Hirdetés
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videószerkesztés
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Sziasztok. Realme 8 telóról megoldható az hogy ha telefonhívást kapok, akkor automatikusan elutasítsa, és egy smsel válaszoljon?
Remélem nem nagy kérés ez 2025ben. -
bobalazs
nagyúr
Naiv kérdés de, lehet ingyenesen NfC-vel vásárolni androidon?
Ha igen, hogyan?
Otps alap számlám van ha számít. -
bobalazs
nagyúr
Ampere programban monitorozom a Redmi 4X emet. -380mA mutat. Jó ez az eredmény? Nincs terhelve futó programokkal a battery app szerint alvó módban vannak. Ja nem jó az eredmény kaphatnék tippet hogy tudnám hosszabbítani a töltés nélküli időt?
Zavaró hogy a régi Samsung Galaxy S2 duo 6 8 napokat elment egy töltéssel, és ez meg nem. Eddig kikapcsolva használtam ezt a telót és akkor kapcsoltam be ha szükségem volt rá,, de most szeretném folyamatosan elérhetővé tenni ezt a telefonszámot ami benne van. -
bobalazs
nagyúr
válasz
bobalazs #12487 üzenetére
No volt időm, úgyhogy mégis csak megtaláltam. Sima google keyboard-ban van Voice Typing
-
bobalazs
nagyúr
Naív kezdő vagyok a témában, úgyhogy nézzétek el nekem. Van a telóban ilyen alkalmazás hogy hangalapú keresés, ami tökéletes pontossággal ismeri fel a mondanivalómat. Hogy lehetne ezt facebookra is alkalmazni, gépelés helyett hangfelismeréssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest