- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz Marci112233 #137899 üzenetére
Két kezemen se tudnám megszámolni hány gépet/laptopot tudnék hozni helyette és különben is van 2 laptopom.
A megoldást szerettem volna a fent leírt hardverekkel.
Ma egy 6 évvel újabb Quadro 315-el is kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
gregory91
senior tag
válasz Marci112233 #137895 üzenetére
"Na meg a Windows van elterjedve jobban, így azt sokkal jobban ismerheti adott kezdő PC-s is, mert ha elsőnek is fut neki, attól még ismerősnél/barátnál nagyobb eséllyel látta már, és lesz kiindulópontja, de gyanítom sok ilyen ember van, csakúgy mint nekem, mert ismerősi körömben csak Windows van."
Anyám nemrég arra kért hogy linuxot telepítsek a gépére a win helyett.
Szóval a "Kár, hogy ilyen balf*szul szocializálódtak az emberek a Microsoft termékekre." elmélet nem üres teória.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
mezis
félisten
Nem jobb, jó ha van Linux is a PC-n és egy kevés tapasztalat a Linux-al.
Én nem sajnálom azt a 30 - 50GB-ot egy Linux-tól.
- Jól jöhet mentéshez ha sehogy sem indul a Win.
- Banki ügyintézéshez biztonságosabb ha egyébként minden másra a Win-t használom.[ Szerkesztve ]
mezis
-
BitRider
senior tag
Több kezdőnek telepítettem Linuxot, tényleg nem poénból írom, hogy általános használatra jobb, egyszerűbb. Intuitívabb, csak ezt sok év Win tapasztalatával nem feltétlen látják az emberek. Az össz karbantartás is csak annyi, hogy néha, ha felajánl frissítéseket, egyszer be kell írni az admin pass-t...
Van, akinél 10 éve működik, és semmi baja, elpusztíthatatlan a rendszer, ami stable csatornákon frissül. Közben többen megismerkedtek a Winnel is, de rendre visszatérnek a Linuxhoz.
Sokáig Ubuntuztam, de a Linux Mint-ek sokkal jobbak azóta. Jobb gépekre megy a Cinnamon verzió, az egyszerűbbekre XFCE. Halál egyszerű, 3 perc beállítani, semmit se kell telepíteni.
Szóval összességében azt sérelmezem, hogy ezt nem oktatja több rendszergazda az embereknek. Én mindig elmondom az előnyöket, hátrányokat, mindig opció a Linux, és sokakat sikerül meggyőznöm. Win-win.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz BitRider #137910 üzenetére
* Jó, Chrome-ot szoktam telepíteni, mert sokan azt használják. Sok egyéb Microsoft-os cuccra meg van böngészős megoldás, ha kell. Wines játékokra meg viszonylag kis százalék használja a gépet. Valójában tök beteg dolog W10-ezni, aztán W11-el szenvedni, vagy 8. gen. hiányában frissítetlenül beragadni majd megint egy elavult rendszeren 2025-től, miközben van jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BitRider #137910 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt egy pár éves időszakom, amikor mindenféle Linuxot tettem fel a gépemre, bizonyos szinten megtanultam kezelni, meg is szerettem, mai napig vannak mindenféle /live/ disztróim bekészítve adatmentéstől a cryptobányász gépen át a médialejátszóig, 3D nyomtatóhoz is van egy octopi egy raspberry-n. Ez idő alatt megtanultam, hogy bizonyos feladatokra sokkal alkalmasabb a Linux, mint a Windows, főleg embedded rendszerekben verhetetlen (lévén, hogy nincs is nagyon versenytársa), de desktopnak tényleg csak kétféle ember használja:
- Aki miután telepítették neki, hozzá se nyúl, használja, ahogy van.
- Annyi ideje van, vagy egyéb okból (anyagi, vallási stb.) képes önszántából órákat szenvedni olyan problémák megoldásával, amik Windows alatt nem léteznek.Minden próbálkozásom a Linuxra átállással ott pukkant ki, hogy az időm 80%-ban a netet bújtam valami banális probléma megoldása miatt, ami idő alatt Windows-on csak simán dolgoztam volna.
Az már csak apróság, hogy a szemem egyszerűen nem tudta megszokni a Windows ClearType fontjainak a hiányát, de ez biztos az én balf*ságom miatt volt.
-
Tim82
félisten
válasz Aryes #137912 üzenetére
Az már csak apróság, hogy a szemem egyszerűen nem tudta megszokni a Windows ClearType fontjainak a hiányát, de ez biztos az én balf*ságom miatt volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
King Unique
titán
válasz BitRider #137911 üzenetére
Már miért lenne "beteg dolog W10-ezni", mert te otthon a fotelből azt írod?
Úgy meg a desktop OS statisztika szerint jelenleg 75% a Windowsok és a Linux csak a szokásos 2-3%-on van, Windowsoknál is számottevő a Windows 10, ami már 1,4+ milliárd eszközön fut, így pláne nincs miről beszélni, felesleges a messiás térítés.
A Windows 11 esetén pedig mind az in-place upgrade, mind a clean install megoldható akár nem támogatott hardverkonfiguráción is, ami ugye nem is feltétlen kell minden esetben, mivel a modern hardverek már évek óta megfelelnek a követelményeknek. + Ha 2025-ben a Windows 10 támogatása megszűnik az általános kiadásoknál, akkor a nagy többség valószínűleg nyilván Windows 11-re - ahogyan arra most is teszik - vagy akár Windows 12-re fog váltani és nem tömegesen Linuxokra, amely utóbbit eddig sem nagyon tették, szóval újfent nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz King Unique #137914 üzenetére
Jó megfogalmazás! Nekem is régóta jelzi már a laptopom hogy alkalmas a 11-re, de egyenlőre még marad a 10 rajta. Az asztali gépem is december óta amikor is áttértem 1700-as platformra már ugyanúgy jelzi hogy alkalmas a 11-re. Egynelőre itt is marad, valószínű 25-ig, de a laptopot lehet hogy hamarabb fogom átrakni és megnézni milyen is, de lehet csak jövőre lesz az is, ezt még nem döntöttem el.(Laptop másodlagos netezős gép, így azt jobban bevállalom ha mégis galiba lenne vele.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
BitRider
senior tag
Nem, hanem azért, amiket leírtam. Új felhasználónak könnyebb, jobb, tökéletes megoldás. Titeket nyilván nem kell sehova téríteni, csak a véleményem írtam le, sok felhasználónak meg jó alternatíva. Nem fogalmaztam meg olyan bonyolutlan tán... Hogy jönnek ide a százalékok? Azok pont azért olyanok, mert ez a hozzáállás. Duh
Aryes: Átlag böngésző felhasználásra gondoltam nyilván, de ezt szerintem kiemeltem.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz BitRider #137916 üzenetére
Ha annyival könnyebb, jobb, tökéletesebb megoldás, jobb alternatíva volna, akkor a használati statisztika is mást mutatna, annak híján pedig szimplán csak egy szubjektív vélemény marad az előbbi.
Ha nincs mivel igazolni, hogy tömegek számára jobb választás és többen használják a másik platform rendszereit, akkor persze hogy a "senkit sem izgatnak a százalékok" szöveg jön kapásból és terelésképpen, ez nem újdonság.[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
-
King Unique
titán
válasz BitRider #137918 üzenetére
Tehát ha már a tényeket, a tényleges használati adatokat nem sikerül semmi érdemlegessel megcáfolni, akkor jön a "logikai bukfenc" és társai fals állítások vergődésképpen, értjük.
Igen, nyugodtan kötekedj csak a semmin és bizonygasd a nem létező igazadat fals állításokkal, ha már érdemlegesen nem tudod megcáfolni a valós adatokat, jó szórakozást.[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz King Unique #137919 üzenetére
Igen, annyival könnyebb és jobb, csak nem ismerik az emberek. A legtöbb hátrahőköl, amikor meghallja, hogy Linux, épp azért, meg fingja sincs róla. Ez az átlag, és nyilván rányomja a bélyegét a százalékokra. A popularitás még sosem volt mércéje a minőségnek, ezzel jönni elég dumb dolog. Mit nem érthető azon, hogy egyszerű és jól működő valami? Átlagfelhasználásra. Ezt miféle "adatokkal" kellene alátámasztani? Legalább próbáld ki, amiről beszélünk, hogy képbe kerülj, mert ez így nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Engem aggaszt az MS szoftvereinek hegemóniája. Ha nincs verseny, akkor súlyos árat fognak fizetni a vásárlók, felhasználók. Ezért is szoktam emlegetni azt, hogy létezik MáSik op. rendszer is.
Talán még nem tartunk ott, hogy banki rendszerek is Windows szervereken futnának.
Talán nem városi legenda: A DEC cég VAX/VMS op. rendszere elérte azt a szintet, hogy bármikor működés közben kihúzod a konnektorból, hazamész, másnap bedugod és minden ott folytatódik ahol megszűnt az áramellátás. Semmi kék halál.mezis
-
King Unique
titán
válasz BitRider #137920 üzenetére
Lemaradt, hogy mármint "szerinted", mert kb. annyit is érnek az ilyen állítások.
Hát ez az, a legtöbb felhasználó eleve Windowst használ, azzal találkozik oktatásban, munkahelyen, stb., ami ha megfelel nekik, akkor nyilván nem akarnak erővel más OS-re váltani tömegesen, meg egy réteg előbb váltana macOS-re mint Linuxra, sőt az előbbi felhasználói bázisa még úgy is jóval magasabb, hogy drága a Mac.
Akik az ilyen és ehhez hasonló statisztáknak nem tudják felmutatni a számukra kedvező változatát, azok persze hogy "dumb" és egyéb ostobaságokkal jönnek, ez sem újdonság.
Igen, nyugodtan kötekedj csak a semmin, jó szórakozást, meg látszik, hogy közöd nincs a Windows témához és az eredeti kérdésre sem tudtál érdemlegesen válaszolni, de talán más hamarosan megteszi helyetted.
Kipróbáltam már rég, évek óta használok Linuxot is, van dual boot megoldás, stb. szóval ezzel megint mellélőttél.
Javaslom inkább valamelyik Linux topikba menj át téríteni és ne itt trollkodjál, annak a témája, meg ott inkább vevők lennének erre, mert itt úgy látszik kevésbé az olvasottak alapján.[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz King Unique #137922 üzenetére
Egyáltalán nem arról beszéltem, hogy most azonnal tömegesen váltsunk, mert különben nemtom mi lesz. Egyszerűen arról, hogy mennyire jó a Linux Mint a többi kehes vacak disztróhoz képest, és tök szívesen telepítem másoknak is, illetve hogy a régebbi VGA-khoz jó megoldás. Nem a népszerűséget firtattam (de úgy tűnik, még mindig nem esik le). Téríteni? Kit térítettem? Beszélsz összevissza. "közöd nincs a Windows témához"
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #137889 üzenetére
Ha a VGA, GPU nem UEFI kompatibilis, nincsen UEFI GOP támogatás hanem csak legacy VBIOS, akkor Legacy (CSM) + UEFI bootolási módot kell beállítani az UEFI only helyett, az előbbinél működhet, meg ha a másik hozzászólásban leírtak alapján másik PC-n egy BIOS/MBR (legacy) módban telepített Windows 10-nél működött.
-
King Unique
titán
válasz BitRider #137923 üzenetére
Arról az eddigi évek használati adatai alapján nem is nagyon lehet, pont ezért kb. felesleges belekezdeni is.
Ott a probléma, hogy a kérdező nem arra volt kíváncsi milyen OS-t ajánlanának neki Windows 10 helyett és hogy mennyire jó a Linux Mint, hanem arra, hogy működhet-e az a videókártya abban a hw/sw környezetben, amire nem feltétlen egy kapásból nem a válasz, meg pláne hogy írta már használták Windows 10-es PC-n.
Hát azért egy pöttyöt lehet több.[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a mostani monitorom: LG 22MP57VQ-P
Na most a mai napon gondolt egyet aztán kétszer is gondolt egyet és kikapcsolt. visszakapcsoltam a bekapcsoló gombbal azóta megy megint. Meg van mér egy ideje, és igazából fontolóra vettem már hogy leváltom egy 2K az az 2560x1440 felbontású monitorra, (Gépem elvileg már jó hozzá.) de kérdezném, kezdi magát feladni a monitorom?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
mezis
félisten
válasz Marci112233 #137926 üzenetére
Üdv.!
Ha sok éve megy a tápegysége 24/7-ben, akkor lehet hogy csak a tápáramkörök elkói öregedtek sokat. [link]
mezis
-
Marci112233
addikt
válasz mezis #137927 üzenetére
Nem megy 24/7-ben. Átlagban reggel 7-től este 11-ig megy. Ez változik mert néha kevesebb.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Grave_444
nagyúr
válasz King Unique #137924 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Lehet egy CMOS reset megoldotta volna, legalábbis addig, hogy biosba be tudjak lépni vele? Szóval ha jól értem maga a bios beállítás is számít, nem csak az adattárolón lévő telepített rendszer. Az hogy nvme m.2 ssd van az mondhatni lényegtelen most.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Grave_444 #137929 üzenetére
Nekem új gépnél csinált olyat régebbi gts 450-es kártya, hogy csak a harmadik pcie-ben működött, a többiben nem. Azóta volt tíz bios frissítés, már talán nem lenne gond, de akkor csak erre volt képes.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! A gépem Display portal monitoron, hdmi-vel tv-re van kötve. Amíg nem bootol be a rendszer addig a tv-t adja be.Ezért ha biost szeretnék azt mindig a tv-re erőlteti. Be tudom állítani, hogy mindig monitoron legyen?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
ludla
őstag
Sziasztok! Olyan problémám lenne egy asztal HP Elite 7000Mt géppel ha csatlakoztatom hozzá az sb wifi vevőt nem hajlandó be bootolni a Wifis adapter egy Mercusys AC650 dual band és gyárilag integrálva van benne egy prtició amin a driver szerepel, valamiért a gép meg ezt figyelembe veszi de setup beállításban semit nem találok mit lehetne ez ellen tenni.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
mefistofeles
addikt
Urak!
Egy olyan progit keresnék ami egy adott könyvtárban (almappákkal együtt) ki tudja válogatni és törölni a duplikált (kép) fájlokat. Magyarul ha van egy képből 2 vagy akár 3 akkor csak egy maradjon.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudom hova írjak a problémámmal, gondoltam majd hátha itt tud valaki valami okosat.
Van egy NUC 11 számítógépem ami rá van kötve egy Denon házimozi erősítőre, onnan meg egy LG Led tévére (ARC).
Szintén az erősítőre van kötve egy erősebb számítógép (adatlapon)
A kettő gép között annyi a bibi, hogy nem értem miért kap gyengébb jelet a TV ha a NUC van bekapcsolva. Azt produkálja, ha el van zárva az erősítő de áram alatt van, gyengébb a képminőség és az egérmozgáson is utánhúzás tapasztalható.
Ha be van kapcsolva az erősítő ezek a problémák megszünnek.
Az adatlapomon lévő erősebb gépnél mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva az erősítő, semmi gond nincs.
Felcseréltem a HDMI kábeleket is, a tápkábel dugaját is megfordítottam, távolabb tettem a NUC-ot minden zavaró jeltől, semmi változás
Tudna valaki segíteni?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Borisz76
veterán
válasz makoss #137934 üzenetére
Egy próbát tehetnél úgy is, hogy a Denon erősítőt kihagyod a láncból.
NUC közvetlenül a TV-re dugva ....ugyanabba a HDMI csatlakozóba amibe alapból a Denon megy.
Ha úgy is vacak a kép, akkor a NUC-TV közötti HDMI kábelt cseréld le.
Majd ha ezután is vacak, akkor lehet a NUC szórakozik.Ha jó a kép, akkor Denon vissza.
Viszont cseréld fel a NUC és a PC bemeneti HDMI kábeleit ez erősítőn.
Tehát mondjuk a NUC az erősítő HDMI1 portjára volt kötve a PC pedig HDMI2 portra....akkor ez most fordítva próbáld.Aztán ha semmi sem segít......nem tudom, hogy mi lehet ?
Esetleg a TV bemenetek beállításai eltérnek.
Van olyan TV készülék amin minden egyes bemenetre , forrásra lehet külön-külön képi és hang beállításokat alkalmazni.
Az enyémen pl alapból úgy van beállítva de létezik egy menüpont aminek a neve kb annyi, hogy :
" beállítások alkalmazása minden forrásra " ....ekkor értelem szerűen egyszer beállítom a kívánt képi minőséget aztán már mindegy , hogy HDMI1 , 2 vagy 3-on megy a jel oda....Bár ez nem lehet ...mert minden eszközt a Denon-ra kötsz....ott választasz forrást és a kép már csak 1 db HDMI-n megy tovább a TV-be.
Tehát azon a HDMI-n beállított kép minősége kell legyen mindíg.....bármit is küld rá a Denon.Hirtelen több ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz mefistofeles #137933 üzenetére
Duplicate Cleaner Free
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
carl18
addikt
Üdv!
Ma használat közbe a számítógépem fura elektromos zajokat produkált.
Szédszedtem ki takarítottam de a jelenség megmarad.
Eddig hibátlanul müködött most meg ezek a ilyesztő hangok néha-néha jelen vannak.
Talán a tápegység? Egy Cooler Master MWE Gold 550 wattos.
Gyorsan a konfigrol.
B450F Strix alaplap R5 3600 2X8gb ram és egy MSI Gaming X 1660 Super.
Még mindig hibátlanul működik de ezek a hangok ilyesztőek.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
makoss
veterán
válasz Borisz76 #137935 üzenetére
Próbáltam már mindenhogy, lényeg, hogy az erősítőt nem hagyhatom ki a játékból
Ha csak simán valamelyik HDMI-be dugom be a TN-n, valami hiányozni fog, vagy az ikonok, vagy a kép, ezt nemigazán értettem, és ugyanúgy minőségi kábelekkel is ezt csináltaSzerintem a NUC a ludas a dologban mert a nagy gépen mindegy melyik bemenetre dugom az erősítőn, egyformán jó
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
carl18
addikt
válasz carl18 #137941 üzenetére
Na raktam fel youtubera a jelenségről.
A videó 4 másodpercében hallani a hangot.
Széd szedtem kiporoltam nem segített.
Minden kábelt lehúztam a tápról és mindent vissza raktam.
Azóta nem volt ilyen elektromos hang.
Reméljük csak ennyi baja volt.Redditen azt olvastam lehet csak egy kábel lazult meg.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz Top cat #137944 üzenetére
Nem ilyen elektromos hang van a negyedik másodpercben.
09-nél a hang a szék alattam mert közelebb hajoltam a géphez#137945Pyttawrx
Egyenlőre próba üzembe van a gép, moduláris táp és a kábeleket lehúztam és vissza dugtam. Azóta nem adja ki ezt a fura hangot.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
King Unique
titán
How to Delete Windows.old and $Windows.~BT folders in Windows 10/11
• A Windows.old mappát alapértelmezetten 10 nap után eleve automatikusan törli a Windows 10/11, vagyis a felhasználónak alapesetben nem kell ezzel foglalkozni, hacsak nem akarja előbb törölni és eleve nem a cél a visszaállás az előző verzióra.
• Ha az utóbbi a cél, akkor adott a lemezkarbantartó és a Tárterületsegéd használata, nyilán nem manuálisan, nem a fájlkezelőben kell törölni a védett Windows.old mappát.
• Ha külön bootolt live rendszer, akkor megoldható a Windows 10/11 telepítőről bootolva parancssorban is a törlés, + ott van WinPE alapon a HBCD PE is, stb. Vagyis ehhez sem kell okvetlenül Linux live rendszer, az utóbbi max. csak egy opció a több közül.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
Sziasztok,
tudnatok segíteni, hogy mit tudnék tenni ha a prohardver a ddos-ok miatt az én telekomos ip-met is letiltotta..? Ingyenes opera VPN-el se érem el a lap családot - csak egy fizetős VPN lenne a megoldás..?https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest