- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
-
MarioAna
senior tag
Akkor szerintetek hagyjam az auto venti szabályzást, és egy 70%-os és egy 20%-os profilt váltogassak inkább?
Játék-közbeni hőfokot ti Alt-Tabos módszerrel néztek?[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz Vasinger! #19257 üzenetére
szerintem nem segít a c format se csak veszi el az idődet de te tudod, vagy cseréld le egy 1950pro-ra vagy valami hasonlóra ezek a régi játékok azokon futnak faxán, az újak már a crysisre és társaira vannak belőve
bár lehet a későbbi driverek egyikén gondolnak erre is, szal reménykedj
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
őstag
Gyerekek ez jó eredmény? Gigabyte P35-DS3,E6750@3,2ghz,2GB Kingmax 800mhz,Gigabyte HD4850 11560 pont
mod: 3Dmark06[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz dave93 #19264 üzenetére
Ha alapon van a VGA akkor jó...
Na hát belenéztem a COD4-be a 8.8-as béta Cata-val...úgy látom szinte mindegy is neki,hogy mit adok rá meg mit nem csak a max fps-ek növekednek. 3.6-os wolfival alapon mindkét kártya 1680X1050-es felbontásban..150-350fps...namost ez egyanannyi ha extra textura ha 4X élsimi ha full aniso,csak a minimum fps lesz itt ott 100,amit tapasztaltam a texturára nem érzékeny az aniso-ra se...eléggé ugrál amúgy az fps,szóval nem stabil sehol sem.video is készült,de 700M-a lett ugy érzem javult mert eddig 4ghz-en húzott kértyákkal se hozott ennyit... a min fps be-be zuhant 100alá...a max se volt ennyi... jó lesz a 8.8-as driver szerintem mindenkinek.Vakaródzhat az nvidia azt hiszem...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Bluegene
addikt
válasz dave93 #19264 üzenetére
reális, nekem 3,2ghz E2160 4850(de húzva) 11978pontot dob, szal közel 12K-t, ha húzod a VGA-t
de inkább vantageba kell nézni az új atik nem túl jók a 2006-es 3dmarkba inkább a legújabbal próbáld, úgy nekem P6500-at dobott
mod: ez nem is fórum hanem chatszoba
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Isti-11
csendes tag
-
mclaren-d
aktív tag
Meg csinálltam azta ccc szart de nem tom hova menti a profilt .......... dokumentumokba nincs:S
[ Szerkesztve ]
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
NKing
tag
-
pilu01
senior tag
Egy kis érdekesség: mikor levettem a gyári bordát egy lógó ventillátorcsavar nézett velem farkasszemet!! [link]
Talán túl gyorsan rakták őket össze?
Lehet hogy ezért hangosak és melegek ezek a karik, mert kalimpál benne a venti?
Egyébként minden csavar elég lightosan volt becsavarva! -
-Solt-
veterán
Nem indul újra gép! Csak hallatszik egy rövid csipogás, felvillan a 3 piros led a vga-n, felpörög a venti, és ez ismétlődik kb 4-5 alkalommal, majd bejön a giga logója és ott ki is fagy!
Nem tudom ki említette a bios-ban letiltani a cpu ventit... El sem jutok a biosig!
www.smart-bus.hu
-
TTomax
félisten
válasz -Solt- #19278 üzenetére
Rakd vissza a másik kártyát...jut eszembe ugye alapon megy minden? És ugye a PCI-E vga az elsődleges a BIOS-ban?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz mclaren-d #19288 üzenetére
Igy állítsd be a commandert.
Jut eszembe azt hiszem ilyen fájlod akkor van ha a kulcsot CCC-ben már benyomtad,de nem vagyok benne biztos.[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Új helyzet van... csináltam egy cmos cleart... most egyből bejön a gigabyte logó, viszont amikor továbblépne akkor felpörög a vga venti, csipogás, és kezdődik előröl az egész...
Corsair Dominatorom van... 4x1GB
Ha rammal lenne a gond, akkor a logóig sem jutnék el nem?
www.smart-bus.hu
-
TTomax
félisten
válasz -Solt- #19287 üzenetére
P45 DS3-ad van????Tutti F4-es BIOS-od van bakker...nézd csak itt a support oldal.Nekem is ilyen lapom van...de még a memóriakezelést is most javították,az F7-ben..nincs mese szerezned kell egy PCI vga-t....ez van BIOS frissítés kell a lapnak...
BIOS-ba lépje be ha tudsz.. de bakker álljunk csak meg egy sor led van a lapodon,kapd csak elő a kis könyvet és tessék megnézni hogy mi a hiba!!!
[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
válasz -Solt- #19291 üzenetére
Hmm, szintén Dominator, azt pedig támogatják... Tehát akkor BIOSba lépés még mindig nem megy? Esetleg lehúzol minden meghajtót és egy próba úgy? Ha képet ad, akkor VGA-val olyan nagy gond nem lehet, valami más lesz azok közűl, amik Post közben tesztelődnek le. Próba meg 1 RAM-al, más más foglalatban, meghajtók nélkül...stb
Nekem EP43-DS3L-em van, és F2 volt rajta gyárilag, de simán vitte pöccre a Dominatorokat. Igaz az időzítéseket be kellett lőni neki, mert nem volt automatán.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Hmm. Lehet nemsoká megint kapunk egy új beta drivert, ezúttal tényleg 8. havit:
(tudom hogy kilóg a kép, de épp annyira hogy az utolsó számokig el lehet olvasni a lényeget...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mappa
addikt
hát melóbol - haza azt közel 300 hsz hát olvassa a halál végig már a szemem fáj basszus majd lehet engem kérdezgeti hogy 2 év múlva mi lesz a 4800 seriás ati-al mert én tutko most bevásárolok azt jó pár évig nem nyulok hozzá...most is bírtam ezzel 6 évig azzal is fogom ha nem is addig azt akkor lesz mindig vátozás muhahahaa
nem kötelező megadni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest