- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
válasz Hakuoro #2643 üzenetére
Valamit észrevettem a tesztből, javítsatok ki ha tévedek.
Tehát Az ATi kártyák ugye DX10.1-esek és ha jól tudom ez azzal jár h a 4XAA kötelező elem. De pl. a CoD4-ben ki volt véve az AA tehát a 88GT anélkül ment vagy nem??? Vagy ez a 4X-es AA csak a DX10.1-es game-kban van így? És ezért lettek gyengébbek az ATi-k eredményei.
Pls világítsatok fel -
aginor
veterán
válasz Hakuoro #2643 üzenetére
Jó lett a kártya, a teszt alapján, nagyjából ennyit vártam tőle, szerintem a 88GT-met nem fogom rá cserélni, de végre lesz igazi verseny. Ha jól láttam, akkor a tesztben az Inno 88GT OC szerepelt, jó lenne tudni, hogy milyen órajeleken futott.
A tunningpotenciája elég gyengusz, bár az ati-nak nem is ez szokott az erőssége lenni, olyan 10% van még bennük, de azért azt se felejtsük el, hogy lehet ezek válogatott példányok voltak(88GT-k se mennek annyit mint a tesztekben).
A végén a képminőségről meg csak annyit, hogy a gyártók már elég rég óta nagyjából hassonlót produkálnak, az a kis különdség ami Crysis-nél látszik, játékban észrevehetetlen(ablaknál meg nem láttam semit).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
nbl2
senior tag
Én örülök a tesztnek. A 3850-esen csak 256MB mem volt, és azzal érte el ezt az eredmény, ami nem rossz. Újabb driverrel lesz ez még jobb is, az Nvidia driverei meg úgy vannak optimalizálva, hogy amit lehet a legszarbbra vesznek hogy nyerjenek pár fps-t, legalább is ilyenkor (új kártyakiadásnál, bétás driver) biztosan. És Vista alatt volt a teszt, tehát xp alatt +fps-ek az tuti. Nem rossz ez a 3850-es, csak legyen jó olcsó, és simán best-buy kártya lesz.
World in conflictban is 17fps-t csinált míg egy 8800GTS 320MB-al csinált 9-et kisebb felbontáson, igaz szürökkel.
Szóval jó kis kártya ez.Never give up!
-
FragMaster
addikt
hát jah, én is arra a felbontásra lennék kíváncsi igazán...
amúgy ezekben a tesztekben azt nem értem, hogy néhány helyen be-beesik a 2900xt mögé a 3870, pedig a memsávszél hiján mindenben jobb..."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
aginor
veterán
Olvass viassza, ezt a kérdést Abu már egyszer kifejtette részletesen..
Csak az AA leképzési módját szabványosították, nincs szó kötelezően alkalmazandó minimum szorzoról, és az amúgy is csak dx10.1 driverrel, kártyával és játékkal jöhetne szóba(reálisan végiggondolva ez nem túl meglepő).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #2658 üzenetére
szvsz itt még driver gond lehet...a 256-bit nem foghatja vissza ennyire, pl. ut3
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
X Factor
addikt
válasz FragMaster #2658 üzenetére
Az elején leírják, h. a most végbe ment monitor áresés miatt sokan vesznek 27 és 30 colos lcd-ket emiatt is teszteltek nagy res-ben (gondolom nem a magyar piacra gondoltak )
Itthon szerintem is 1280*1024ben játszanak a legtöbben, de itt is egyre inkább elterjedőben vannak a nagyobb wide res.ek lsd.:1680*1050 v. 1920*1200Make things work
-
X Factor
addikt
válasz FragMaster #2663 üzenetére
Azt gondoltam h. nem fogsz rohanni 100k-s monitort venni Mellesleg így alaposan elnézve a vr zone tesztet, hát nem tudom, 8800GT azé erősebb de nem lehet kapni, viszont a különbség az pont olyan h. ami nem megy 3870-el az nem lesz sokkal fényesebb 8800GT alatt se, szóval a számadatok elégé a 8800GT fele hajlanak de lehet h. valóságban észre se venném nagyon, a fene tudja.
Milyen táp kéne 2db 3870-nek?
P00By Én csak azért nem váltok mert 1680*1050et is alig tudom meghajtani nemhogy a nagyobb felbontásokat...
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
FragMaster
addikt
válasz X Factor #2665 üzenetére
most bánom, hogy nem vettem cf lapot
de még abban reménykedek, hogy közelebb van egymáshoz a két kari 1280*1024-ben, mint ilyen magas felbontásban a többi meg már nem hat meg ha jó az ára"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tuctuc
aktív tag
Pozitív kicsengésű a vr-zone konklúziója, és ha megnézzük a felbontásokat, a 3850-es 256megás voltát, és a 8600gts-hez !!! hasonlított árát, akkor egyértelműen best buy. Ahhoz a felbontáshoz, amit én használok (1360x768, 27 colos HD-s LCD-TV) szűrőkkel is bőven elég lesz minden új játékhoz csutkán, 40k? (8600gts) körül. Ha meg nagyobb felbontás kell, akkor 512est kell venni +4-5k-ért. Nekem a 8800gt jelenleg fölös, ez bőven elég. driverek meg egyre jobbak lesznek. Köszi, AMD.
22 éve a PH-n
-
Yutani
nagyúr
válasz Rolcsi20 #2570 üzenetére
De nagy pofát nyitottál fiacskám...
Na de igazad van, várjuk meg a hivatalos teszteket, amik most érkeznek nemsokára. Aztán böfögjön mindenki egy árat, az 50k-s 8800GT ellenében mennyit érne számára egy HD 3870 kártya. Ezt aztán majd összevetjük a valós kiskereskedelmi árral.
Egyébként én remélem, hogy sokkal nem marad el az RV670 a G92-től.
#tarcsad
-
bagyulajuve
addikt
na már csak 2 kérdés van hátra: mennyiért vesztegetik majd itt Magyarországon és mikor lehet majd beszerezni?
talán jövő héten?Resistencia eterna
-
Maotun
őstag
EMBEREK ekkora vitát arról amit még nem próbáltunk?
"Ö tudja, mert hallotta valakitöl, aki látta ,hogy az ott volt, és mondták neki ,hogy olvastak róla tesztet"
agp-s dx 10.1 röl is beszél a marketing ,pedig az agp mára halott kéne legyen?!
ma már rég nem az fps, meg a 3 d mark pötty számít
88xx meg 29xx vga-t 17-19 tft hez meg hogy cpu limit költözöl vazze,. nem adatot, szekrényt továbítasz.Mivel vagy előrébb 1 vagy 2 segéddel? te vagy a limit mert nem tudod melyiknek mond, hogy segitsen erre találták ki a drivert az megmondja nekik hogy vigyék ök a szekrényt helyeted Ja és lehet kézbe vinni hagyományosan, meg ppu utánfutóval is
most vagy bölcs voltam vagy hülye részeg -
Sz.Miki
őstag
Már csak egy magyarországi bolti megjelenést szeretnék tudni.. Amúgy szerintem elég jól sikerült a kártya, és a driverek még hozhatnak meglepetést!
-
Alvin_ti4200
félisten
8800GT biztosan nem fog 50-ért menni, tekintettel arra, hogy drágábban jön, ergo veszteséggel egy cukorárut senki nem fog eladni, főleg nálunk. 60 ezer forintért fogják dobálni őket, amint lesznek elérhetőbb mennyiségben. HD 3870 szerintem nem éri meg az árát, driver és pénz ide vagy oda, viszont a HD 3850 512 MB-os verziójával egy 38-40 ezer forintos árcédula karácsonyi sikerterméket helyezhet kilátásba.
-
Rolcsi20
senior tag
érdekes ez a kártya, néha ott van a gt nyakán 1-2fps-re, néha meg 10el is lemaradt...%ba nézve kb 10-15% a különbség "egyelőre"....talán jobb driverekkel lemehet stabil 10 alá, és ha az árkülönbözet is 10 vagy afelett lesz akkor érdemes lesz befizetni 1re
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
Maotun
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2679 üzenetére
38-40 ezer forintos árcédula lesz az 28-38 vazze
-
aginor
veterán
válasz Alvin_ti4200 #2679 üzenetére
Pedig nekem pont annyi volt, és szerintem 55k brutto lesz egy hónapn belül az Inno kiskerben, ha érkezik nagyobb mennyiségben, pláne ha tényleg jó áron lesz a 38xx széria.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Alvin_ti4200
félisten
-
EQMontoya
veterán
válasz Alvin_ti4200 #2687 üzenetére
hd 2600xt-k 23k körül kaphatóan, a gddr4-es meg marketing fos.
Same rules apply!
-
juhfül
csendes tag
Üdv !
- HA 38-42k között fog mozogni az ára.
- HA 1680*1050-as felbontásban, minden fullon lesz egy minimun 35-ös FPS átlag.
- HA igazán csendes lesz.
- HA csak 10%-kal marad alul a 8800 GT-hez képest.Veszek 1-et.
Bár ezt nem fogja kihajtani a 3800 X2-m
pontpontvesszőcske
-
juhfül
csendes tag
Ja és nagy előnye a 8800 GT-hez képest, hogy DX 10.1
pontpontvesszőcske
-
m4rc!
őstag
Azt hozta a kari amire számítani lehetett, vagyis király! Majd meglátjuk mibe fájdítják, bát én biztos veszek egy 70-est
juhfül: DX10.1 pont sz@rt se ér jelenleg... ,de azért örülj mer jó a kari
We are analog players in a digital world
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2692 üzenetére
Amúgy mit lehet tudni nakker fronton?
lesz belőle megfelelő mennyiség november folyamán,
ill. ár ügyileg tudsz valamit? 42K rebesgetnek a HD3850 512MB-raÉgő szöveg a flém vázon
-
juhfül
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #2692 üzenetére
Nekem nem sűrgős. (hála az égnek)
A 70-esre gondoltam.
Február környékén fejlesztenék, addig lemegy legalább eddig az ára.pontpontvesszőcske
-
aginor
veterán
válasz Alvin_ti4200 #2686 üzenetére
Állításom továbbra is tartom, és az, hogy én mennyiért szereztem az tényleg nem mérvadó, nem is azért írtam.
Ha már ilyen nagy ár meg készletguru bagy, akkor igazán tudhatnád, hogy inno 88GT nagykerben 40K.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest