Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ovecs

    senior tag

    válasz ovecs #35020 üzenetére

    Pontositanek 1 kicsit az eddigi leirasomon
    Sziasztok,
    Ugy nez ki behalt az asrock fm2 a75pro4 lapom. Amikor bekapcsolom a gepet akkor folyamatosan ujraindul , meg a bios sem tolt be. Volt valakinek hasonlo elmenye ? Az elmult idoszakban gyakran ujraindult kek halallal a gep , most meg mar be se kapcsol. Probaltam masik vga val es memoria val, szoval csak a lap vagy a proci lehet. Betolt es bootol , a lapon a pios kockan , 15 - C5 - 36 majd ujraindul, de van amikor csak 15 - C5
    Van valakinek esetleg ilyennel tapasztalata, vagy otlet, hogy hogyan tudnam eletre kelteni a gepet, esetleg h biztosan alaplap e ?
    Koszonom

    Nem az egesz gep indul ujra, hanem csak az alaplap kezd el ujra bootolni. Olzan mintha elkezdene szamolni a memoriat, majd ekozben ujraindulna. Ezt abbol latom hogy van az alaplapon egy 2 digites kijelzo amin irja a kodokat, es a 3. nal vagy elakad vagy ujrakezdi elolrol.
    Miutan kivettem belole az 1ik ramot, 1 szer eljutottam bios ig. Azota semmi, ha kiveszem, ha beteszem (van itthon 4 modul)

    Ezzel kizarhatom a tapot ? Nem tudom rendeljek e uj alaplapot vagy vigyem e el pc boltba bevizsgalni (ami sztem kb alaplap arban lesz)

    Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik

Új hozzászólás Aktív témák