-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz verb003 #7350 üzenetére
Tudom, de én csak a kérdésedre válaszoltam. Egyébként gyárilag nincs ilyen opció a Dock-ban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
newface567
csendes tag
Lehet, hogy csak én nem találom, de (hol) lehet kapni a Macekhez "Apple Prot.Plan"-t venni?
Régebben láttam, 55 ezer Ft, + 2 év nemzetközi garancia. Valami ilyesmi konstrukció volt. -
Xero
nagyúr
válasz newface567 #7352 üzenetére
13-as gépre 65e Ft, míg 15-17-esre 90e Ft az AppleCare. Ez nemzetközi garancia hosszabítás.
E mellett van lehetőség Almárium Pro Kft-s +2 évre is ami 55e és 100e Ft között van és csak náluk érvényesíthető.Ezeket szinte minden resellernél megveheted.
-
newface567
csendes tag
Kösz az infót. Esetleg annyit még kérdezhetek, hogy a resellerek-Starking, iStyle, XMS (utóbbiba még nem is voltam) - hajlanak némi összevont kedvezményre? Augusztusba szokott lenni ugye back to school akció, és úgy mondjuk kedvezménnyel, mindennel az új 13as alap Air extra garival 350ért már oké lenne.
-
Xero
nagyúr
válasz newface567 #7354 üzenetére
Passz.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e arra valami megoldás, hogy telepítéseknél ne legyen tele a Launchpad felesleges ikonokkal? Ráadásul ezeket ki sem tudom törölni. :-(
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
nagyúr
válasz Aaron14 #7357 üzenetére
Ha mappába rendezed őket, nem jelent megoldást? Készítesz egy mappát a ritkán használt app-oknak pl.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Az ipad (3) topikot keresem de sajnos nem talalom itt sehol? Van egyaltalan?
JBkel kapcsolatos kerdesem lenne koszonom a segitseget_-=*WheelWhores*=-_
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Balupapa #7360 üzenetére
JBvel kapcsolatos dolgokat nem szabad megvitatni a fórumban mert kitilthatnak. Olvasd el az #1 hozzászólást..
Amúgy ezt keresed: Itt felteheted az iPaddel kapcsolatos kérdéseid
[ Szerkesztve ]
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Balupapa
senior tag
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A munkahelyemen egy WIN7-es gépet használok. Azon van egy "Távoli asztal" kapcsolat (gondolom valami szintén windows-os környezethez).
Ezt a kapcsolatot létre tudom hozni valamilyen (ingyenes) programmal MAC OSX 10.7.3 alól is?
Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
verb003
tag
emberek. anno az Apple III miért nem lett sikeres??
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Van valmi hír az Ivy Bridge processzorokkal szerelt MacBook -okról?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
verb003
tag
sziasztok.
a mailt hogy tudom jól bekonfigurálni? a bejövő leveleket megkapom, jelzi, de válaszolni nem tudok, ezt írja:A(z) „mail.t-online.hu” SMTP-szerver elutasította „xxxxxx” felhasználó jelszavát.
megoldás?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
MajaG
senior tag
Mostanában kezdtem el nézni, hogy hány fokos a macbook pro-m. Kézre melegebbnek tűnik jóval, mint pár hete. A szoba hőmérséklete nem változott. A gép early 2011 macbook pro 13"
Megy 1 virtuál gépben Xp, ezen belül 1 böngésző és 1 wines app. Megy a safari 8-10 tabbal, teamviewer, mail, skype, ichat. S átlag 85 fokos most 4000rpm-nél töltőn. Nem sok ez kicsit?
Flashes oldal is van közte nem is 1. Igazából azóta érzem melegnek, hogy kicseréltem a hdd-t, ssd-re. -
nagyúr
válasz verb003 #7380 üzenetére
A bejövő levelek kiszolgálója - mint a neve is mutatja - nem tud küldeni, csak fogadni. Az adott levelező kiszolgálótól függ, hogy biztosít-e kimenő kiszolgálót (jellemzően SMTP szervert), vagy csak bejövő kiszolgálót (POP3 vagy IMAP). Ha a levelező szolgáltató nem biztosít SMTP-t, akkor az ISP-d SMTP-jét kell használnod. Ezt a szerződéshez csatolva találod meg, amit a T-Online-nal kötöttél. Azon rajta lesz a kiszolgáló neve, elérhetősége, felhasználónév, jelszó. Ha GMail fiókod van például, ott a GMail SMTP-jét tudod használni.
-
nagyúr
válasz verb003 #7383 üzenetére
Amennyiben az megegyezik az SMTP hozzáférési adataival, akkor igen, de legegyszerűbb, ha felhívod az ügyfélszolgálatot, és megkérdezed.
-
verb003
tag
sziasztok.
barátnőmtől kaptam egy új ipod nanot, rádugtam gépre, és az itunes rárakta a képeimet a macbookról. hol tudom ezeket letörölni? sehol sem találom..mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz Phantomhive #7386 üzenetére
kivettem a pipát, de alul írja, hogy képek: 0.14gb..
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Balupapa
senior tag
Ipaden tenyleg nincs flash tamogatas?
_-=*WheelWhores*=-_
-
DataTraveler
tag
Napokba hozzám került egy 20”-os iMac G5 és az lenne a kérdésem, hogy erre valahogy lehet Windowst telepíteni?
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
válasz DataTraveler #7391 üzenetére
Vagy csak az Intelesre lehet?
Választ előre is köszönöm!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Úgy gondoltam, hogy megtartom, ha tudok rá Windowst telepíteni!
Mert az OSX nagyon szokatlan nekem!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Xero
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz DataTraveler #7394 üzenetére
Csak Intel... illetve van virtualizációs megoldás is Windows futtatására, de az meg hulladék, szót sem érdemel.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DataTraveler
tag
OSX-böl melyik verziót érdemes felrakni, rá mert nagyon nem vagyok topon OSX témában!
1,8GHz PowerPc G5
2GB RAM
160GB HDD[ Szerkesztve ]
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Nyugdíjas
nagyúr
Pont a minap döntöttem ugy, hogy egy huszáros húzással oldom ezt meg. Leszedtem mindenféle flash playert a gépemről. Eddig még nem hiányzott Na nem mintha nem mindent már html5-ben használtam volna amit lehet. De igy aztán végképp minek volt fent ez a szemét..
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- 2021 MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- MacBook Air 2020 Újszerű/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3774/
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2021 - A2485- / M1 Pro / 32GB / 512GB hibátlan, szinte új !!
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest