- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz spiercell #2948 üzenetére
Nem csak a doboz alapján, már rég megígértem, ha ATi-t veszek Diamondot (próbálok) veszek.
Egyébként meg ugy sincs nagy különbség a gyártók közt. Ahogy látom, egy elég jólszituált gyártónak tűnik, ha meg nem kapok, akkor ott a Club, vagy ami valószínűbb: a Sapphire.Amugy meg mi az, hogy "senki ne ringassa magát tévhitbe"??? A nV karikból már amit kilehetett, kihúztak, míg az ATi most kezdett el fejlődni, már kezd megegyezni a játékfejlesztőkkel és jönnek majd a jobb, optimalizáltabb driverek.
Menj GT topikba, ha azt akarsz venni, ha meg nem akkor nem kell fikázni a 70-et. Igen jó kártya lesz, ha GT alatt van egy olyan 5k-val.
Thomas1: GT sem sokkal jobb, nagyobb felbontásokon.
nbl2: én is említettem, hogy a Sapphire-ben van HL2, de ha megnézed a dobozt akkor te is láthatod.[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
-
Bikkrom
senior tag
-
Thomas1
addikt
válasz FragMaster #2958 üzenetére
Vazze, tényleg, akkor sry mindenkitől, ezt elnéztem.
Akkor a Black Box ezt tartalmazza?
Half-Life 2: Black Box
Tartalma: Half-Life 2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
spiercell
aktív tag
válasz leviske #2951 üzenetére
"Menj GT topikba, ha azt akarsz venni, ha meg nem akkor nem kell fikázni a 70-et." Miket írkálsz? Mi abban a fikázás, ha kijelentem, amit már amúgy is tudtunk, hogy a GT JOBB? Az ártól mindentől függetlenül, nyílván, ha jó ára van a 3870-nek versenyképes. /én is ilyenre pályázom, mert ati fan vagyok/
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz spiercell #2963 üzenetére
Átmenjek a 8800GT topikba kijelenteni, hogy csak 10-20%-kal lassabb, de legalább ennyivel olcsóbb is? Ráadásul van kistestvére?
Szerk.: Meg hogy ezt legalább majd lehet kapni.
nbl2: Nem szokásom ilyet csinálni.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Thomas1
addikt
válasz Bikkrom #2966 üzenetére
Az egy steam-es kód, amivel le tudod tölteni a játékokat.
Innen indulj.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
nbl2
senior tag
válasz VaniliásRönk #2965 üzenetére
Tedd amit tenned kell, de azért írd meg hogy reagálta rá az okosok:
Never give up!
-
Bikkrom
senior tag
válasz Thomas1 #2967 üzenetére
Van egy fullos steam accom anno sokat cs-ztem. De most komolyan azt hittem, hogy csak egy reklám papír és eltettem a dobozával együtt a polcra. Akkor milyen játékokat is kaptam a 2600amhoz?
Szerk: Megvan bocs a hülye kérdést.[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Jon Mathias
senior tag
Szerintem az a baj hogy beharangoznak meg találgatnak mindent az új Ati kártyákról aztán jön 1-2 teszt és a 8800gt lenyomja duma. meg fúúú de xar Ati nem tud semmit. pedig nem igaz. én is nv vel kezdtem de a sok selejtes 6600gt + 7300gt után elegem lett. vettem 1 x800 ast és elégedett voltam. eladtam a 7950gx2"kazánomat" és vettem 2600xt-t. teljesen jó kártya . Ha elér végre a 3xxx széeia ide lesz végre ára talán váltok én is. nálam az számit szaggat a játék vagy nem. a többi vakítás
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
spiercell
aktív tag
válasz VaniliásRönk #2965 üzenetére
Te olyanokat állítasz, amit nem lehet bizonyítani még, láttál már magyar árat? És van, akár 1db is valakinek? Én veled szemben tényt mondtam. Megmernék esküdni, hogy a vanília hosszú í..
-
Gorneck
legenda
-
leviske
veterán
válasz Bikkrom #2966 üzenetére
Akkor te nem Orange Box-ot kaptál a kártyádhoz, hanem origamit.
spiercell: mert a senki ne álmodozzon az picit túlzás volt, ha komolyan hoz az új driver 14%-os sebesség növekedést, akkor komolyan egymás nyakán lesz a két kártya. Arról nem is beszélve, hogy az idő az ATi-nak dolgozik.
Remélem hamar jönnek olyan játékok, amik kihasználják a teljesítményét. Valószínűleg januárban már jön a párja, hogy CF-ben figyeljenek a gépemben.
[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz spiercell #2971 üzenetére
Látom nem érted a célzást. Úgy rémlik a régi fórummotor nem fogadta el az "í-t", meg egyébként sem szokás a nickbe belekötni, ovodás dolog, meg tuskó is.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
FragMaster
addikt
azért sajnálom, hogy 3870-et nem kaptak
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
rocket
nagyúr
3870 X2 akcioban
[link]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Thomas1
addikt
válasz VaniliásRönk #2977 üzenetére
Nah, ezt sem tudtam. Akkor csak a HD2600XT full-hoz járt a Black Box?
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
7600GT
senior tag
-
Jon Mathias
senior tag
CrossFire X baro! már csak 1-2 tesztre lennék kíváncsi. ütös lehet.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
jani1973
tag
Azért ne temesétek az atit ezt nem a gt ellen tervezték hanem a gts-ellen és azt üti rendesen pl itt egy tesztsorozat nézétek végig szerintem általába mindenki ekkora felbontást használ
1280x1024
[link] -
-
rocket
nagyúr
Techreport tesztjeben van par kep mirol is szolhat meg a jatszma a teljesitmenyen tul
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Rolcsi20
senior tag
srácok, köv hét végén jön haza rokonom amcsiból...sztetek érdemes lenne azzal zaklatnom h hozzon pár db GT- meg rv670et? mivel ugye gari meg ilyenek miatt....eladhatók itthon a kint vett kártyák?
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
Gyuri27
félisten
válasz Gaboman #2991 üzenetére
egy olyan országban élünk ahol csak és kizárólag a teljesitmény a lényeg? vagy számit az ár is? esetleg az ár teljesitmény arány?
Én meg kijelentem: én vagyok a legokosabb, én köpök a legmesszebre, és nekem nagyobb a f.....
Ébredjünk már föl kicsit. Főleg olyan kijelentés után, hogy a gt jobb vétel! Lehet tudni árat extrát egyebet (mondjuk az embernek milyen vasa van alá, vagy csak osztjuk az észt a vak világba)?
Amd - Radeon - Ryzen
-
leviske
veterán
válasz spiercell #2988 üzenetére
Én spec nem örjöngök, csak véleményt nyilvánítok. De szerintem akkor is még lehet jobb a 70, de az sajna valószínű, hogy a jelenlegi játékokban beelőzni a GT-t nem fogja. Talán majd az újakban.
MOD: bár lehet picit durván fogalmaztam az elmult hsz-aimban, ha ez így van akkor elnézést. Viszont akkor sem lehet azt kijelenteni, hogy jobb, csak azt, hogy jelen játékokban a GT veri szegényt, de nem mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
jani1973
tag
válasz Gaboman #2989 üzenetére
Nem a gt ellen készült érsd már meg árba se meg teljesitménybe se a 38xx sorozatot gts kártya riválisának tervezték és akkor még nem is ebbe az árba gondolkoztak mikor elkezdték tervezni addig mig a gt meg nem jelent .Gt miat kellet megváltoztatnia de ez megint csak nekünk jó A gts ellen meg árba és teljesitménybe is jól teljesit majd a gts-tulajok szivnak megint Mert lehet ezek után a gts 30000 ft lesz
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz Gyuri27 #2994 üzenetére
Teljesen igazad van! És mostmár be lehet fejezni a flamelést, menjen el minden nv párti innen a búsba. Nem látom a topic címében az nv feliratot. Idejönnek beszólogatnak és 100 hozzászólás óta csak a flame megy. Szerintem nem az ilyeneket kellene megvitatni ilyenkor mikor még senki sem fog egyet sem a kezében.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Rolcsi20
senior tag
válasz jani1973 #2987 üzenetére
jó kis teszt, végre normális felbontásban....néhány helyen elpáholta a GT-t, volt h az ultrát is
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest