Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz blizzrd #40762 üzenetére

    Szia,

    Ablakon/tükrön még nem próbáltam, de reluxát és az ablakkeret (fehér műanyag) belső részeit takarítottam vele a fürdőben, 1:10-ben és nagyon szép munkát lehetett vele végezni. Reluxához segítségemre volt egy Vikan kefe is. Ez volt az első tesztem ezzel a szerrel, eddig nem vettem elő, mert van Meguiar's APC és Surfex HD is, de ez a GS most nagyon megtetszett. Rendelek is belőle még legalább 2-3 litert. Ráadásul ez az 1 literes palack nagyon jól kezelhető, ellentétben az óriási 4-5 literes flakonokkal. Koch Chemietől van még Multi Interior Cleaner és egy műanyagápolóm is, azokban sem csalódtam.

    Üvegre szerintem ugyanolyan jó lesz mint a Meg's APC. Egyelőre elengedtem az ablaktisztítókat, semmivel és semmilyen kendővel, módszerrel nem tudtam azt a látványt és tisztaságot elérni, mint az APC+koszradír+ Vileda Professional QuickStar Micro hármassal. Utóbbit manapság MicronQuick néven lehet megtalálni. Nekem ezek adnak tökéletes, valóban tiszta, különböző fényviszonyok között is fátyolmentes üvegfelületet. Ablaktisztítóval az Autoglym Fast Glass volt eddig a legközelebb a tökéleteshez, de ott is nagyon oda kellett figyelni a mennyiségre, a törlésre stb. Macerásabb, mint APC-vel. Nemrég valami youtube videon is láttam ezt a módszert. Az összes eddig próbált ablaktisztító hagyott maga után valami nyomot, pedig nem gondolom magam kétbalkezesnek. Még itthon a vitrint sem lehetett velük rendesen megpucolni, pedig itt se dohányzás se semmi ilyen nincs. Kevésbé maximalistáknak tisztának tűnhet a felület, tényleg csillog villog, de elég egy elemlámpát elővenni és átvilágítani a vitrin ablakon, aztán rögtön kiderül hogy valóban tiszta-e vagy sem. Akkor a lámpa visszatükröződő fényében láthatóvá válik az a ködös valami ami elég makacsul tud ragaszkodni az üveghez. Ablaktisztítóval is inkább csak elkenni lehet vagy minimálisan csökkenteni ezt a jelenséget.

    Az alábbi Chemical Guys termékekről ki mit tud, van e tapasztalat velük? rendelés előtt gyűjtöm az infókat, a különböző webshopoknál jók a visszajelzések,

    - Microfiber Wash (mikroszálas kendő mosószer)
    - Extreme Body Wash and Wax (sampon)
    - Foaming Citrus Fabric Clean Carpet and Upholstery Shampoo and Odor Eliminator (kárpit, beltérsampon)

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák