-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz Kasza08 #6897 üzenetére
ha be ván állítva a time machine, hogy pl óránként vagy 5-10 óránként frissítsen, akkor elképzelhető hogy ő csinálja ezt. amúgy meg a hálakártya szokott még dolgozni sleepben. Sleep közben is kommunikál a közelben levő wifihálózatokkal, routerekkel. Jelentkezz ki, és úgy rakd sleepbe. akkor nem fog felébredezni.
-
nagyúr
Hogy tudom az Applications és Downloads mappákat (vagy egyáltalán bármilyen mappát) ráhúzni a dock-ra? (Lion 10.7.2.) Hiába húzom őket a tervezett helyükre, nem kerülnek fel, csak az asztalra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Solar_Wind
senior tag
-
Ear001
addikt
válasz Kasza08 #6906 üzenetére
Van egy Time Machine Editor nevű ingyenes program erre a célra.
-
monsterbeats
tag
hogy lehet beállítani, hogy autómatikusan kapcsolódjon a wifire beállításkor?
Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6911 üzenetére
Ha elérhető az adott SSID-jű hálózat (akár rejtve) akkor megpróbál csatlakozni.
-
nagyúr
válasz monsterbeats #6913 üzenetére
Hülye kérdés, de a check box-ot bepipáltad, a Hálózat megjegyzésénél? Elvileg csak az új hálózatokra kérdez rá.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6913 üzenetére
Akkor állíts be egy location-t az otthoni eléréshez. Csak a saját routered adatai legyen lementve és kapd ki a pipát az ask to join networks elől. Így nézzen ki (nyilván saját SSID):
-
nagyúr
Milyen, az ArtWeaver-hez hasonló egyszerű kis képszerkesztőt ajánlotok Lion-ra? Gimp-et használom és szeretem, de az sokszor ágyúval verébre színvonal, szal, ha csak át szeretném méretezni a képet, vagy csökkenteni a minőségét (és ezáltal a méretét), akkor elég lenne egy kis progi is.
-
nagyúr
válasz TheMarci #6919 üzenetére
Átméretezés megvolt, de hogy tudom csökkenteni a kép minőségét adott felbontáson belül? PS-nél, vagy ArtWeaver-nél egy egyszerű csúszka segítségével tudom állítani a JPEG tömörítés minőségét, de a Preview-ben nem találtam ilyen opciót.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudnám a képeimet őgy nézni mint ahogy a windowsban nagy ikonként?
Nekem iPhotossal nyitja meg és nem tudom őket kijelölni mert elszeretném küldeni emailben...
Igaz Photostreamben van de nem tudok mit csinálni velük csak megnézni meg szerkeszteni iPhotoban!
Esetleg valami más képszerkesztőt tudtok ajánlani nekem helyette..
Finderben átakarom állítani, de nem találtam..
Köszönöm a segítéget!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
Zjunior
veterán
válasz Solar_Wind #6927 üzenetére
Köszi értelek titeket, de a Photostreames képeket nem mutatja külön csak az iPhotoval egyben
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Solar_Wind
senior tag
-
Zjunior
veterán
válasz Solar_Wind #6929 üzenetére
Na jó hova kell írni a Felhasználü nevemet, mert átírom de error...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Def26
félisten
Macbook pro 15" mennyire melegedig játék közben? Core i7 és hd6750m -el? Akinek ilyen masinája van megnézné nekem?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Irodába lesz asszonynak. Nem fog futni rajta csak excel és mail. Néha egy kis netezés. (win 7 -et telepítek rá, mert a munkában ezt akarja használni)
Játszani én fogok rajta akkor amikor pl. lemegyünk anyósomékhoz, és nincs mivel elütnöm az időt. Ez havi 1x van max. Akkor viszont komolyan nyomnám, olyan 3-4 órákat aktívan, battlefiled 3 -al, vagyis izzadni fog.
Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy esetleg aggódjak e ez miatt vagy hagyjam a fenébe. Volt e már ebből valakinek hardveres problémája, fagyás, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Még annyit kérdeznék, hogy megéri venni ezen ritka pillanatokra egy ilyen laptop hűtőt? [link]
Illetve ha úgy is win 7 alatt játszom akkor gondol van valami program amivel tudom szabályozni a venti fordulatszámáét. pl. olyan mint az msi afterburner.
-
törölt tag
Ha esetleg valaki tudja, hogy hol tudnék korrekt, vállalható áron használt AIR-t venni, a kérem dobjon meg egy privivel. Köszönöm!
-
nagyúr
-
e30st
tag
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan böngészőt ajánlani, ami a lehető legjobban hasonlít az Internet Explorer-re?
Én Safari-t és Chrome-ot használok, de sajnos a céges Exchange levelezés elérése OWA felületen keresztül az Explorer-en keresztül a legjobban támogatott.Ott vannak felugró ablakok, bővebb az elérhető funkciók listája, stb.
Szóval kifejezetten az Exhange OWA miatt keresnék valami "más" böngészőt.
Van valakinek személyes JÓ tapasztalata?Vagy halott ügy?
Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
nagyúr
válasz Luser2000 #6946 üzenetére
Elvileg a 2010-es verziótól kezdődően támogatja a Firefox és a Chrome, valamint a Safari használatát, de én ezt nem tapasztaltam. Végigpróbáltam minden böngészőt, de a teljes funkcionalitás csak IE-n érhető el, minden máson csak a fapados verzió jön be.
-
biker
nagyúr
-
Luser2000
addikt
ezt a lehetőséget nem ismertem.
köszi!
most kipróbálétam, de sajnos ez nem segít rajta. sőt, ha a szafit átállítom, akkor csak ront a helyzeten (nálam).---
nem tudom mit értesz "hibátlan" alatt.
"hiba" itt sincs, csak csomó funkció hiányzik, vcagy nagyon LIGHT módon megy.
ha van lehetőséged, akkor egy mondjuk Win7-es gépen Explorerrel lépj be az OWA-ra.
Majdnem ugyan azt kapod, mint ha egy Outlook kliens lenne telepítve a gépedre.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
- 13,6" Apple MacBook Air M2 Space Gray, 8GB RAM, 256GB SSD, doboz, töltő!
- MacBook Air 2020 Újszerű/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3774/
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest