóktól kérdeznék:
milyen scripteket használtok?
én egy facebook photo zoomot - nagyítja a képet, ha ráhúzom az egeretés az adblockot!
ez valami zseniális script!
csoda hogy a google nem törölte a webstore-jából
enélkül már netezni se bírnék, megszoktam, hogy nincs több idegesítő reklámtud még valaki ilyen hasznos alkalmazást chrome-ba, mint ez?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
spiritex
veterán
válasz zolka95 #51174 üzenetére
Ezt nagyon ajánlom: YouTube Options Nagyon sok beállítási lehetősége van, de nekem a legfontosabb, hogy a 720p-képes videók azonnal HD-ben induljanak és ne keljen minden alkalommal átváltogatnom őket.
Ezt is használom, de ezt külső forrásból tettem fel: Ultimate YouTube Downloader 1.0.2.6[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
zolka95
őstag
válasz JóGeri. #51181 üzenetére
huuuhh komám
le fog esni az állad
eltünteti az összes reklámot minden oldalról
még a youtube-ról is a felugró reklámokat és a videók elején lévő reklámokat is
ha mégse akkor jobb klikk rá aztán disable vagy valami, majd megtalálod
próbáld kiFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
unravel
őstag
válasz zolka95 #51174 üzenetére
smooth gestures
Ez az egérmozdulatokat támogató bővítmény lehetővé teszi, hogy a jobb egérgomb nyomva tartása közben, az egér mozgatásával indítsunk műveleteket, úgy, mint az oldalon történő navigálás, vagy a fülkezelés.¯\_(ツ)_/¯
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
Az asus hd 6970 Direct Cu II elbirja majd a battlefield 4? -
TaylorXIII
őstag
-
JóGeri.
tag
válasz crysis 2011 #51189 üzenetére
az nagyon gáz lenne ha nem bírná.. erős fickó az!
siebener: sajnálom,akkor más ötletem nincs..
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
attiati
veterán
akinek van indamail-os mail fiókja ! Fontos lenne
Nézd meg légy szíves, hogy tudsz e csatolni 224kbyte-nál nagyobb fájlt normál csatolmányként.
Most nem tudom, hogy ez a mobilnetem legújabb szórakozása, vagy valóban nem lehet indamail-es fiókra ennél nagyobb fájlt feltölteni? -
Hunter2
addikt
van valami topik amerikában élő ph tagoknak vagy tudtok valakit aki tud rendelni amrikábol normál áron. akarok venni pár under armour cuccot és itthon nem lehet beszerezni kintről webshopból meg horror ára van a postának.
-
siebener
aktív tag
válasz siebener #51190 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de már nincs jobb ötletem.
Lehetséges az, hogy egy laptopban kicserélték a kijelzőt, és egy olyan került bele, ami teljesen más felbontást bír? Esetleg olyat, ami nem teljesen kompatibilis az "eredeti" kijelző driver-ével?
Esetleg meg lehet valahogy nézni a kijelző típusát valahogy, vagy bármi olyan adatot róla, amivel kideríthető, hogy egyáltalán adott gépbe való-e?
-
JóGeri.
tag
válasz siebener #51197 üzenetére
...sztem ez lehetséges! Bár ha ugyan akkora az átmérő(col) akkor elég gáz ha nem tud annyit a kijelződ felbontásba..
A beletett kijelző típusát szerintem csak a műanyag burkolat levételével fogod látni! Általában a kijelző hátuljára matricázzák!Legalább is nekem a samsung kijelzőmön ott volt!..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
föccer
nagyúr
válasz Hunter2 #51195 üzenetére
Gyere át az On topikba, ott biztosan tudnak segíteni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest