Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Lien #114291 üzenetére

    Satechi: bakker, vedd az asztroszürkét ugyanabból, majdnem feleannyiba kerül most online (én kb ezen az áron vettem anno, valószínűleg az asztorszürke még korábbi beszállításból maradt vissza, azért ilyen "jóáras"): Satechi Multiport MINDENNEL 35ezerért a MM-ban

    AirPods: én anno az első generációsért fejvesztve rohantam, hogy megtudjam, szinte sehol sem lehet kapni. akkor annyira népszerű volt, hogy konkrétan elkapkodták. Az Egyesült Államokban kétszer voltam Las Vegas-i Apple boltban miatta, egyszer a (sokszor tévében is látható) nagy San Francisco-beliben, mindig azt mondták, sajnos elfogyott, jöjjek kb egy hét múlva. Végül Charlotte-ban sikerült beszereznem egyet, aminek örültem, mint bolond a f.szának. Elsőre beváltotta a reményeket, nagyon jó cucc, jó hang, praktikus, kényelmes. Csak ezzel az első generációs AirPods-dzal volt egy igen komoly bibi, amit nem szokás említeni: napi használattal akár 1 év alatt is tönkre lehetett tenni a fülhallgató akksiját. De nem ám mindkettőét, csak az egyikét. Ez abban nyilvánult meg, hogy kb 5-10 percet bírta, és lenullázódott. Javíttatni nem gazdaságos (értsd: annyira drága, hogy inkább újat vesz az ember). Ez a pár AirPods megvan még, de hát ugye eléggé ratyi már az akksija az egyik fülhallgatónak.
    Most van egy pár második generációs AirPods Pro-m, az konkrétan nagy-nagy-nagy királyság, mindenkinek csak ajánlanám, de ha fennáll még az akksi-probléma (még csk 1 hónapos, nem tudok erről nyilatkozni), akkor elég drága mulatság - a tartósságát figyelembe véve. Szóval nem tudom, a 3. generációs "sima" AirPods talán már tovább tart, de mindenképp próbálj meg utánanézni valahogy...
    Az AirPods egyébként (bármelyik, még a jó öreg első generációs is) iremek dolog, nagy fanja lennék, ha tartósabb lett volna az első, amit megvettem.

    USB-C illetve Thunderbolt: tisztázzuk: az USB-C egy csatlakozó-típus (ami az USB 3.0-val jelent meg), a Thunderbolt pedig gey kommunikációs szabvány. De igen, a Thunderbolt 3 és az USB 3.0 ugyanazt az USB-C csatlakozótípust használják, ráadásul a Thunderbolt 3 felülről komptibilis sz USB 3.0-val, tehát bármilyen USB 3.0-eszközt is fogad USB-C típusú csatlakozóval. (Thunderbolt 4 az meg az USB 4-gyel :) ) A különbség azért mégis megvan, a Thunderbolt port - ha valódi thunderbolt eszköz van rajta - gyorsabb adatátvitelre képes, mint az USB 3.0-3.2.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák