-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz verb003 #7294 üzenetére
Ilyen nekem is volt az Air-rel, igaz, ott csak 2% (96-ról 94%) volt a differencia egyik napról a másikra, de aztán a következő boot után másnap már ismét 96%-on állt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz verb003 #7294 üzenetére
Nekem 58 ciklussal 88, de volt már 82 is két vagy három töltéssel korábban.
Írtam egy levelet az Almárium-pro-nak hogy mi a helyzet ezzel, de eddig nem válaszoltak."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
whitezo88
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7302 üzenetére
149cel 88. van hogy 91re is felugrik, aztán vissza.
-
iamthesonar
aktív tag
mik ezek a ciklosuk amirol beszeltek? (bocs de meg csak ismerkedem a mac rendszerrel) nekem az akcim ha csak bongeszek meg olvasok meg gepelek 7-8 orat bir ki teljes lemerulesig. ha jatszom filmezek meg zenet hallgatok meg 3dsmax akkor 3-4 kozott.. az jo?
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
Xero
nagyúr
válasz iamthesonar #7304 üzenetére
Nem volt kedvem a MBP-ról készíteni a képet, de ugyan itt megtalálod.
About This Mac - More Info - System Report - Power -
whitezo88
nagyúr
válasz iamthesonar #7304 üzenetére
rakd fel a coconut batteryt vagy az iStat Pro "widget"et. a ciklus az a akkuhasználatot, asszem 40% töltésenként mér egyet, de nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
mindig tanul valamit az ember. koszi mesterek!
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
verb003
tag
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Totálisan 0 tudással az Apple terén szeretnék némi segítséget kérni tőletek.
Táblagép/laptop vásárlása közeleg.Gondoltam belekóstolok akkor az applebe hiszen jó néhány barátom isteníti.
A 15"os macbook pro-t néztem ki magamnak, miután a táblagép project zátonyra futott, mert sajnos nem tudta azt amit még kéne
Van nekem néhány windows XP-s programom amihez külön usb eszköz is van. A kérdésem az lenne, hogy macbookon lehet-e úgy emulálni a wint hogy hogy a külső perifériás szoftverek úgy fussanak mintha egy gyárilag win-es laptopon lennének?
Előre is nagyon köszönöm a választ
-
Misi1979
őstag
Hú, fogós kérdés, 80%-ra azt mondom, hogy tutira nem lesz gond.
Két lehetőséged van:
Bootcamp - külön bootolható partíció xp számára. Kérdés, hogy mennyire van driver a géphez, de valószínűleg lesz mindenhezParallels (vagy egyéb virtual desktop progi): egész jó az usb-eszköz támogatottságuk, egy próbát megérne.
Amúgy milyen usb-s kütyüről van szó, ha nem titok?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Songo
senior tag
-
nagyúr
Érintett itt vkit a sokat emlegetett Mac-es malware? Kijött rá a Java update.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Rendelkezem egy i5-ös MacBook Pro 13 inches laptoppal, amit egy éve vásároltam.
Szeretnék eggyel nagyobb méretre váltani, de nem tudom, hogy az egy-két apró esztétikai hibával rendelkező laptopom mennyit érhet most. Minden megvan hozzá, számlától kezdve, dobozig, minden tartozék! Véleményetek szerint mennyiért tudnám eladni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Misi1979
őstag
válasz Aaron14 #7315 üzenetére
Magyar billentyűs? Gari lejárt, ha jól sejtem..
Early 2011, ugye?Mik az esztétikai hibák? Akku elhasználódása? Alap kiépítés (4gb ram)?
Attól függ, mennyire sürgős, nepper olyan 150-160at ad érte, akár itt a hardveraprón (és felteszi 250-280ért..).
Tehát a reális ár: a 280e Ft mínusz a hibák, elhasználódás, meg az esetleges alku.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Aaron14
őstag
válasz Misi1979 #7316 üzenetére
Magyar billentyűs, a gari ha jól tudom lejárt, de nem vagyok benne biztos, most jelenleg nincs itt a kezemben a garilevél.
Early 2011, igen. Nagyon óvtam, mindenféle sérüléstől, de sajnos az alján van elől a két sarkon kisebb fajta benyomódás egy kisebb fajta eséstől, és a legfelső burkolaton, egy apró karc. Igazából szinte észrevehetetlenek, csak akkor látja az ember, ha úgy esik rá a fény, vagy alulról nézegeti a gépet.
Annyira nem sürgős, igazából csak gondolkozom egy 15ös használt gép megvételén, még nem döntöttem el véglegesen. :-)
Azzal is számolni kell gondolom, hogy a most kijövő új MacBook Pro széria által megint tovább esik az ára... :-/
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
iBook G4 mennyire képes elboldogulni a flash videókkal, gondolok itt elsősorban youtube-ra, 360p-t képes normálisan lejátszani?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Szerintetek meddig lesz ez az akció az XMS-nél? Most a 15-ös MacBook Pro 429.900!
-
rizso
addikt
Melyek azok a szervizek, ahol nem kérnek semmiféle papírt, hanem serial alapján javítják garancia keretein belül a gépeket?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Nyugdíjas #7325 üzenetére
És a regisztrációt ki, és mi alapján csinálja? Pl. Toshibánál regisztrációhoz nem kellett semmi papír. Megadtam az adataimat, és rányomtam a regisztrálásra, és onnan élt a garanciám.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Aaron14
őstag
Eddig 13" MacBookom volt, és most szeretnék az eggyel nagyobbra váltani.
Nem tudom azonban, hogy ez a 15" MacBook Pro 2.0 GHZ i7-es procival megér-e most 430-at újonnan, vagy ha kijönnek az új processzoros Pro-k, akkor lenne inkább érdemes nagyobbra váltani.
Kérlek Titeket, hogy segítsetek egy kicsit nekem! :-)
-
Aaron14
őstag
válasz Misi1979 #7329 üzenetére
Na igen, de az említett modellhez most hozzájuthatnék 429.900 Ft-ért, a nagyobb felbontású és matt kijelzővel szerelt példány pedig 580.000 Ft! :-/
A matt kijelző nekem annyira nem fontos, mert én mikor fotókat retusálok, sokkal jobban szeretem, ha valóban látom, hogy milyen effektet raktam rá, és nem azon filózok, hogy ez most vajon a matt kijelző miatt van-e.
A nagyobb felbontás vonzó lenne, de nem ennyiért. :-/
Jó lenne előre tudni, hogy a mostani MacBook Pro-k mennyibe fognak kerülni, mikor kijönnek az újak, de gyanítom, hogy nem 100E-rel lesznek olcsóbbak. :-/
-
verb003
tag
segítségetek kérném. hogy tudnám megcsinálni, hogy a dock az az ablakok mögött legyen (és ha lehúzom az egeret, akkor előjön), de ha az íróasztalon vagyok, akkor alapból látszik a dock? (ubuntunál a docky vagy mi is így volt, és jobban tetszett)
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Ombi5
őstag
HD filmeket melyik programmal erdemes lejatszani?
mini DVI to HDMI kabelen a hang is atmegy macbook 7.1-esrol? -
nagyúr
Nem, mivel a mini DVI nem továbbít hangot. Mini Display to HDMI kábelre lesz szükséged.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket akarom kérni!
Eladtam a macbook air-em!
2011 Júliusi kiadás!
Hogyan tudok egy gyári resetet csinálni hogy olyan legyen mint mikor kibontjuk??
Nagyon megköszönném a segítségeteket!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz Zjunior #7338 üzenetére
usb-dvd olvasó vagy lion telepítő usb bedug, bebootolsz róla, Utilities - Disk utility.
kjelölöd balra a HDD-t, jobb oldalt partition. a legördülő menüben kiválasztod, hogy 1 partition.
apply. ezzel lepucoltad az egészet. disk utility becsuk és telepítesz rá egy friss OSX-et.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
StoneBridge
senior tag
válasz Phantomhive #7339 üzenetére
Valami mas kell legyen a megoldas, mert late 2011 air-hez nem adtak usb sticket.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Zjunior
veterán
válasz Phantomhive #7339 üzenetére
Értelek de nincs usb dvd író!
Usb lion-t hol találom a kisfüzetben??
"Nem vagyok otthon"!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
StoneBridge
senior tag
-
newface567
csendes tag
Olvastam már egy csomó hírt, de nem tudom mi a reális. Most akkor végülis mikorra várható az új Macbook Air/Pro széria érkezése? Mennyivel lesz a kifutó modell olcsóbb, mondjuk az alap 13-as Air? Ha 300 alá bemenne az úgy már egy korrekt vétel volna. Esetleg jobban megéri majd az újat venni?
-
Xero
nagyúr
válasz newface567 #7344 üzenetére
Amikor kint lesz az IB, na akkor várható.
Annyival lesz olcsóbb, amennyivel az Apple jónak gondolja kiszórni a maradékot. Én egy 20-30%-os csökkenést tippelek, de ez is nyilván készlet erejéig korlátozottan.Ettől függetlenül véleményem szerint leginkább akkor érdemes valamit megvenni amikor megjelenik. Tehát megjelenést követő 1-2 hónapon belül. Nyilván így a nagyon új szériáknál becsúszhatnak gyermekbetegségek, de így tartja a legtovább az árát és így lesz a leginkább értékes.
-
newface567
csendes tag
Értem. Egyébként találtam egy hirdetést (http://www.expressz.hu/szamitastechnika/notebook_laptop/hirdetes-30986663/) de elég fake szaga van, bár nem tudom.
Augusztusba szokott lenni back to school akció, viszont azzal is még 350 az ára, és akkor még a +2 év garancia 55, ami még sok. A 3 év garanciával 350-ért az úgy korrekt lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2020 8GB/512ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p3777
- 2021 Macbook Pro 16" M1 Max / 10C CPU / 24C GPU / 64 GB RAM / 1TB SSD / 60 nap garancia
- 13,6" Apple MacBook Air M2 Space Gray, 8GB RAM, 256GB SSD, doboz, töltő!
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 2019 13" i3 8GB 256GB notebook - i3 1000NG4 8GB 256GB garanciával
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest