-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok abba segíteni h itunessal hogy tudnék lejátszani flac-ot?Googliztam de müködő megoldást nem találtam. Ajánlották valahol h nyomjam át m4a-ba 48kHZ 256 kbps de nagyon ramaty a VLC-s flachoz képest. És végre szeretném h 1 helyen legyen az öszes zeném. néztem az aac-t ac3at is de ahogy olvastam azok is tömörítettek. Esetleg nincs vmi plugin erre vagy vmi normális mac kompatibilis formátum?
-
Sakab
senior tag
Most egy másik konverrerrel nyomtam át Aimersoft Total Media Converter. minden maxon és mással is meghallgattattam h hátha csak bebeszélemmagamnak de tényleg hallhatóan tisztábban szól a flac. szóval egy nagy FEKETE pont eddig az m4a-nak.
Más 5letetek esetleg?
Egyébként az első konvertálás az az appstoros media converterrel történt de az ugyan ezt produkálta.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
XLD-vel konvertálj.
Egyébként flac és alac ugyan úgy szól.
Ha pedig flac lejátszó kell, akkor VOX.
Mindezt tapasztalatból írom. Elég háklis vagyok a jó minőségű hangra, jobb napokon a lossless vs. eredeti cd-t is kihallom a kocsiban. A gyűjteményem több mint fele (a lossless anyag több mint 100GB) m4a-ban van.
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
vox player viszi a flac-et.[link]
Vox is a little and simple music player for Mac OS X with support for many file types, including FLAC, MP3, AAC, Musepack, Monkey's Audio, OGG Vorbis, Apple Lossless, AIFF, WAV, IT, MOD, XM, Games Music and many others. Includes numerous effects like Equalizer, Reverb, Time Stretch, Pitch Shift, Echo. Moreover, all supported files can be exported to AAC+, Apple Lossless, WAV and other formats with enabled effects.
-
Sakab
senior tag
Hm köszi a segítséget közbe ésis keresgélek találtam egy Fluke nevezetü progit ami automatán szépen berakja a flacoat az itunesba és jáchatóvá teszi. Viszont 2 verziója van fent mint a 2ő programhibával bezáródik :S
Itunesba nem lehet vmit trüközni hogy tissztább hangja legyen mondjuk olyan mint a VLCnek?az iwow srs-t leszedtem feltettem szép meg minden meg jobban szóltőlle de akkor se produkálja azt a tisztaságot.
Másik lejátszót nem szeretnék használni mert most untammeg hogy az 1ik adag zene itt a másik meg mappákba és ahoz VLCzni kell...elkényelmesedtem az itunes óta és ottlegalább 1be lenne mindenem
XLD konvertert mindjárt kiprobálom hogy azzal hogy szól köszi a tippet mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
monsterbeats
tag
sziasztok!
lion 10.7.3-et használok, az ellen mit tudok tenni, hogy az itunesba lejátszott zenéket ne másolja be az itunes mappába? 200gb zenénél elég zavaró, hogy bemásolja, és onnan nyitja meg. Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6862 üzenetére
Preferences - Advanced - Copy files to iTunes Media folder when adding to library
Innen pipát ki.
Egyébként nem fogom megérteni, hogy az ilyen esetekben, a usereknek miért nem triviális első lépésnek átnézni a beállításokat?
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Érdekes 1,5 éve tértem át kb 10-en pár év PC után és az első napon kivoltam akadva hogy a 40Giga zenémet 1esével újra kellett tegelnem meg boritoznom mert nekem elötte a zenék rendezése annyi volt h mappákba volt és winampal megnyitottam amit hallgatni akartam. És én is pislogtam nagyszemekkel hogy minek másolja be a számaimat amik azén külön mappáimba voltak mégitt a fórumon is szidtam h kivolt ez a hülye aki ezt kitalálta és h nem megy a Drá end dop rendezés most meg....nem értem hogy tudtam x évig abba a rendszertelen kupiba "élni"
-
Sakab
senior tag
válasz monsterbeats #6865 üzenetére
Ugyan ott be tudod talózni h meik mappa legyen a media tár.
[link][ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6867 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Egy perc alatt rájöttél volna, hogy tök mindegy ezek után hol van a zene, az marad a helyén csak az adatbázisba írja be az iTunes és szépen bekerül a programon belül a Librarydbe.
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6869 üzenetére
cmd+o - kiválasztod a foldert ahol a zenék ülnek - vársz
-
monsterbeats
tag
köszönöm.
még egy kérdés, hogy akkor mi értelme volt az alapból a másolásnak?
lehet, hogy csak nekem nem ennyire egyértelmű, kimerített a hét, bocs, ha "hülyeséget" kérdezek! Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
-
törölt tag
Udv!
Egy lama kerdes: macbook air notikra felrakhato linux vagy windows? (programozas miatt mindenkeppen szuksegem lenne valamelyikre).
Koszonom a valaszt! -
Def26
félisten
Sziasztok. Ezzel az egérrel fogom tudni használni a macbook pro? (asszony egere, nem az enyém)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Ear001
addikt
válasz monsterbeats #6871 üzenetére
Az, hogy az OS X filozófiája az, hogy egy mappába beöntöd az összes azonos médiát-zenét-képet-videót és ő majd abban rendet tesz, nem kell mindent kismillió almappába csomagolni.
-
rjg
őstag
válasz #41635072 #6872 üzenetére
Legegyszerűbb, ha felteszel egy Virtualbox-ot, majd abba telepítesz akár egy Windows-t, akár egy XP-t. Nálam egy XP és egy Ubuntu fut benne alkalmanként, ha szükség van valamelyikre.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
e30st
tag
fog működni, supporthoz meg azért nem írják oda, mert vannak rajta olyan gombok, amiket nem lehet majd használni, valamint a klis bluetooth érzékelő miatt. A mac alapvetően nem szereti az ilyen bluetooth izéket, mert van a gépben beépítve, és a maces egerek nem használnak ilyen külső kis USB bluetootht, hanem közvetlenül a gép bluetootához csatlakoznak.
Amúgy a magic prefs nevű kiegészítővel egész pofás kis funkciókat lehet hozzárendelni az ilyen egerekhez is.
-
Solar_Wind
senior tag
-
monsterbeats
tag
sziasztiok!
az mitől lehet, hogy most is éjjel míg aludtam, átállt előre egy órával magától a mbp-m órája? hétvégén is csinálta, meg is szivatott. Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
-
e30st
tag
válasz monsterbeats #6882 üzenetére
szerintem kapcsold ki az automatikus időzónát.
nekem is volt olyan, hogy amikor a suliban kötöttem rá az ethernet kábelt, mindig automatikusan átállította magát new-yorki időre. -
nagyúr
Használt motyó vásárlása esetén hogy tudom Lion alatt gyorsan ellenőrizni, hogy az adott vas megfelel-e a hirdetésben foglaltaknak (RAM, SSD, CPU, töltési ciklusok)? Bocs a láma kérdésért, nem volt még OS X a kezeim között.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Gonzo.
tag
Szokott valaki CoD 2-vel játszani?
Tegnap arra lettem figyelmes, hogy gyilkozáslás közbe a halvány zöld töltés vissza jelző átvált narancssárgára. Lehet, hogy játék közbe annyi áramot vesz fel a gép, hogy az aksinak is be kell avatkoznia? Mitől lehet ez?Mi lesz a következő? A kenyér???
-
nagyúr
Tudja vki, hogy a garancia meddig bővíthető? Értem ezalatt, hogy csak vásárláskor lehet bővíteni, vagy a garancia időtartama alatt bármikor? Tehát, ha veszek használtan egy még pár hónapig garis MacBook-ot, akkor hosszabbíthatok-e, és ha igen, hol? (Csak az eredeti viszonteladónál, vagy besétálok mondjuk az XMS-hez, és ott is megoldható a dolog?)
Friss Mac-es vagyok, így sok a kérdés egyelőre.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, megérdeklődöm a Bp-i üzleteket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A "tudomásom szerint" kicsit sovány érv.
A honlapjuk alapján legkésőbb a készülékvásárlást követő 90. napon lehet igényelni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Misi1979
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #6892 üzenetére
En ugy tudom, hogy pl az istyle-nal van lehetoseg sajat garanciakiterjesztes vasarlasara, ami viszont csak naluk ervenyesitheto kesobb. Persze elotte bevizsgaljak a gepet.
A honlapjukon nincs kint, nekem az egyik szervizes gyerek mondta. Ra kell kerdezni azert.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
őstag
válasz Misi1979 #6894 üzenetére
Ha jót akartok az iStyle-hoz ne forduljatok, annyira felkészültek hogy szerintük online nem lehet megnézni egy gép garancia állapotát és erre csak a szerviz képes némi munkadíjért cserébe...direkt megkérdeztem kétszer és játszottam a hülyét.
Mondjuk a múlt éves garázs vásáros teljesítményük alapján nem tudom mire számítottam.....Tessék:
[link]PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
e30st
tag
válasz bLaCkDoGoNe #6892 üzenetére
legközelebb jobban utánanézek hozzászólás előtt. -
Kasza08
őstag
Van ötletetek arra miért ébred fel random a MBP, mikor ki van nyitva? A múltkor hajnalban, most reggel, néha meg arra jövök haza, hogy megy. Time Machine csinál ilyet?
-
Gonzo.
tag
Angry Birds alatt nem volt semmi extra!
Akkor érthető a jelenség.
Esetleg abban tudsz még infot adni, hogy a tv-vel össze kötve hogyan tudom a cod felbontását 1080p-be rakni. Mert a gomb csak a tv-t vagy az asztal jeleníti meg. És az asztal meg csak az 1440x900 felbontás van.Mi lesz a következő? A kenyér???
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 2019 13" i3 8GB 256GB notebook - i3 1000NG4 8GB 256GB garanciával
- 2021 Macbook Pro 16" M1 Max / 10C CPU / 24C GPU / 64 GB RAM / 1TB SSD / 60 nap garancia
- 2021 MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest