Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lien

    tag

    válasz Aszpirin #114290 üzenetére

    Amikor tegnap először írtad ezt a kommentemre meglepődtem és nagyon nehezen hittem. Elvégre mégis egy 3 éves laptopról beszélünk.
    Viszont reggel volt alkalmam jobban utánanézni, hallgatni több vlogot a témában, elég frisseket (3-4 hónaposokat) és hasonló véleményen vannak, amiket leírtál ami számomra még mindig felfoghatatlan. :D Ár-érték arány, nagyon baxó M1 chip, elegancia, idő bírása és a RAM-al is hasonló véleményen vannak, ahogyan leírtad...
    Amire úgymond a mindennapi használaton kívül kellene az maximum csak EZ semmi mást, mert a játékok meg programok jobban futnak a mostani laptopomon még, szerintem, nyilván nem dobnám ki.
    Néztem más oldalakat is, hogy honnan lehetne olcsóbban máshogyan beszerezni, kb. már mindenhol a 8GB verzió van, hivatalos apple.hu-n lehetne 16GB-osítani.
    Tárhelyre azért nincs szükségem, mert tavaly vettem egy A-Data 2 TB-os külső vinyót, eddig 2x használtam, ráraktam amim van, hogy legyen egy back-up ha valami történne, másra nem használom.
    Amit említettél ez a Satechi, itt az USB-C már megfelel az Applenek a thunderboltjára vagy a thunderbolt az = USB-C-vel? Satechi.
    Gondolkodtam még ezeken az airpodsokon, ilyen esetleg van neked vagy bárkinek aki olvassa? Mi erről a vélemény, a most 60e forintra leárazott airpods 2 airpods megéri vagy inkább a 3. generáció a jobb? három
    Ezeket nem nagyon lehet meg baromira nem higiénikus kipróbálni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák