- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- HDMI topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
SZiasztok!
Tudnátok ajánlani Budapesten egy megbízható szerelőt, vagy szervizt, ahol erősítőt javítanak? Történt ugyanis, hogy egy régi projektből megmaradt D-osztályos erősítőt előkotortam a szekrény mélyéről, ami kb. 7-8 éve nem volt használva, és egy működő rendszerbe kötöttem, hogy kipróbáljam. Most egy új rendszerbe szeretném használni, egy 2x4 ohm-os mélynyomót hajtana. Ahol próbáltam, ott egy 4 ohm-os mélynyomót hajtott hídba kötve, hibátlanul. Szépen szólt, nem volt túlhajtva, nem volt meleg, fél hangerőn ment max. de egyszer csak égett szagot éreztem, le is kapcsoltam azonnal. Nem volt bent a kalaptartó, ezért elég hamar eljutott az utastérbe a szag. Csomagtartóban nem láttam füstöt, ezért újra bekapcsoltam, és néztem, hátha most látom, ha füstölne. Ugyan úgy szólt, semmi különbséget nem tapasztaltam az első bekapcsoláshoz képest. És most már égett szagot sem éreztem annyira. Viszont lekapcsolásnál egy nagyot pukkant a mélyláda. Próbáltam párszor ki-be kapcsolni, mindig pukkan kikapcsolásnál. Kivettem, leszedtem a tetejét, és látom, hogy két ellenállás elégett. Ezt kéne cserélni, és megtudni, hogy mi okozta ezt a problémát. Kiforrasztani én is ki tudnám, de gondolom egy szimpla csere kevés lenne, valamiért csak elégett, az okot kéne megtalálni, hogy miért. Na ehhez kéne nekem egy megbízható szerviz, vagy szaki.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest