- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Moriarty_
aktív tag
Ha kamera, zenehallgatás páros lenne a prioritás kb. 100 k környékén, akkor mit ajánlanátok? Android, 5-5,2 nagyon szájhúzva 5,5" méretben.
Köszönöm -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #124705 üzenetére
Valamit-valamiért
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124702 üzenetére
Ez így van/volt, benne van a pakliban a gikszer.
Ami roppant csábító volt, az a B20, én emiatt választottam ezt.
Ha nem lett volna ez a gondja, akkor egyébként egy teljesen jó minőségű, gyors, sallang mentes telefon lett volna. Még a szoftveres gombokkal is megbarátkoztam.
A kamerája mondjuk rosszabb, mint amit Mi4C-n megszoktam.
Maradok a Xiaominál, itt már nem lőhetek mellé. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124690 üzenetére
Nekem akadt még problémám az Apolloval, mobilnetem nem volt itthon, ahol minden más (nem kevés) telefonnak semmi gondja soha nem volt.
Városközpontban kiderült, hogy működött, de itthon egyetlen oldalt sem töltött be.
Elállás lett a vége a sztorinak. Remélem hétfőn jön helyette a Redmi Note 3 Pro. Eustockon feltorlódtak a megrendelések. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #117498 üzenetére
Lecsekkoltam, valóban a hangszóró mellett van közvetlenül a szenzor és rálóghatott (vagy csak a hangszórónak volt kivágás a fólián) és ezért volt szerintem neki gondja.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #117495 üzenetére
Köszi a válaszokat, valamit aztán jól csináltam, mert egyszer csak újraindult.
Hát ez elég ijesztő volt.
A fóliás sztorit nem igazán értettem, a közelségérzékelő szenzort takarta a fólia? Ha igen, nem igazán tudok összefüggést találni a lefagyás és a szenzor működése/takarása között. Van rajta fólia, de nem tudom hol a proximity szenzor a telefonomonCsak egy egyszerű, mezei felhasználó vagyok.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #117491 üzenetére
Nem léptem be a fejlesztői módba, volt egy hívásom, kinyomtam és akkor történt ez.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #117489 üzenetére
Igen, de semmi. Nincsen lemerülve, folyamatosan villog a képernyő.
-
_Moriarty_
aktív tag
Segítsetek légyszi, a telefonom topikja nem pörög, de nekem problémám adódott.
Lefagyott az egész, fel-fel villan a képernyő magától, de semmit nem tudok vele kezdeni.
Bekapcsoló gomb hosszan nyomására szintén csak felvillan a képernyő, de nem reagál semmire.
ZUK Z1 telefonról van szó.
Nem vagyok nagy guru, de hard resettel kellene életet lehelnem belé? Kikapcsolni sem lehet. SIM kártyát kivegyem?
Gyári rendszer van rajta.
Köszönöm -
_Moriarty_
aktív tag
Sziasztok, Sony Z3-mat cserélném le, tökéletesen elégedett vagyok vele, csak vágyom egy újra.
Kínai vonalon gondolkodom, van valami közel tökéletes telefon? Vagy melyik lenne szinte teljesen kompromisszum mentes?
Felsőkategória érdekel és a jó üzemidőt nagyra becsülöm.
Nem romolgatok, gyári rendszerrel használnám.
Ha lenne ötlet szívesen fogadnám. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
b0bcat #110105 üzenetére
Köszi a bemutatót. Elbizonytalanodtam, mert egész jónak tűnik ez a Mlais.
10 évesnek szeretnék elsősorban játékra, zenehallgatásra, youtube és messenger használathoz egy új telefont venni és szilárd elhatározásom volt a Honor 4C.
Melyik lenne a jobb választás a mindennapi használatban a fentiek figyelembe vételével?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest