- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz #65755648 #8398 üzenetére
Most én maradtam le valami tesztről amiben már az 1gigás 4870-et mérik vagy valami médium vagy? Mitől olyan biztos hogy alig hoz gyorsulást a plusz memória? Nekem is 1920as felbontásra kell és ha most nem is de 1-2 év múlva biztos lesznek olyan játékok amik már profitálnak a az 1 gigából. Valószínűleg 2-3 év múlva is még ez a kártya lesz a gépemben és ha most +10k fejében kapok legalább 10-20% teljesítménytöbbletet akkor már megéri.
Lehet nem csúcskártyának szánta, de ott van a csúcson.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Fordított bizonyítás.
Semmi jel nem mutat, hogy 1920ban memo hiány lenne. 2560ban néha igen. Ha nincs hiány akkor az elég.
Természetesena végső szót az 512mb vs 1gb tesztje mondja majd ki.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
PH! fórumozó külön állatfajta. Ebbe tartozol Te is, Én is, bár nagyon különbözőek vagyunk. Ha te megengedheted magadnak a 40" monitort/TV-t, akkor elhiszem, hogy megér neked +10k-et már a tudat is, hogy elvileg jobb a karid mint a másiké... De könyörgöm, ne erőszakold már rá a Te véleményed arra is, aki most jár először itt! Ha visszaolvasol láthatod, hogy egy újonc hozta fel a 1 GB-ot. Ebből te egyből arra következtetsz, hogy tudja, hogy a több vram csak nagy felbontás és szűrők mellett jön ki? Mert én nem. Én arra következtetek, hogy szimpla marketing áldozata lett, azt a hiszi, hogy a több jobb... Te meg arról győzködöd őt, hogy megéri, pedig csak igen specifikus igények esetén éri meg, ami lehet, hogy a te eseteben megvan, de mivel a Tiéd kirívó eset (sajnos), ezért nem tudom honnan veszed, hogy ő is automatikusan ugyanolyan igénnyel lép fel mint Te.
Erre szokták azt mondani, mindenki magából indul ki...
Ugyanez vonatkozik a monitorok méretére is. Lehet, hogy Te megteheted, hogy minden gépújításkor monitort is vegyél, méghozzá a luxus-kategóriából, de egy átlag ember 2-3 szgépet elhasznál miközben csak 1 monitort, ez tény. Úgyhogy Te ne általánosíts a saját példádból se dicsekvési vágyból se érvelési céllal, amíg én a tömegekről beszélek, mert egész egyszerűen nincs igazad! -
Def26
félisten
Tud már valaki valamilyen eladási statisztikát HD 48x0 sorozatból?
(Nem arra gondolok, hogy "az utcánkból már ketten vettek"...)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
keIdor
titán
válasz rumkola #8307 üzenetére
Kiváncsiság... emberek! Ez a PH! az isten szerelmére... én is váltok 8800GTS-ről HD4870-re és azért, mert PC=hobbi és mert ez itt a PH! Itt nem vérpistikéknek kell tekinteni az embereket, tudja mindenki, hogy nem lesz óriási gyorsulás, de a kiváncsiság erősebb...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bluegene
addikt
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
-
félisten
válasz #65755648 #8404 üzenetére
Most komolyan, ennyire kötözködni akarsz, vagy fáj valami?
Olvass vissza. Integra annyit írt, hogy inkább megvárja az 1gbyte-ot 4870-est. Erre te beszóltál neki, ráadásul úgy, hogy konkrétan te magad támasztottad alá az ő állítását. Most meg azzal jössz, hogy mi van a tömegekkel...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Bluegene
addikt
-
Integra
titán
válasz #65755648 #8412 üzenetére
tehát beszélni sem lehet semmiről.
tiszta óvóda...
én nem forgatok ki semmit, te nem tudsz szövegértelmezni. itt pukkancskodsz még most is olyanon amibe te kötöttél bele többeknél, aztán most meg vörös köd van és egohábórúzol. csak gondolkodni nem megy.
neked is csak azt tudom mondani, mint a sok ovisnak, ha értetlenkedik, kérdezd meg, hogy érdekel e.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dare2Live
félisten
Tdujátok mit..... Nekem 244Tm van. Irigykedjetek rám.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Bluegene
addikt
válasz Dare2Live #8418 üzenetére
én ugyan nem
jó sz*r lehet 10FPS-sel tolni a dirtöt vagy a krájsziszt
meg a böngészés közbe 10cm-ről olvasni a hangyányi betűketmazochista pénzköltőknek való
on: mivel lehet megnézni a 4850-es hőmérsékletét? mert az everest nem írja ki, ill van már új rivatuner hozzá(nem tunningolni akarom csak több ventit tolni rá)
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Angelo69
senior tag
Légy szíves ne off-oljátok mar szét a topikot "okos emberek" meggyőzésével mert megint be fogjak zárni es lehet hogy nem 1-2 órára.
Aki felfogta annak köszönöm a közreműködését.[ Szerkesztve ]
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
bozont
veterán
válasz Bluegene #8414 üzenetére
Szerintem meg nem, mert az már igencsak a monitor natívja alatt van. De a teszteket nézve futnak azok jobban is a Crysis meg nem érdekel. Nálam a lényeg, hogy 30fps-t azért elérjék a játékok és egy 4870el lesz az több is jóval high beállításon, ennek érdekében az AA/AF-t is hajlandó vagyok feláldozni.
-
Bluegene
addikt
azt akartam mondani hogy olcsóbb a gép alá a hrdver ha kisebb felbontáson tolod(pl: 1440X990 vagy mi), na ha ilyen felbontáson tolod gyorsabban fut minden, és a 2009-es játékok se fektetik meg a géped
-
nepszter1
addikt
1280/1024
igy fogok játszani ennyit bír a monitor de nekem bőven elég főleg 4870 mellet -
Liberatus
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.Két 4870-est egy Giga P45-ben crossfire-be kötni gáz?Vagyis az,hogy az egyik Pcie sín csak 8-szoros,lassít a kártyán?Ehhez inkább X48 kellene?
Köszönöm válaszotokat
-
nepszter1
addikt
ugy hallodtam az expertnél van 4870 van is
az expert kikel áll kapcsolatban ?
akkor lehet hogy hamarabb lehet rendelni a 4870 et ? -
korcsi
veterán
válasz Bluegene #8423 üzenetére
640x480-ba meg elég egy 8600GT is, az még olcsóbb. Innentől minden attól függ, kinek mi az optimum, mennyi pénze van és mire. Azért egy ilyen izmos karival leszámítva egy két gyilkos játékot el lehet azért lenni. pl hl2 simán fut... A lényeg neked 1280 az optimum, másnak nem.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Dare2Live
félisten
válasz Bluegene #8419 üzenetére
Mondhatni benfentes vagyok egy számtech cégnél, ha ipp crysisra lenne kedvem hazahozok 2db 4850et vagy GT280at ahogy tetszik.
böngészésre meg elég jól müködik a ctrl+egér scroll. Hangyányi betük innn ma nálad vannak. :p
ja és próbáld meg bekonfigolni a gépedet ha neked 1920ban mediumon csúcshardveren 25fps jön össe.... sanszosan nagyon nem értesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bozont
veterán
válasz Bluegene #8423 üzenetére
Ez addig okés, de nem konkrétan csak játékra veszem. Mostanában már többet nézek filmet mint játszanék és következőnek gépfejlesztés helyett valószínűleg konzolt veszek, ahhoz is jó lesz.
Azt meg nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 1-2 év játékai megeszik majd reggelire a 4870et még ha ekkora felbontásról is van szó.
Meg akkora felbontáshoz nem is vennék ilyen kártyát, inkább a 38x0 szériából valamelyik. Egy 48x0-t már feleslegesnek tartom a kisebb felbontásokhoz. De persze ez csak magán vélemény, mielőtt bárki belekötne. Mindenkinek mások az igényei. -
Samanbacsii
őstag
... mert PC=hobbi ... a kiváncsiság erősebb... Ez az...
Ha nem ezzel keressük a kenyeret, mi értelme a gyorsulás-forint összehasonlítgatásoknak? ... Szerintetek kit érdekel egy "szakmai" topikban, hogy kinek mire van pénze? Max. a moderátort..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
nagyúr
válasz Bluegene #8419 üzenetére
szerintem azért nézd meg egyszer, amikor egy teljes látóteret betöltő monitoron / TV-n az arcodba röppen a nagyobbik fajta kék paraszt a Paradise Lost pályán
lehetőleg sötétben, váratlanul"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Sárpac
nagyúr
Pixmanianál raktáron a Sapphire HD 4870 57k-ért.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
prime77
aktív tag
Szerbusztok!!!
Látom nagy a vita.)Megkérdeném tőletek a következőket....Ha van egy E8400 wolfdale és 2gb memória meg hozzá egy Ati HD 4870.Jah és egy gigabyte DS4 alaplap.Nos akkor megy kb a crysis 30fps-t 1280x1024-ben ugy hogy minden very high vagy natural mod?Jah és antialising nincs de az anozotropikus maxon van....Jah és melyik a jobb?Egy E8400 vagy Q6600?És az alaplap megfelelő?Szóval ezekkel a paraméterekkel menni fog a crysis egy HD 4870-en olyan beállításokkal amit írtam?Vagy ti mit változtatnátok az egészen???Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget...
-
Bluegene
addikt
ez mind szép és jó de crysis esetében 1920-as felbontáson fullon egy 6870X2 kell majd, nekem 1280ba elfut ultrán 4AA-val, egészségedre
talán egy GTX 280 tri sli-n jó lesz a 1920-as felbontás, hajrá
okos ember lejjebb veszi a felbontást és ugyanott van, hacsak nem 10cm-ről nézi a részleteket hanem normálisan 40cm-ről sztem ugyanaz
-
FragMaster
addikt
válasz prime77 #8441 üzenetére
Milyen alaplap ez egyáltalán...mert ds4 van 965-ből is, p35-ből is, p45-ből is stbstb...
Ha alapvetően játszani akarsz akkor inkább e8400, amit szépen megrángatsz 3800-4200 közé.[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
-
Tithian
őstag
Elég irreális, hiszen másfélszer annyi nyugaton, mint a 4850. Talán az 55K lenne a reális (amerikai kisker + áfa) miután beáll az ára. Persze ha nagyker nettó ár körül tud szerezni valaki, nem szóltam...
[ Szerkesztve ]
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
prime77
aktív tag
Értelek.Igen így gondoltam 1280x1024 full mindenen és AA off....A natural mod állítolag szebb mint az ultra-high...Jah és Fragmaster kérdésére:p35-ös lenne az alaplap.Tudom abban nincs crossfire...Szóval hihetetlen ,hogy kb 40 fps-t is menne a HD 4870-el?Iszonyat kari tényleg.És még mi lesz ha jön az X2!!!Köszönöm a segítséget.Ha jól tudom nem minden E8400 húzható 4ghz-re.Érdekes.Most jut eszembe.Gianninál a bazárban vannak E8400-ak.
Konkrétan : E8400 BOX FPO Q807A261 4.3-4.4 GHz...37.990ft.Ez azt jelenti ,hogy ezek a procik viszik garantáltan azt a speedet? -
FragMaster
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest