- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz nepszter1 #8749 üzenetére
Ja, 4850vs4870 1920x1200, noAA, 16xAF melett Unreal Tournament 3-ban. (gondolom azért NoAA mert hivatalosan nem támogatja a játék a deferrend shadowing miatt, lehet hogy erőltetett 4x AA mellett még az 50% is meglett volna )
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Bluegene
addikt
válasz nepszter1 #8749 üzenetére
extrém esetben lehet
jános: azt veszel ami jólesik és amennyit szánsz ránekem pl marhára nem érte volna meg a 4870, mert
a 3850re 38K-t kellett volna dobnom, így csak 23K-ba került
másrészt a procim még ezt se nagyon hajtja ki 1280as felbontáson, a 8600GT-->3850 váltás érezhetőbb volt ez aligSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
nepszter1
addikt
most ááá össze vissza zavarnak kavarnak emberek most akkor érdemes megrendelni a 4850 et vagy NEM mert egyszerüen fogalmam sincs mindenki mást mond
-
naot
tag
Argep.hu-n rákerestem a HD 4850-re, mert olyat akarok majd venni. Ki is adott 3 találatot, de a leírásban elég nagy különbségek vannak. Hogy lehet ez?
Végezetül a Prohardware-n megjelent cikk is más paramétereket közöl.
-
TTomax
félisten
ITT nézz utána a paramétereknek...itt nem írnak marhaságokat....na meg a PH! teszt is hiteles...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
danee91
senior tag
-
cizoe
őstag
válasz syckaloz #8760 üzenetére
Ref. mindkettő 100%ban, de én Clubot vennék.
#8762: naszoval én azt venném amelyik olcsobb. Pendrive meg attol függ milyen. Ha sapphire vagy ati logos akkor jöhet, lehetne vele csajozni .
VR6: Kösz. Gondoltam hogy vmi turpisság van benne. Amúgy valaki még írta nemrég hogy ez a chip ua. mint ami 3870x2nél volt. De kitudja. A márka ua. az biztos. Gyárto oldalán rá nem jövök melyik lehet ez..
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
szerintem thermal padal(amivel a ramok) kapcsolodikbe a hűtésbe, ill ez már más fajta elvielg mint ami a 3870-es X2 volt/van szóval lehet nem igényel már aktív hűtést.
jah 3 slot de egy 300-400 pörgö AC 12-es ventivel 38-47 fokos a 8800GT-m
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
WiZARD
addikt
grr nem megy nekem ez a 4850 tuning
RBE-vel nem tudok rendes biost alkotni, mert nem menti bele a feszültségeketmás által alkotott biost felraktam, win töltődésig ok, aztán a buzi CCC-ben beállított tuningértékekre visszaveszi a kártyát. onnan meg nem tudom letiltani a tuningot, mert mindig visszarakja a pipát
lehet újra kéne rakni a drivert...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Osynho
addikt
-
TTomax
félisten
A fesz nekem se mentődött...
Csak a CCC-t szedd le,akkor nem okoskodik bele...Nekem is úgy volt...Tesztelni a GRID.et használd mert az rögtön kifagy ha kevés feszt kap a GPU,de ha ki tudod mérni az a legjobb...nekem még nem sikerült feszt adnom BIOS-bol, érdeklődve várom mire jutsz...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
janos666
nagyúr
Szerintem BIOS-voltmod nem is fog működni, már generációk óta nem egy életképes ötlet olyan kártyáknál se ahol a kissebik variáns kissebb feszt kap, azt is hardveresen oldják meg (egyel több/kevesebb vagy más nagyságú ellenállást böknek a nyákra és kész), forrasztani kell rá egy potmétert és belőni multiméterrel, az a biztos.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
TTomax
félisten
válasz janos666 #8768 üzenetére
Igen én valószínű meglépem...
(#8770) VR6-Fan
A RV670nél nem sikerült... illetve nagyon minimális fesz ért oda amivel semmire sem mentél....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
VR6-Fan
veterán
[OFF]tőle vettem 1000ft/db áron, alaplapi csati azt meg biosba feszültség szabályzásra löttem be így ~400-600 intervallumba forgatja
am ha veszel pwm-es ventit és átrakod a gyári hütés csatiját magát a kártyát meg rivával belövöd hőmérséklet szabályzásra idl-ben túl képp passziv gépet tudsz csinálni
[/OFF]TTomax:akkor rosszul emlékszem, elbézést!
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
MSI 4850 hez jár valami ? a drivereken kivül ?
honan rendeljem meg a 4850et ahol azonal jön ?
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Senki-semmi nem tud az 1gb-os 4870-ről???
-
nepszter1
addikt
Asus EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E videókártya MEGRENDELVE
utolsó darab pcx-en
Holnap hozzák is
-
RockHaRD
addikt
esetleg tud vki linkelni egy tesztet ahol a 512-es 8800 gts-sel hasonlítják össze a 4870-et?
agyhártyagyulladással voltam korházban egy hétig, szal ezért maradtam igy le
-
gduck
addikt
EZ volt már?
X12515
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok, eddig a videokari 8800GT (MSI Zilent) volt, de most megjelent a Ati 4850Szerintetek érdemesebb inkább arra várni/áldozni?
Kb mikor jön be aboltokba? mert megvennék a gépemet, és szorit az idő
Vagy probáljam meg nyárvégén, szeptemberben eladni a gépemet, addig alakul a piac?
Jobb ennyivel, megérne a 4850ennyi plusz "macerát" szerintetek?A többi periféria egyébként - C2D 4700 + Giga Ep35 DS3 + 2gb 800mhz ddr2 + Corsair 450W + 22"os samu tft lenne.
Köszi!A mostani gépem: [link]
-
VR6-Fan
veterán
jajj ne hülyül már, nem gagyi, egyszerüen az első széria szar. amúgy komolyan szar a külföldi forumukon már panaszkodtak is, lehet az ati valami időzítőtt tett bele hogy a kibontás számítótt 5 munka napon belül beadják a kulcsot te meg vehessél újat.
Hooper:a táp jó, proci helyet inkább a 7xxx szériából lapból meg inkább P45 chipsettel már(asus-giga) VGA-ból meg nincs szenvedés vegyél nyugot szívvel 4850-est, esetleg kapasból vegyél rá egy új hűtőt ha ingerült vagy a zajra és/vagy a meleg VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
1-Nem kell rá várni mert kapható.
2-Ha már megvan a 8800GTd akkor max akkor cseréld le ha jó áron el tudod adni, új gépbe viszont nem szabad 8800/9800at venni sokkal jobb a 4850.elöbb linkeltem az anand tesztet ott meg tudod nézni, hogy viszonyula 8800GT hez 4850 vagy ld PH! teszt.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
cizoe
őstag
válasz VR6-Fan #8793 üzenetére
VR6: Amúgy mobilokban szerintem van ilyen, mert már két telom is a gari után 2 nappal adta be az unalmast. Úgy látszik az Ati lemásolta és betette ezt is a vgaba. Úgytudom ez az AMD SelfDestructFX technologiájának része. Bár azt csak Q4re ígérték.
G^zC^mp€r: Kullancs?
on: ma már linkeltem de OEM special Super RV770
"The "Super RV770" will arrive with pre-installed water-cooling and features unlocked BIOS, which enables the GPU to be pushed all the way to 950 MHz, while the memory can be pushed to 4.8 GT/s (1.2 GHz QDR). According to our sources, you may be able to push the GPU even beyond 1 GHz, if you use TEC elements, and keep the temperature of GPU low."Mindezt gyárilag - OEM Atiban.
"és nem a parton szédítem a csajokat..."
Neis mondd péntektöl szabi, 10napig no-pc, only bitches Persze mindezt CF-ben..[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz leviske #8796 üzenetére
[OFF]nem is
amúgy én is nagoyn csúnyán meg vagyok fázva azért a gép előtt rontom a levegőt és nem a parton szédítem a csajokat...
cizoe:mert én nem ? és még én vagyok a szemét [/OFF]
Semelyik 48xx ATI kártyának nincs semmilyen (egetverő) hibája sem!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest