-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan gondom lenne,hogy a Steam-en vásároltam Just Cause 2-t.
Simán,akadásmentesen fut a játék,meg minden,de kb. 20-30 perc játék után kifagy,becsíkozódik a képernyő és kilép...utána ha visszalépek a játékba fekete a képernyő.Mi lehet a gond?Legfrissebb driver fent van mindenből szinte.
Gépem: P4 Core 2 Duo 2.2 GHZ,4 GB RAM,win7 Professional,Ati HD 2600 XtNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
agressiv
addikt
válasz Rison77 #36690 üzenetére
Ne házventilátorok nélkül. Az egész lényege az, hogy a lap ne legyen a mostani helyén, szóval változzon valami. Mindenképpen szedd ki a házból és asztalra lefektetve próbáld. Nem vesztesz vele semmit így is, úgy is ki kell szedned a cseréhez..
Keresgélhetsz rajta pupos kondenzátorkat is, égést, ha valami nagyon melegedett, akkor alatta sötét lesz a nyák, lehet semmi komoly baja sincs.
Mert 1156-os lapot mókás lesz beszerezni és úgy látom ezt te is tudod és az sem kizárt, hogy nincs is semmi komoly baja.
Ha érdekel még, hogy miket érdemes csekkolni egy lapon, segíthetek (ezzel foglalkozok).
Hát még a borz.....
-
Tubica
senior tag
Esetleg tudnál linkelni olyan hangkártyát, ami tudja ugyan ezt a szintet, és pluszba van rajta ez a csatlakozó ?
Illetve nem kerül több 10.000 forintba.
Amúgy, el tudod magyarázni, hogy ez a kimenet/kábel, hogy tudja megoldani az 5.1-et ?Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
nonee
aktív tag
Opera böngészőbe hogy lehet az Operához gyártott .oex kiterjesztésű kiegészítőket telepíteni?
Lehet butának, feleslegesnek vagy primitívnek tűnik a feladvány, de most nagy segítség lenne tudni, mert hogy éppen elakadtam benne,
HelpA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
ozzzy21
csendes tag
válasz spista222 #36609 üzenetére
Lefuttattam a furmark-ot 15perces teszten és 2567 pontot ért el ez jó vagy rossz leállni nem állt le gondolom akkor nincs baja a táppal 86fokra melegedett fel de aztán visszahült84-re. ez jó vagy rossz esetleg valami hozzáfűznivaló?Ja és a prime95öt ha futtatom azt futtathatom éjszaka is?
-
zsolt19900
őstag
keresnék egy olyan képlopó vagy hogy is nevezzem programot, ami azt tudja, hogy:
fogom megnyomok egy gombot és automatikusan lementi a képlopatot, tudtok ilyent mondani?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bolvar
senior tag
válasz zsolt19900 #36710 üzenetére
fraps de a billentyűn ott a print screen aztán paint crtl+v és kész
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
zsolt19900
őstag
válasz bolvar #36711 üzenetére
gyorsabb megoldás kellene azt én is tudom köszönöm, azóta már nem aktuális
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Potyka03
senior tag
(#36702) -re valaki?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
nonee
aktív tag
(#36705) ???
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Sanyabá
senior tag
Sziasztok!
Win 7 van a gépemen, fényképezőről gépről áttöltöttem a képeket. De a gépen mind egy sémájú kép jelent meg, ha rákattintok akkor a tényleges kép jelenik meg. Hogy és mit kell át állítani, hogy lássam a a képeket valóságos kinézetében?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Vakegérke
félisten
válasz Sanyabá #36715 üzenetére
Kedvenc képnézegetőm az IrfanView.
Ingyenes, mindent tud, és ha úgy állítod be, birtokba veszi a képfájlokat.Ha nem a kérdésedre válaszoltam, akkor elnézést kérek.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. erre valaki ?
Üdv. Tubica
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz agressiv #36631 üzenetére
Aha' éétem'
Sajnos produkál nem normális dolgokat, és a factory def, és reset nem oldja meg, ezért gondoltam arra hogy valaki még mielőtt hozzám került volna, felbarmolt rá egy olyan firmet ami másik verzióra való. A tápja hibátlan, ki van mérve. A 2 antennás 54G-m Tomato-val hibátlan, de erre sajnos nem létezik.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
petata
őstag
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű: BlackWidow billentyűzetem kompatibilis MacBook-okkal?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Lakótársam ősrégi gépéhez keresek chipset,audio,lan stb drivert de sehol nem találok...
Nem tudnátok segíteni?
köszönömLap tipus : Ms-7010 a chipseten msi jelzés van ebből kiindulva a lap is az gondolom.Mivel márkajelzést nem láttam máshol csak itt.
-
zsolti1985
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Asus A2800S laptop és mindig újraindul az Asus felirat után. Valaki ha tudja mért indul újra akkor írjon! Memóriát már cseréltem benne de ugyan ez a helyzet!
-
Olajbogyesz
tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz zsolti1985 #36730 üzenetére
Azért indul újra a géped Zsolti, mert az Asus laptop ezzel jelzi, hogy hozzáértő szakembert szeretne látni.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Vakegérke
félisten
válasz seederking #36727 üzenetére
De ha ráereszted a gépre az Everest progit, az megmondja, hogy milyen lapról van szó. Akkor már könnyebb lesz a keresgélés.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
localhost
Közösségépítő
válasz zsolti1985 #36735 üzenetére
Pont az ellenkezőjét mondtam... MUTASD meg egy szakembernek, vagyis vidd el szervízbe, vagy hívd el a hozzáértő ismerősödet, majdnem' biztos, hogy egy alapos hibabehatárolás után javítható. Vagy nem.... de akkor sem kuka, alaktrészenként kiárulható. Az újraindulás tipikusan nem jelent végzetes, javíthatatlan bajt.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zsolti1985
csendes tag
válasz seederking #36737 üzenetére
Ha cd-ről vagy vinyóról akar bootolni akkor indul újra. ha belépek a biosba és úgy hagyom akkor nem indul újra.
Proci hűtés probléma nem okoz ilyen hibát?[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz zsolti1985 #36738 üzenetére
Nem, ezzel fordulj valakihez, aki ért az ilyesmihez.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
addikt
megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Senki nem tud segíteni ? :/ [link]
Üdv. Tubica
-
grrpowa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest