Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz nixx-21 #6681 üzenetére
Ha 2 slot van a két VGA között, akkor jó lehet, friss levegő befúvásáról viszont nem árt gondoskodni, mert a hely úgy sem lesz túl bőséges. CF-ben más alternatív léghűtés nem igazán létezik.
stevve: Más tesztekkel meg más számok jönnek ki. Pl. CF-t nem támogató programok és az nV karik között...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Tommer
tag
válasz HarryPotter #6849 üzenetére
Én úgy tudom nálunk, még sehol!
De ha valaki tud valamit közölje, mert én biztos 4870 -est kívánok (fogok) venni!
(Nvidia meg feldughatja magának a 280GTX -ét a 130.000.-Ft -jával együtt, ennyire marhának már ne nézzenek, pedig mindig is nvidia kártyám volt már a Geforce1 óta! dehát ez van! Most váltunk! )[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen
-
Pala
veterán
válasz Bluegene #6789 üzenetére
Ha belegondolok, igazad van.
Elvégre a Crysist leszámítva mindent visz maxon 1280-ban, legfeljebb 1-2 játéknál lejjebb kell venni vagy ne adj isten ki kell kapcsolni a szűrőket.
Csak a piaci értéke vészesen közelít az entry level vga-k árához. Így már lehet, hogy tényleg nem is éri meg eladni. Bár én meg fogom tenni, vétek lenne kihagyni ezt a 4850-est. -
Tommer
tag
(Azért félreértés ne essék, akinek van pénze ill. 130.000.-Ft -ja, hogy VGA -t vegyen, akkor nyugodtan vegye meg, azt csinál a pénzével amit akar! De azért akinek van egy kis esze, gondolkodik is! Nehogy már én pénzeljek egy multimilliomos céget! Aki meg tudja venni a 280 GTX -et az vegye! )
AMD Ryzen
-
keIdor
titán
Tudom fent a logó túl nagy, de lejárt az 5 perc mod idő... majd megkérünk egy modit, hogy javítsa.
Cinema 2.0 is benne lesz, de még túl keveset tudni róla, így nem láttam értelmét betenni még.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
Végig néztem az anandos tesztet 4870 pont azt hozza amit hoznia kell, remélem jövőhéten kapható is lesz nálunk aztán cf-be vágok kettőt. Azért néztem volt fogyasztása a gépnek 400W még jó, hogy lecseréltem a tápot.
Keldor: Belerakhatod a 4870-es képet is mer már van egy pár.
[ Szerkesztve ]
-
Csabahun
senior tag
Természetesen igaz,hogy akinek sok pénze van az vegye meg.
De mivel Magyarország nem a gazdag emberekről híres,éppen ezért ésszel kell vásárolni.
És mivel sokan igy vannak ezzel nem csak nálunk ezért jobban fog menni az ATI új VGA-ja mint a csúcs GTX.
Tehát a sok kicsi sokra megy alapon több haszon is van rajta.
De természetesen aki ésszel vesz VGA-t annak egyértelműen ATI!![ Szerkesztve ]
-
kiss(b)
tag
Jók lettek végre megint az atik!!
Jelenleg 2600xt-m van,ezt kéne cserélnem a felbontás 1280*960 lenne.Van egy FSP400as tápom ill. 2.6ghz-en megy most a 2140em gondolom ezen kéne még húznom...Ja és persze 2 giga ram, ja alaplap giga ds3.Szerintetek a táp elég,illetve kellene e még valamit változtatnom és megérrné e a vistát így már feltenni?Igazából crysis le..arva
Go AMD GO!!!A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.
-
Solten
őstag
Király a vas
Nvidia -> nyugdíj...
Saor Alba
-
Solten
őstag
Palit 4870: [link]
Saor Alba
-
Oliii
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 4850 es ATI m és egy teljesen clear windows xp sp3 am. Most telepítettem fel, minden szabályszerűen és catalyst 8.6 os driver a legújabb a hotfixszel együtt.Az a gond h néha nem indul el a windows és kék képernyő fogad, vagy csak feketeség: ezt írja Stop 0x000000EA ati2dvag.dll hibás error.
Mi tévő legyek?
Köszi
Üdv, Oli
-
banderasz77
addikt
Kár, hogy még a rivatuner nem kezeli le, kíváncsi lennék egy tuningra is, mit bír az új kicsike.
-
Solten
őstag
Anandtech: [link]
Saor Alba
-
wmarci
senior tag
Ahoz képest elég sokat fogyasztanak az új jövevények, de a teljesítmény kárpótol.
Régen láttam már olyat, hogy 1 kártya duplájánál is többet hoz a CF Fps-ben[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Dave Baumann@AMD:
"Something that hasn't been noted yet is that EA and SEGA are signed on with us for DX10.1 titles, we've also signed a fairly major deal with Blizzard."Ugytunik szoftver oldalon is lesz vegre elorelepes
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Solten
őstag
Hothardware:
Saor Alba
-
Jiced
csendes tag
Kíváncsi vagyok hogy hozza össze az ATi az EA Games-el, ha 2003-ban már kötött egy ilyen megállapodást az Nvidiával.
"nVidia and Electronic Arts are forming an increasingly intimate relationship. The two companies have officially agreed to have a “strategic relationship” that will favor nVidia graphics cards for EA games. In other words, nVidia will become the “preferred platform” for EA games (EA games will run optimally only on nVidia GPUs), and future games will include certain features and special effects only accesible to nVidia GPUs. EA will also blatantly advertise nVidia's “Nvidia: the way it's meant to be played” logo, and only nVidia will be able to bundle EA games with its cards. ATI users will be left out in the cold. "
-
BullZeye
veterán
sztem prószáld ki másik driverrel, relatíve új kártya...nem túl kiforrott még driver téren olyannal próbálkozz ami müxik ^^ meg van valami hotfix is....legalábbis olvastam róla, azt telepítsd fel, hátha. Egyébként milyen a kártya? én is akarok egyet
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kiss(b)
tag
Ja remélem a táp elég lesz.Végülis a felbontás átlagosnak mondható és legalább 1.5 évre akkor elég lenne a kártya teljesítménye.Brutálisan erős a shader számolása de ezt már 2900üóta tudjuk,remélem a játékfejlesztők is végre elmennek ebbe az irányba..
De még várok azért egy jobb hűtésű kariraA kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.
-
vers
tag
anand teszteket megnézve a végkövetkeztetés : az ati legyalulta az nvidiát nem kicsit
-
BullZeye
veterán
-
Bluegene
addikt
válasz Csabahun #6864 üzenetére
De mivel Magyarország nem a gazdag emberekről híres,éppen ezért ésszel kell vásárolni jah de a németek, angolok, amerikaiak se sórják a pénzt idióták módjára
gtx 260 vs 4870
gtx 280 vs 4850 CFki az az elvetemült aki drágábban g@agyibbat vesz? pont hogy a gazdagok a legspurabbak
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
luw2win
őstag
válasz BullZeye #6891 üzenetére
Melyik tápegységet vegyem ez a méltó helye ennek a kérdésnek
Magánvélemény
Sztem kevés lenne főleg ha tuningolsz is. Én 2db 4870 alá egy Corsair HX520-at veszek
VX550 felejtős( nem tom miért nem sokan monták h nem jó).“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
cizoe
őstag
válasz BullZeye #6891 üzenetére
Lesd meg a hivatalos rendszerkövetelmények közt
idézem:
ATI Radeon HD 4850 System Requirements
* 450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
ATI Radeon HD 4870 System Requirements
* 500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
* Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products -
helkis
veterán
ha még nem lett volna: HD4870 CF
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest