Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • degec

    senior tag

    Tisztelet,

    Két kérdésem lenne segítsetek már plíz..lehet kicsit rendhagyó bocs..

    1. Asrock h97 pro 4 es alaplapom van i3 as procival 4330 asszem, intel i-218-v alaplapi lan van rajta ezt használom, szűz win 10, friss intel driver, de max 330 megabitet hajt ki, bios is friss.., cat 6 os, 5e-s kábelen is mértem.. nincs router, semmi, az upc-s optikás csodaboxba van bedugva. Ugyanide bedugva az új dell latitüd laptopomat valami 8 magos i5 ös intel, intel lannal simán kitolja az 500 megabitet. oké :) Azért az 500 nem a világvége net speed ami ne jönne jól..ja és bárhol mérem annyit ad.. upc speedtest, speedtest.net..stbstb.
    Kérdés: veszek egy pci-x es intel gigabites kártyát megoldódna e, vagy lan kihajtáshoz proci erő is kell sok, ergo nem érek el vele semmit mert azért egy 2015 ös i3 as nem a világ legjobbja.

    Ez rendhagyóbb lesz:
    2.UPC optika mellett Telekom optika is van a házba, szintén csak végponti eszköz nincs ruter, két tök egyforma gép lóg rajta, még az egéralátét is. :) miért van az hogy bármelyik végponti eszközbe ha bedugom (Telekom sagecom csoda), és áramtalanítom a végponti eszközöket, mert hetente egyszer nem árt, majd mikor felállnak a végponti eszközök, a kikapcsolt gépek szinte azonnal maguktól elindulnak, holott power offal a windows10-ből ki vannak kapcsolva. mit kéne állítani hogy ez ne történjen meg..? WOL-olja a végponti eszköz az alaplapjaimat? wtf ? :D de ezt így hogy ? :) Köszönöm a helpet ! :R :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák