- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Akkor had egy kis off reklámot én is. Bocsi.
[link] Jó a kártyára az már 100%. Akár 4850 akár 4870.
Hőfokokat csak hét elején tudok mondani, de a 2900xt szénnéhúzva Víz +10fok, 8800gts víz+8fok . Delte kb 2fokBocs még 1x
koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
MoP_FX 57
őstag
Normális, hogy 2D-ben 80 fok körül van a 4850?
-
Thrawn
félisten
válasz MoP_FX 57 #7254 üzenetére
Még nincs hozzájuk rendes driver ami a PowerPlay-t működteti. De lesznek itt csodaBIOS-ok is, már a 900 MHz-et is elérték a HD4850-esek
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Jane
csendes tag
Tudja vki h a HD4870 X2 kb mikor fog megjelenni??
-
cizoe
őstag
Eddig a legvaloszinubb hogy augusztus végén. De semmi sem biztos.
Gainwardhoz mit szóltok? Huhú várom már a Bukás nvidiás főhadiszállásos verzioját is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
cizoe
őstag
gyá, erre én nem is emlékszem... Csak lüke Fuad elhitette velem hogy nv exkluziv... "The green loving Gainward has ditched the Nvidia exclusivity"
kösz az infót. De akkor is jelent valamit. Az x1xxx szintén egy remek széria volt, nem hiába ez a lépés ismét.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Eleg alacsony mennyisegben, es csak azsiaban arultak, szoval nem csoda nem volt kepben
Nem baj egyebkent, minnel tobb partner van, annal nagyobb a verseny, ezzel a felhasznaloknak nagyobb a valasztasi lehetosege, persze referencia 4850 kartya az ott a kepen, johetne mar valami egyedi hutessel
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Dagaddt
aktív tag
Tudjatok szerintem mi lenne meg kurva nagy húzas az AMD-től? Ha ezekutan Kidobna egy újabb 780G hez hasonló alaplapi csippet ami szintén tertalmaz grafikusmagot (mondjuk 4830) amivel menne CFbe a 4850-es na az igazán durva lenne egy ilyen rendszer fogyasztás és költség hatékony lenne és folyamatosan építhető fel! Ezzel Ha még kicsit csiszolnak a Procikon az Intelnek is kicsit oda vághatnának!
D°°ci
-
-
janos666
nagyúr
válasz eisento #7268 üzenetére
Jó, a 8800-asokat is átmatricázzák, nekem mégis bejött a Gainward féle GoldenSample, tényleg nagy tuningos kártya volt. (sajnáltam mikor gariba csak MSI-re tudták cserélni belátható időn belül)
Attól még lehet hogy különbséget teszt az OEM az egyes matricázó partnerek közt, és pl. a club3d jobb kártyát kap matricázásra mint a galaxi (vagy mittudomén gyárt-e az atit...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
subaruwrc
félisten
válasz janos666 #7203 üzenetére
nem tagadom. töredelmesen bevallok mindent mester. bünteesss
ezt a direkt így szabályozta be az amd dumát had röhögjem ki jó? sokkal jobb módon is meg lehet ezt oldani nem csak ilyen amatőr módon...
mindenki csak kérdez de mi lenne ha utána olvasnátok? azért idle 80 fok minden kártya mert nem működik bios szinten a ventivezérlés. illetve a pasztázás is nulla. -
leviske
veterán
Tudna nekem valaki linkelni egy HD4870 nyákot? A kondik ugyan ott helyezkednek el, mint a 50-esen?
-
luw2win
őstag
Változik a világ
zoommal teszteltek[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
janos666
nagyúr
válasz leviske #7277 üzenetére
Sok tesztben voltak képek, lapozz vissza. De nem, eléggé más a nyák, se az 50-esre, se a régi 70-re nem hasonklít túlzottan.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Laraxior
titán
4850 sima alaphűtéssel vagy 8800GTX vizesblokkal?
Ez a két lehetőségem lenne egy árban.Anyagilag jobban megéri a GTX ez tény.
Viszont a 4850 újabb,kettőt is tehetek CFbe,viszont nincsen hozzá blokk,ami még plusz költség....
Szerintetek?
Észérveket akarok,nem holmi fanatikus választ.
"aTi,mer' jobb....." ez nem válasz.
Mellesleg nVidia párti vagyok,de nem zárkózom el a lehetőség elől,ha érdemes. Melegedés,fogyasztás,nem lényeg."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Xirtam
veterán
válasz janos666 #7281 üzenetére
elsőre félreolvastam !
(#7282) Laraxior - Erre én csak azt mondom , hogy ATI vagy nVidia párti egy olyan ember aki szereti a hw-kat akkor elfogult én azt vallom , hogy sűsenek egymás alá és akkor új megoldásokat ltáhatunk mindkét féltől, mert az az igazság az nVidia eddig rókabőrlehúzásokat csinált mert elvolt kényelmesedve a 8xxx seria után na de most megkapják!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egy kis félreértés / félrehallás tisztázáshoz kérnék egy kis segítséget. Rémlik, hogy valaki írt olyat, hogy a 4870 X2 esetén nem hagyományos CF(X) lesz, hanem közös kezelésű lesz a memória, vagy valami ilyesmi, ezért jobban fog szerepelni, mint egy sima 4870 CF kártyapár. Most én képzelődtem, vagy tényleg van ennek valami alapja?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Laraxior
titán
de lesz hozzá külön blokk is?ami többet hűt mint a 3850é?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
janos666
nagyúr
válasz Laraxior #7282 üzenetére
Hát ha van otthon vízhűtésed kár lenne nem rákötni a VGA-t, vízzel húzva lehet utól is éri a GTX a 4850-est.
De a 4850 mégiscsak DX10.1-es, meg frissebb kártya, átpasztázva azt is lehet húzni gyári hűtéssel is...
Szerintem vegyél 4850-est ha belátható időn belül tudsz hozzá vizes blokkot is szerezni (elvileg kompatibilis az előző generáció felfogatása).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
leviske
veterán
válasz Laraxior #7282 üzenetére
Ha a GTX mellett döntesz, akkor a későbbiekben egyre kevesebb játékban tudsz AA-t használni. Arról nem is beszélve, hogy valószinűleg több játék is meg fog jeleni Frostbite engine-re, amiben már az R600 is jóval gyorsabb, mint a G80.
Amugy a 50-esre valószinűleg bőven jó a HD3800-asokra készített vizesblokk... Vagy akár az a blokk is ami a GTS-eden van, bár ez nem biztos.
Látom már segítettek.
ON: szerintetek a 70-esre rá lehet pakolni egy Ultra, vagy egy GTX hűtését? Vagy szét lehet annyira szedni, hogy keverjem egy GTX hűtésével? (Borda és venti csere...)
Csak azért kérdezem, mert félő, hogy a 70-es örökölte a rokona hangját, amit én annyira nem tudnék díjjazni...
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Elvileg a memórián keresztül fognak kommunikálni, nem Crossfire linken át, így gyorsabb lesz (ezzel nagyságrendekkel nagyobb sávszélt kap és kifelé megkaphatja a kártya a 16 PCI-E 2.0 sávot).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
subpixels
tag
Van 2db 4850, elég melegek, mert 29% pörgeti, vhogyan meg lehet ne pörgetni egy kicsit, esetleg tudtok progit ajánlani? Rivaturner 2.09 , és Ati tray tool 1.3.6.1042 néztem és még nem támogatják.
-
pityeszka
őstag
Hali.
rev1.S1 rámegy 4870-re?Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
BlaZsikaaa
csendes tag
szerintetek milyen tap kell majd egy 4870-es vagy 4870x2 atikanak? ha p45-os alaplapba akarom tenni es mondjuk melle egy Intel Core2 Quad Q6600? 550w-os tap eleg lesz, nyar vegere tervezek venni, addig kijon ha kell, azert kerdem mert akkor szeretnem tudni mennyit kell tuloraznom erte
-
cizoe
őstag
-
Neoteric
addikt
válasz BlaZsikaaa #7296 üzenetére
quadnak meg 4870nek már vennék egy hx520at
x2nek + quadnak meg hx620at
PSN: ne0teric_sAN
-
BlaZsikaaa
csendes tag
es milyen hazba erdemes beruhazni mert gondolom a regi nemlesz eleg nagy hogy beferjen a kartya? vami olcso jo hazat valaki tud ajanlani? hx 620??? hx az mittakar? markanev vagy vmi speci jeloles
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Neoteric #7298 üzenetére
oksi, akkor ehhez meg 1 Kw kell már ugye ?
BlaZsikaaa: CM690 nagyon jó ház (+ tízen pár ezer forint/-fél PH!-nak ilyen van)
táp meg a fent emllítet Corsair HX520 ha moduláris vna bőven elég vagy a nem moduláris változata van, VX550(rev2-est probálj már venni mert a rev1-eseknek hangos a ventije, ha nagyon alergiás vagy a zajra.)
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest