Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Pazolini #1685 üzenetére

    Énfelőlem bárki beleszólhatott a "beszélgetésbe"? Bárki.
    Neveztem én beszélgetőket unatkozó kibicnek? Nem neveztem. A személyes elemezgetésért idejárogatókat neveztem unatkozó kibicnek.

    De igen, sajnos lehet itt "unatkozó kibic" valaki. Csodák csodájára mindig éppen azok, akiktől a kulturális szalon alapítói olyannyira féltették a kulturális szalont, és akiket az alapítás előtti sokhónapos beszélgetésekben éppen kammerer védett a többiek előtt, hogy nem kell félni, ha meglesz a kulturális közeg, akkor velük se lesz gond, mert nem akarnak majd kilógni a közegből. Ez többé-kevésbé tartható volt két hónapig. Amikor ez már nem volt tartható, kammerer elment, ne terhelje személyével tovább a történelmi ballasztoktól mentesen működtetni kívánt topikot. A mások mellett kammerer visszatérését legerősebben forszírozó Tigris felé az volt kammerer visszatérésének "feltétele", hogy az érintett személyeket kammerer újra (lásd ballasztok) vagy újonnan ignorálja. A személyes elemezgetésért idejárókat. Az "unatkozó kibiceket". Plusz fapacit. Ennyi. Nem fogom nem ignorálni azokat, akiket megint vagy újonnan ignorálok. Ennyi.
    Vagy ignorálom őket vagy elmegyek az állítólag "magamnak létrehozott átszóteremről". Ennyi.
    Amiért egyelőre visszajöttem, az az volt, hogy Tigris egyértelműen letette a garast, hogy igen, niofnak "igaza van", ez a MI játszóterünk, azaz, az alapítóké és azoké, akik kulturális szalonkodni járnak ide (szófosni, fingreszelni...), nem pedig személyes elemezgetni, terelni, és a többi. Nem azoké, akiktől olyannyira féltették az alapítók a kulturális szalont. Ezért indította el Tigris a topikgazda intézményét, hogy legyen olyan, akinek a szavát mindenki elfogadja, amikor az ocsút el kell választani a búzától - mert láthatólag van itt ocsú. Én bármikor egy pillanat alatt szívesen elmegyek a "játszóteremről" ocsúként is, ha én lennék az akadálya, hogy ez a kulturális szalon kulturális szalonként működjön.
    De igen, vannak itt "unatkozó kibicek". Nem véletlen, hogy kicsodák. Őket én (újra) ignorálom. És jogom van őket ignorálni. Sőt. De szívesen bármikor elmegyek, ha nem fér bele, hogy én bizonyos illetőket ignorálok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák