- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
aleister #21624 üzenetére
Csak azt az oldalt kellett volna visszaolvasni, /mielőtt írtam én is azt tettem/, tele volt tuningeredményekkel . A cikk meg olyan amilyen, érdekes módon Te is rátaláltál erre a topicra, itt ismerik a kártyákat a legjobban.
Mod : Cáfoljatok meg, úgy tudom, hogy a 6xxx széria egyébként sem tuningbarát.Tán ez a feszemelés hiánya ezért annyira nem hátrány. Ez a mondatod is érdekes, nem értem belőle a "sem"-et, ráadásul ha tényleg céges cucc lenne akkor nem mindegy ?
-
kovsol
titán
válasz
aleister #21624 üzenetére
Szóval ahányszor kiadnak valamiből új verziót vagy finomodik a gyártása és már jobb példányokat gyártanak írják át az összes cikket ?
"Ezt akár rá is foghatnánk a korai chipverzióra (stepping) vagy a referenciahűtés gyenge hatásfokára, lehet találgatni. Még az is lehet, hogy az AMD nem szeretné, ha túl gyorsak lennének a 6800-asok, mert azzal a saját üzletének ártana. Mindenesetre ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy jelen pillanatban eléggé pengeélen táncolnak az új VGA-k."
Szerintem aki ezt elolvassa az simán rájön, hogy korai példányokról van szó és nem kellene sablonosan ráhúzni mindre ami azóta megjelent. És a referencia hűtés se túl nepszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest