-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
verb003
tag
válasz Phantomhive #7950 üzenetére
nagyon ritkán használok msn-t, amikor barátnőm pl telorol van, akkor szoktunk, mert gyorsabb mint a facebook chat.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz verb003 #7951 üzenetére
értem én. mi is barátnővel használtuk, azért is volt para, ha néha nem ment el az üzenet.
telefonról a messenger alkalmazást használom(multiplatformos).
nekem az is baromi gyors, de nem akarok hitet téríteni
msnre kevés alternatíva van, főleg osx-en. audium, hivatalos msn progiról tudok illetve valami repeater szerűséggel irc-síthető(de szép szó lett) az msn és használható iChatből is indítva. (google első találat tuti kidobja)[...] and on the sixth day God created Manchester
-
verb003
tag
válasz Phantomhive #7952 üzenetére
akkor maradok adiumnál. végülis azért irtam, mert elöbb irta, hogy frissíteni kell, stb, mondom okés, és 5perce csak töltött az adium logo mellett, mondom 20 megát ennyi időt csak leszedett meg felrakott, de semmi. aztán jobbklikk az ikonon, és a háttérbe volt tüntetve a relauch ablak, ezért vártam ennyit.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
nagyúr
IMovie-ban hogy lehet legegyszerűbben beállítani, hogy ha bedobok 50 képet, és egy 4:25-ös mp3-at, akkor a képek megjelenését, illetve az áttűnéseket hozzá igazítsa a zene hosszához?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Egy iso játékot (5GB) szerettem volna a Letöltések könyvtárból a külső USB külső HDD-re másolni, viszont ezt a hibaüzenet kapom:
elem nem másolható, mert túl nagy a kötet formátumához képest.
Mi lehet a baj?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Endruboy
-
fazr
senior tag
válasz Endruboy007 #7958 üzenetére
Milyen fájlrendszert használsz a külső hdd-n?
-
reload.
tag
ti milyen taskat hasznaltok? kene egy normalis, ami lehetoleg ved valamit, de nem nagyon draga, es egy 15'-os belefer.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz Endruboy007 #7961 üzenetére
NTFS-re formázva mindkét gép látni fogja, de a mac nem tudja majd írni, csak olvasni.
Ha mac-esre formázod a Windows nem fogja látni, ekkor kell külön programot beszerezni rá. -
germanh
senior tag
Ha HSF+-re formázod, akkor a bootcamp windows-od fogja látni és olvasni, de írni nem. Ha más gépen szeretnéd látni Win alól, akkor szükséged lesz hozzá valamilyen programra (pl.: MacDrive, amivel írni is tudod).
Enjoy the pain!
-
fazr
senior tag
FAT32 max 4 GB-os fájlméretet támogat.
Esetleg exFat-ot kipróbálhatod, Windows 7 ajánlott hozzá. Mondjuk nem tudom mennyire használható hdd-n.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz verb003 #7954 üzenetére
A válasz engem is érdekelne, mert nálam is ez van sokszor. Flash plugin elvileg a legfrissebb.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #7973 üzenetére
Én Chrome-on átálltam html5-re youtube-nál, azóta nem sok gondom van.
-
Barett 50cal
senior tag
Rájöttem miért sz@r, hogy nem adnak az új gépekhez CD-t. Mégis hogy a francba tudom feltelpíteni a windowsra a bootcampet? Sehol se találom hogy letölthessem, egyet találtam de az nem indul el...és az a legrosszabb, hogy még a hálózati kártyát se találja szóval idde-oda kell bootolnom... apple oldalán elég ha leszedek egy frissítést?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Misi1979
őstag
válasz Barett 50cal #7975 üzenetére
az apple oldalán lévő 3.2-es miért nem jó?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz Barett 50cal #7977 üzenetére
http://support.apple.com/downloads/#macoscomponents
válogass kedvedre[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Phantomhive #7978 üzenetére
hiába ha már megnéztem 5x de nem jók... 3.2 nem jó mert kiírja hogy kell a 3.1...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Barett 50cal #7979 üzenetére
Rákattintottál a linkre, amit a kollega berakott? Teljesen jól működik.
(A te screenshotodon a keresőmezőbe be van írva a "macosxcomponents" string, azt te követted el?)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Barett 50cal
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #7980 üzenetére
Nem dehogy, miért írnám be? Amúgy ha megnézed, a #macoscomponents a link végén a keresett szó, ha átírom bootcampre, jó lesz. Csakhogy nekem már a kolléga linkjében alapból az van.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #7981 üzenetére
Sikerult megcsinalni. Annyit kellett tenni, hogy a Bootcamp app-ben a download windows components fulet bepipalva szepen letoltotte maganak egy pendrivera, es mar telepul is... Tehat megse olyan szenvedes ez.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Barett 50cal #7981 üzenetére
Akkor nálad van a gebasz...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Endruboy007
tag
Egy olyan gondom van, hogy beállítottam ezt a Time Maschine-t a külső HDD-mre, meg is csinálta 38 GB-ot mentett (igazából fogalmam sincs, hogy miért lett ekkora, mert nincs semmi a gépen rajta, alapból 128 GB SSD, elmentette volna a külső HDD-m-en is az adatokat?:S), viszont a Mac OS SSD-n is van egy biztonsági mentés, ami 21 GB. Mitől lehet ez? El lehet távolítani ezeket a biztonsági mentéseket? Kicsit feleslegesnek tartom...
Üdvözlettel: Endruboy
-
QuarK
senior tag
válasz Endruboy007 #7985 üzenetére
Arra gondolsz, hogy az "About This Mac" ablakban, Storage fülön mutat helyileg is backup-ot? Az el fog tűnni magától, 24 óra múlva, ha minden igaz. Csak találgatok, de úgy sejtem, az utóbbi 24 óra backupjait megtartja helyileg is.
Ezt onnan tippelem, hogy ha pl. nagyobb módosulás történik a gépen (pl. vmware disk hízik 4 gigát), akkor a time machine backup után is a helyi backup marad 4 giga, és csak másnapra tűnik el; ill. ha a külső lemez nincs csatlakoztatva, általában akkor is lehet 1 napig vissza böngészgetni az időgépben.
-
nagyúr
válasz Eszleny #7982 üzenetére
Ez durva. Összeraktam a képeket és a zenét, kicsit több, mint 11 perc lett, semmi flanc. Rákattintok arra, hogy projekt lezárása, amire kiírja, hogy film előkészítése, várható időtartam 9 óra. A proci 4 szála 80% fölött kezd melózni. Azt hiszem, valamit még keresgélnem kell a beállítások között.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
osx ala milyen media(divx) lejatszot ajanlotok?
Aurea mediocritas
-
-
reload.
tag
acdsee classic-hoz hasonlo egyszeru, de gyors kepnezegetot tudtok mondani osx-re?
-
reload.
tag
válasz Phantomhive #7995 üzenetére
az a gond, ha ramegyek egy mappan belul egy kepre, akkor csak azt az egyet nyitja meg. kijelolni pedig nem tudom az osszeset, mert minden keprol van raw masolat, amit pedig photoshopban kezd el megnyitni.
-
Phantomhive
aktív tag
-
Barett 50cal
senior tag
Most ez komoly, hogy nemtudok írni NTFS-re formázott külős merevlemezre? Nem úgy volt, hogy már régóta benne van alapból az oprendszerben?(snowleo óta?)
hogyan tudom elérni, hogy menjen?
Macfuse + NTFS 3G egy kalap ****, csak hibát ír ki és nem jó, még nem is mountol a hdd.
[ Szerkesztve ]
-
jtankers
csendes tag
válasz Barett 50cal #7998 üzenetére
Szia.
Én erre a Tuxera NTFS nevű programot használom, tökéletes. jtankers
-
Mathematics
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott Macbook Pro-t vagy Air-t venni windows használatához? Olvastam valahol, hogy a windows nem kezeli olyan rendesen a hardware-t, mint a Mac OS X. Például fele annyi ideig megy akkuról Win 7 alatt, mint amennyi ideig menne OS X alatt. Egyeseknél fagyások is előfordultak.
Üdv.,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2020 8GB/512ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p3777
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- 2021 Macbook Pro 16" M1 Max / 10C CPU / 24C GPU / 64 GB RAM / 1TB SSD / 60 nap garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest