- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
redraven85
tag
Hello mindenki
A minap vettem egy új alaplapot, mivel a régi DDR2 es ramok megadták magukat gondoltam átállok a DDR3 -ra, ehez néztem egy Gigabyte GA-P43T-ES3G típusú alaplapot. Az előző alaplapom is gigabyte volt, azon belül ultra durable szériás (tehát újfajta kondik feszítettek a lapon), az újat viszont átvéve és hazahozva láttam csak meg,hogy normál kondenzátoros a lap, amitől kicsit elkenődtem.
Ugyanis az előző lapomat már sikerült többször rövidzárni , leönteni vízzel (vízhűtés) , meghajlítani, ráülni, vagy 30x szereltem ki és be , de mégis tökéletesen üzemel máig is. Ellentétben a régi alaplapokkal amiken ugyanígy hagyományos kondik voltak és már 1 sima eltévedt kisfeszültségtől megadták magukat örökre.
A kérdés: Mennyit jelent ma egy alaplapnál,hogy újfajta kondikkal van felszerelve, illetve akinek hasonló felszereltségű (vagy netán ugyanilyen) alaplapja van írna nekem pár sort róla,hogy neki hogy vált be szerelés és nyúzás téren? (tekintve, hogy gyakran szerelgetem engem ez a rész érdekelne igazán).
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest