Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ilyet találtam kit-be is. Ami a gond: LCD nem jó. Nem fér bele a designba. Egyrészt mert kék, másrészt mert az erősítő függőleges kialakítású lesz, így vízszintesen nem fér bele.
Mindenképpen LED-soros visszajelzés kell.
Igazából azért érdeklődtem a nehézség iránt, mert semmi tapasztalatom és hozzáértésem nincs mikrokontrollerek terén.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Kéne nekem egy erősítőhöz egyedi beviteli és visszajelző szerv. Erre mennyire alkalmas az Arduino és mennyire lenne bonyolult ezt kivitelezni?
Konkrétan arról van szó, hogy a hagyományos potméteres-kapcsolós megoldásokat szeretném lecserélni. Tudjátok, hangerő, mély/magas hangszín, balance, forrásválasztás, kimenetválasztás. Semmi extra. Ezt szeretném minimum forgóenkóderes megoldással, de inkább érintés-vezérelve megoldani. És itt most nem érintőkijelzőre vagy fóliára gondolok, hanem mint mondjuk ami az egyik nagyon régi TV-n is volt, hogy csak hozzá kellett érni egy fémlaphoz és akkor a közepén levő piros led jelezte, hogy átugrott oda a csatorna. A lényeg, hogy minél könnyebben el tudjam rejteni a beviteli szerveket és a lehető legkisebb erőt igényelje a vezérlés maga. Visszajelzésnek meg mondjuk egy-egy sor LED-et gondoltam. Ha ezt meg tudnám fejelni egy távirányítóval, az maga lenne a tökély.
Mindezt a lehető legkisebb helyen. Nem tudom ez mennyire egyszerű/bonyolult így, régóta szemezgettem ezzel a platformmal meg a programozásával de soha nem jutottam oda, hogy akkor neki is vágjak, szóval 0 elméleti/gyakorlati tapasztalatom van e téren. Forrasztani tudok, LEGO-zni tudok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Terep2 +
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- #Drive Rally teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest