-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz @matthew@ #36802 üzenetére
Ha nem lett felülírva a lemezterület/cella amiben tárolva volt akkor igen. Ha felül lett írva akkor nem.
Első esetben: [link]
mod:
Azért mindenképpen megér egy próbát a dolog a linkelt progival. Használatához meg van topik itt a fórumon, keress rá.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
Ha egy pdf-ben rákattintok egy képre és rányomok a kép másolására akkor a kép "hova megy"?
Mappába nem tudom beilleszteni, ps-ben sem.Nem igazán értem.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
stopperos
senior tag
válasz Speeedfire #36809 üzenetére
A vágólapra, innen word-be, paint-be tudod illeszteni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
manoarc
senior tag
Sziasztok ,
Mostanában egyre több új 100-110k körüli notit látok újságban , utcai plakátokon , stb , amit 8 GB Rammal adnak, viszont nagyon gyenge procival és gyenge VGA-val.
A kérdésem az lenne, hogy teljesítményben / használhatóságban szerintetek dob valamit ez a soknak mondható memória vagy csak üzleti fogás ?{。^◕‿◕^。}
-
crazycaptain
csendes tag
Sziasztok,van két 7gb feletti iso fájlom (quimby-2 koncert dvd),hogy tudnám kiírni hogy asztali dvd lejátszón menjen?
Never let the fear of striking out keep, you from playing the game!
-
nagyúr
válasz crazycaptain #36819 üzenetére
Ha dvd fájlokat tartalmaz de iso, akkor cask simán képfájlként kiírod. Ha avi, akkor másold ki és adatkánt írd ki. Vagy lehet ott is működik a képféjlkénti kiírás.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Fecogame
veterán
Vettem egy külső, dokkolós HDD tárolót. Beletettem a winyót, csatlakoztattam az áramforráshoz és a géphez is, a win csipog is, hogy felismerte, de semmi. Nem látom sehol. Ennek nem úgy kellene működni, mint egy pendrive?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
AkosAkos
aktív tag
Nemrég két számomra fontos dolog(főleg az első) eltűnt a Windows 7-ből és nem tudom hol lehet visszaállítani. Ehhez kérnék egy kis segítséget.
Ha egy fájlt másoltam egy olyan mappába amiben már van egy ilyen nevű fájl akkor kiírta, hogy kicserélje e a fájlt vagy ne tegyen semmit esetleg nevezze át az egyiket és így mindkettő megmarad. Na ez utóbbi dolog már nincs. Hol lehet bekapcsolni?
A másik dolog az, hogyha rányomtam pl. egy videóra alul kiírta a méretét, felbontását, képkocka/másodpercét, stb. Na ez sincs már és tudom, hogy ezt meg lehet nézni máshol, ez nem is annyira fontos csak ha valaki tudja a választ akkor leírhatná. Előre is köszönöm! -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen fotószerkesztőt ajánlotok?
Előre is köszi! -
@matthew@
őstag
válasz Fecogame #36825 üzenetére
A Lemezkezelés résznél ha megvan, akkor ott alul kéne jobb egérrel rányomni és akkor kéne vhogy életet lehelni belé, vagy vhogyan hozzáadni, csak most azt nem tudom pontosan h hogyan mert nekem most nincs minden lehetőség kilistázva, mert aktívak a lemezek, és már rég csináltam, vmi olyannak kéne lenni vagy olyat kéne keresni h Kötet hozzáadása
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
Turbolada II
őstag
Sziaszok
A probléma adott: van egy p61 usb3 b3 alaplap, a driverek feltelepítése után, a hálózati kártya nem indítható. A bios elvileg látja és a windows betöltéséig zölden világít a kimenet. Remélem nem hardveres gond.
10-es hibakód+felkiáltójel van
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
choco01
addikt
Sziasztok.
Létezik ingyenes dll fixer?
Köszi.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
bb0t
senior tag
válasz penge111 #36099 üzenetére
2csi: Attól függ mihez és milyen szinten. Egy laikusnak a Picasa jó lehet, a nem laikus meg nem kérdezi meg
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémámra keresnék gyógyírt:
Adott a céges wifi, ami nyílt ugyan, de csak a VPN-t lehet rajta használni, ellenkező esetben egy bejelentkező oldalra irányít át: http://192.168.20.254/start.html. Na már most, ha én VPN nélkül fel vagyok csatlakozva erre a wifire és beírom mondjuk a google.com oldalt(tök mindegy, bármit), akkor értelemszerűen authentikálni szeretne a http://192.168.20.254/start.html címen. Én viszont nem akarok, ezért gyorsan dugok bele LAN-t, ami szépen varázsol is netet. Viszont innentől kezdve napokig elérhetetlen a google.com cím, mert az authentikáló oldalra irányít egyből át. Aztán egyszer csak megjavul. Gondolom valami cache lehet benne. A dns flush nem működik.Tudtok rá valami okosat?
-
veterán
Hali
Tudom hogy ez nem orvosi fórum, de lévén hogy itt fórumozok csak azért megkérdem hátha olvassa 1 doki a topicot .
3. napja szedem TARIVID-RICHTER 200 mg antibiotikumot. 10 szemes, a felét szedtem be, viszont mellékhatásként fel is van tüntetve hogy fejfájás. Na ez már 2 napja meg is van. Így inkább abbahagyom a szedését. Volt egy kis vírus bennem arra kaptam, de a tünetek már elmúltak. Tudom hogy elvileg be kellene szedni mind a 10 szemet, de nem fogok még szenvedni 2 napig fejfájással. Kérdésem az lenne hogyha jelentkezik antibiotikumnál mellékhatás annak ellenére is szedjem?
iPhone 13 Pro Max
-
Turbolada II
őstag
-
veterán
válasz Fecogame #36838 üzenetére
Speciel a fejfájás csak szimpla mellékhatásként van leírva, ott nincs leírva hogy abba kell hagyni. Oda van csak leírva amikor súlyosabb tüneteket sorol fel, mint pl szédülés, ájulás előtti érzés, stb.. Azért kérdeztem csak mert holnap tudok megint eljutni dokihoz, de a most esti adagom már nem veszem be szerintem. Csak kíváncsi vagyok még 1 doki javaslatára hogy mit mond.
Turbolada II Holnap az lesz szerintem
iPhone 13 Pro Max
-
Turbolada II
őstag
válasz Lompos48 #36840 üzenetére
Melyik témának vagy a szakértője? Jó lenne ha valaki átirányítana egy hálókártyákhoz értő szakértőhöz.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Redplee
senior tag
Vettem egy USB-s wifi adaptert.
TP-Linknetet szeretnék megosztani vele, mobiltelefonra. Vezetékes itthoni hálózatom van,azt osztanám vele wifivel.
Volt egy kis gáz, mert win8 at még nem támogatja az eszköz drivere, pláne nem a szoftvere.Na nem baj, kompatibilitási mód...
softAP módra kapcsoltam, és sikerült megcsinálni a hálózatot, ment laptopon meg mobilon is a wifi..
aztán ma már nem megy... Eleve nehéz volt kapcsolódni, hitelesítési gondjai voltak. Meg valami IP gondjai.. Aztán ujraindítás után el tudtam indítani a netet, és 1perc netezés után behalt a tp link progija, vele együtt az usb stick is.. Gép ujraindítással ismét jó.Mi lehet a gáz?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
RootRulez
félisten
válasz Redplee #36842 üzenetére
A connectify-vel meg lehet osztani a netet wifi adapterrel...
═════════════════════════════════════════
-
Lompos48
nagyúr
válasz Turbolada II #36841 üzenetére
Kevésnek vagy egyáltalán, de van a hátam mögött egy kor, felnevelt, néha beteg gyermekek, valamicske tapasztalat összeszedve "innen-onnan".
-
Turbolada II
őstag
válasz Lompos48 #36846 üzenetére
Nem tudnál ajánlani egy emberkét aki profi szinten ért a hálózati kártyákhoz?
-
RootRulez
félisten
-
brd
nagyúr
Ha a dns flush (ez ugye az ipconfig /flushdns akar lenni?), nem segít, akkor azon a DNS serveren van cache-elve a google címéhez tartozó infó, amitől a géped megkérdezi (az ipconfig /all kimenetéből megtudod, mi ennek az IP címe, a DNS sorokat keresd), ott kellene körülnézned/reklamálnod.
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest