-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Üdv
Valami tesztelőprogramot tudnátok ajánlani amivel helyi hálózatot és a gépek közötti kapcsolatot lehetne tesztelni?
Valamiért érdekes módon belassul néha. Egy switchen vannak összekötve amúgy.szerk.: Vagy parancssorból pingelésnél nincs jobb?
(#36302) tikshow:
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tikshow
addikt
válasz MasterMark #36301 üzenetére
ping?
-
marsu
veterán
válasz MasterMark #36303 üzenetére
Szia!
Keress rá a google-n look@lan nevű progira
Press any key to continue ...
-
freaghill
őstag
Van itt ph-n olyan totyik ahol mélnyomókról, hangfalakról, erősítőkről tudok kérdezősködni?
-
marsu
veterán
válasz freaghill #36305 üzenetére
Szia!
Igen, a HI-FI-ről általánosságban lehet a jó neked ...
Press any key to continue ...
-
dltpwnz
aktív tag
Jóestét ,játéknál befolyásolja az FPSt a winchester cache mérete? 8-16 között
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
AMD A10 5800K + Radeon 6670 esetén akkor is működik a Dual Graphics ha az alaplapra kötöm a monitort? Már csak azért kérdezem, mert ilyenkor gondolom lekapcsol idle esetén a 6670, vagy rosszul tudom, és DG esetén csak a 6670-re lehet kötni a monitort?
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
FLV miniatűrökkel (thumbnail) lenne némi gondom. Új win7 64 bit telepítésnél nem tudom elérni, hogy az flv-knek is legyen thumbnail-jük. Régen a k-lite codec pack telepítése során ki lehetett választani, hogy generáljon nekik, de most már nem. Hiba telepítettem flv player progit, az sem tud készíteni. Van valakinek rá ötlete?
Köszi.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A Facebook-on szeretnék létrehozni egy oldalt, viszont ahogy kitöltöm az adatokat, és megnyomnám a regisztrálj most gombot, bedobja EZT az oldalt, és olyan mintha nem is csináltam volna semmit.
Tegnap óta megpróbáltam ma is egyszer, már más a felület, lehetséges, hogy valami fejlesztés zajlik?
Szerk.: Megpróbáltam más böngészőből is.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Mivel tudok PDF et forgatni úgy hogy menteni is lehessen?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
hattila07
csendes tag
Sziasztok, erre van valakinek ötlete, megoldása:
2.5 éve van egy Gigabyte k8100 v1 billentyűzetem, már fél éve azt csinálja, hogy random időközönként (valamikor egynap 1-2x, valamikor óránként) nem működnek ezek a gombok: h,o,é,á,ű ctrl, alt, alt gr, felfelenyil, numpad: 1 2 3. Ha kihúzom, várok pár másodpercet visszadugom akkor megint működik.Arra gyanakodtam hogy már kicsit elhasználódott, ezért vettem egy újat, k8100 v2 (tehát az újabbik verziót)
bedugtam a gépbe nagyon jól működött aztán fél óra után ugyanazt a hibát produkálta, mint az előző billentyűzet. Csak most hiába huzigálom be-ki nem működnek a fent említett gombok.
(kipróbáltam asztali gépen, és 1 hónapos friss windows 7-es laptopon is) -
Malanrion
tag
válasz DonThomasino #36318 üzenetére
Foxit PDF Editor
-
Lenry
félisten
LibreOffice Calc.
adott egy táblázat, amiben az egyik oszlop összes mezőjének tartalma szöveg. ki kellene egészíteni úgy, hogy a szöveg elé és után 1-1 idézőjel kerüljön.
hogy lehetne ezt a legegyszerűbben?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Eternitys
aktív tag
sziasztok,
erre [link] lenne javaslata valakinek? köszi
-
anonymus89
addikt
Egy kérdés ha nincsen nálam a router a boltos tudni fogja ebből az adatból: tip size 2.5mm x 5.5mm (Inner diameter x Outer diameter) hogy milyen végű kell bele?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pelenka35
őstag
Sziasztok ..
Tudna valaki ajánlani jó tablet gépet
netezésre ,video nézésre (720p) ,Androidost esetleg olcsó Win 8-astGamertag:Rob3rt75
-
pelenka35
őstag
win 8 op. rendszerre is van tipped ?
Gamertag:Rob3rt75
-
Ribi
nagyúr
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy rendeltönk EUn kívülről smart cardokat.
A vám lefoglalt belőlük 4 darabot bevizsgálásra.
Kérdeztük, hogy akkor ezt mikor adják vissza. Erre az volt a válasz, hogy soha, mert az megy a raktárba.
Vagyis simán lenyúlnak 4 kártyát, nuku kártérítés? Csávó csak azt hajtogatta, hogy nekik erre joguk van.
Mi lehet ilyenkor tenni? -
Ice&Lime
veterán
ilyen lassú oldallal, mint a PH még nem találkoztam.
...és már elég régóta ilyen... -
HF77
őstag
válasz Dexter-2000 #36189 üzenetére
ha drága termékről van szó akkor igen.....bár azt nem tudom hogy ha használt terméket vásárolsz annak milyen kritériumai vannak!!
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Nem tud valaki egy jó ár/érték arányú kávégép(Saeco,Spidem Trevi) szervizt Vác,Dunakeszi közelében!
Üdv!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
freaghill
őstag
Kompatibilissá lehet valahogy tenni android játékot symbiannal?
-
jilian
addikt
Helló!
dec. 17. visszaküldtem egy Deathadder BE-t gariba.
Jan. 7. -én érdeklődtem felőle, válasz: "A termék a beszállítónál van, bevizsgálás alatt, amint megvan a termék értesíteni fogom telefonon."
Most jan. 24. van...
Meddig kell várnom a "beszállító" válaszára?(sorry, hogy copy/paste)
-
SOAD19
addikt
válasz jilian #36343 üzenetére
Én is, akkor tájt, ha jól emlékszek 19-én küldtem vissza egy alaplapot szervizeltetni, és én is érdeklődtem hozzád hasonlóan 7-8-a fele, hogy megkapták egyáltalán, s hogy mikorra várható eredmény. Nekem is nem mondhattak mást, mint neked.
A jogszabályban meg csak annyi van, hogy törekedni kell a 15 napra, úgyhogy nincs konkretizálva, hogy mikorra kötelesek megjavítani, vagy adott esetben cserét ajánlani. Ezt tudtam is már az elején, vettem is átmenetileg egy alaplapot, mert tudtam, hogy lesz egy hónap, mire lesz eredmény, főleg, hogy ünnepek előtt küldtem vissza, és tudtam, hogy abban a durván két hétben nem fognak foglalkozni a lappal.
Szerintem érdemes érdeklődni, én is így fogok tenni lassan, hátha megsürgetik kicsit a szervizt.[ Szerkesztve ]
-
LacHUNt3r
tag
Szép estét, egy igen kellemetlen problémával fordulnék hozzátok, remélem, tudtok segíteni!
A Nejemnek van egy Dell Vostro 3700 Bronz névre hallgató laptopja, ami már kvázi másfél éve megvan, és pár hónapja némi gond adódott vele, olyan hibajelenséget tapasztaltam, amit máig nem tudtam kiküszöbölni, sem rájönni, hogy miért van, mi okozhatja.
A probléma/jelenség tehát a következő:
Kizárólag játékok futtatását követően, változó időközönként és ugyanilyen mértékben a kijelző bármely pontján vízszintesen, 1-2 pixel vastagságú, többnyire fehér de olykor színes csíkok jelennek meg körülbelül 1 mp erejéig, de arra gyanakszom, hogy nem szoftveres hibáról van szó, mivel bármilyen képrögzítő programmal próbáltam "megörökíteni" (pl. Fraps v. TeamViewer etc.), nem látszott rajta. A jelenség továbbá a játékok ablakos módban való futtatásakor szintúgy jelen van, hiába foglal teret a képnek csupán 1/4-én, a többi részén a csíkok akkor is megjelennek. Ismételten megjegyezném, ez csakis játékok futtatása közben fordult elő.
Eddig Sims 2-nél, Sims 3-nál, Limbo-nál, valamint a Trine 2-nél jelentkezett ez a hiba, és csak ezek a játékok kerültek fel a gépre.Mikor jelentkezett:
Ahogy fent említettem, pár hónapja jelentkezett ez a hiba, az előtt ugyan ezen játékok zavartalanul futottak, természetesen maximum beállításokon, gördülékenyen, és váratlanul következett be. A gép nem mondható el, hogy rendszertelenül lett volna használva, kitűnő állapotban van.Amivel próbálkoztam, hogy kiküszöböljem, kiderítsem a hiba okát:
Először is a rendszert (win7 x64) újratelepítettem, friss drivereket (melyekkel azelőtt több, mint egy éven keresztül tökéletesen működött rajta minden) feltelepítettem, de ugyan úgy megjelentek a csíkozások. Új, és régi driverekkel is teszteltem egyaránt, de semmi változás nem történt. Végső megoldásként a létező összes lehetséges kulcsszót használva fellapoztam a Google-t, de mindenhol csak BSOD-ben (kék halálban) kapott hibakódokat találtam, ami nem egyenlő a nálunk tapasztaltakkal.
Mivel a gép még garanciális a Dell-nél, ezért éltünk vele, és kihívtunk egy szerelőt egy közeli márkaszervizből, akinek szintén részleteztük, hogy mi a hiba, és kicserélte a laptop kijelzőjét, valamint az alaplapot, amiben elmondása szerint alaplapi videó kártya van (nvidia geforce 330M), így az is vadonatújnak fogható fel, de azóta is egyből jelentkezett ez a csíkozás.Elnézést kérek, ha kissé elnyúlt a leírás, de bízom benne, hogy akad valaki, aki tud segíteni, mivel nem tudom, mi lehet a gond a laptoppal, ezért ezt a topic-ot választottam.
Előre is köszönjük a segítő válaszokat!
-
Ice&Lime
veterán
dead pixel-lel néztem a monitort és fekete, fehér, piros, zöld, sárga háttérnél semmi pixel hiba.
viszont a kék háttérnél jelentkezik 1db fekete pixel, de ez a pixel a többi színnél nem jelentkezik csak a kéknél.
ez is pixelhiba vagy mi ez? (egyébként a kék háttérnél nem világos kék pixelnek kellene lennie?...)arra a pontra fixálva ahol csak a kék háttéren van egy fekete pixel, annak helyén nézem a filmet, de film közben nem adja ki.
tehát minden színnél, és mozgó képnél nem látszik csak a kék háttérnél egy fekete pixel.
ez miért van és mi az hogy így működik? -
FlDutchman
tag
Sziasztok! Régen, évekkel ezelőtt volt egy tv adó, a GameOne, ahol videójáték hírek és ajánlók, tesztek voltak. Akkoriban műsorkitöltőként 3d animációkat is játszottak, az egyikben egy PC küzdött egy MAC számítógéppel egy szaküzletben, egymást dobálták meg floppyval/cd-vel, és végül mindkettő elromlott.
Sehogy sem akadok rá google-n keresztül. Valaki tudja a rövidfilm pontos nevét esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest