- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Breki
veterán
Ilyen van Európára is?
lehet többet ér mint a napocskás időjárás-előrejelzők
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
sqpp
őstag
vki tud youtube video kereső widgetet?
[ Szerkesztve ]
-
nonames
tag
Jó estét Sziasztok!
Par kérdésben szeretnék segítséget kérni!
- Kelzsoca új romja van fent érdeklődnék milyen témákat használtok ami nem lassítja a launchert
- És azt szeretném még elérni hogy a menü és telefon könyv szinte minden átlátszó legyen latható legyen a háttér
- Aksi kijelzést szeretném átállítani másra azt hogyan kell /nem az etra settingsre/- És még azt szeretném megoldani hogy másik bladera akarok Bluetooth-on küldeni appokat játék progi stb. de nem megy át valamiért sikertelen pedig lathatóak vagyunk
Remélem tud segíteni valaki és elnézést ha mások szamara ezek egyértelműek de nekem ne sajna
Üdv
-
Rosep
senior tag
Van egy otthoni NAS-om. Szépen bekonfiguráltam, portokat beállítottam. Elérem bárhonnan a netről, az IP címem kb. félévente változik csak. Tudtok egy olyan progit ajánlani, amivel mobilnetről is elérhetem a megoszott (sima Samba) mappákat? Root nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Spirit
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám tanácsot kért tőlem, hogy mit vegyen 40e ft körül, ha unja már a "normál telefonokat". Hirtelen ötletként a Samsung Galaxy Gio ugrott be, meg is vette, annyira beleszeretett. Csakhogy nincs számítógépe, így nem tud rá progikat szedni, nincs google-fiókja, stb. Megkért, hogy ugorjak majd át hozzá, és pakoljak fel neki progikat. Mivel a közelben nincs wifi hálózat sem, így nem nagyon van ötletem, lévén nem volt dolgom még Androiddal.
Szóval egy szál notival mit tudnék kezdeni a géppel? Gondoltam, hogy beszerzek valahonnan a marketen lévő progikból .apk-kat, és azokat próbálom feltenni. (természetesen nem warez-ről van szó) Mivel még az Astro-t sem tudom letölteni, így PC oldalról kellene elindulni.
Valaki tudna valami értelmes módszert mondani, amivel elboldogulok?
-
ArchElf
addikt
válasz Spirit #15559 üzenetére
Miért kellne gép hozzá.
A telefonról tud csinálni gmail fiókot - utána már megy a market is. Mobilnettel (havi 1000 pénz) meg tud letölteni programokat is a marketről... Mi a gond konkrétan?AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
sssz
őstag
válasz Spirit #15559 üzenetére
itt nézz körül: magyarított alkalmazások
sok ingyenes appot magyarítottak itt a fiúk és ezeket nyugodtan letöltheted a notira és utána egyszerűen másold át a teló sd-jére.
azt nem tudom hogy tudod-e, de ahhoz hogy bármit is a marketen kívülről telepítsél, mindenképp kelle gy file kezelő először. pl astro, es explorer, stb. de ezt mindenképp először a marketről kell letöltened.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Kolléganőnk kérdezte tőlem, hogy valóban létezik-e az android-nál mobil követés? Mesélte, hogy az ismerősénél látta, hogy tableten valamilyen azonosító alapján megkereste egy ismerőse telefonját, ami a gps segítségével megmondta éppen hol tartózkodik, és tényleg ott volt.
Ha logikusan gondolkozom, akkor ez csak úgy lehetséges, ha a telefonra telepítve volt 1 kliens program, maga az android legjobb tudomásom szerint nem tud ilyet, ez nagyon biztonságtalan lenne. Bár amennyit lehetett nem is olyan rég hallani az apple illetve az android telefonok nyomkövetéséről, teljesen kizártnak sem tartom..Szóval tudtok erről valamit?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
-
sssz
őstag
válasz Spirit #15564 üzenetére
hát azt hiszem be kell vállalnotok, hogy - annak ellenére hogy a jelek szerint nincsen mobilnet előfizeése anyukádnak - kénytelen lesztek pár kb-ot előfizetés nélkül letölteni a marketről, mert másképp nem jutsz filekezelőhöz. ez egy ördögi kör. ha incs benne a romban, akkor először le kell töltened. telepíteni nem tudod sd-ről mert ahhoz meg ugye kellene egy file kezelő
ha nincsen gmail fiók beállítva a telefonján, akkor szerintem még mielőtt elindulsz hozzá csinálj neki egy gmail fiókot , ha ott vagy ála léjetek fel gyorsan a netre, írd be neki a beállításoknál a fiókokhoz a gmail fiókot, aztán rá a marketre, keress rá pl gyorsan az astrora, letölt és ahogy feltelepítette azzal a lendülettel kapcsold is ki a netet nehogy tovább számlázzon.
Ugyanis én úgy tudom, hogy attól még hogy előfizetése nincsen netre, van net elérése csak valószínűleg kicsit drágábban mint ha lenne net csomagja.
hoppsz. eszembe jutott valami. volt samsungom de már nem emlékszem pontosan ott hogy van, de a htcnél az a program, amit adnak hozzá cs-n (htc sync) tartalmaz olyan lehetőséget hogy app-ok telepítése. ha rámegyek arra arkkor csak ki kell választanom aPC-ről az app telepítő fájlt és ő felrakja. A Kies vagy nemtom most mi van a samsungnál ilyet tud?
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz A_ScHuLcZ #15563 üzenetére
bizony vannak ilyenek a marketen, pl lookout, vagy where is my droid, lost phone és még sok minden.
de pl a htc-nél egyes telefonoknál van ilyen "beépített" lehetőség is a htc sense alkalmazásával.
-
canniball
nagyúr
No de ezekhez ugye a készüléken telepíteni/aktiválni kell ezt az adott app-t/ funkciót. A kérdés gondolom úgy értendő, hogy tényleg lekereshető/követhető-e bármelyik androidos telefon ha ismeri a user azt a bizonyos "azonosító"-t?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Cholard
tag
válasz Spirit #15564 üzenetére
Nos, szerintem annyira nem gáz a helyzet: letöltöd a telefonodra (felteszem, Neked van) azokat az alkalmazásokat, amelyekre édesanyádnak szüksége van/lehet. Pl. Appmonster-el csinálsz róla backup-ot, azaz így rendelkezésedre áll a telepítő apk fájl. Ezeket lemented a notidra ( itt meg kell jegyeznem, hogy egy kártyaolvasó nem árt bele). A B terv, hogy bluetooth-on átmásolod a Te telódról az apk-kat az övére, és telepíted onnan őket.
Egy (bár elhanyagolható) apróság van: ha a Te telefonoddal kompatibilis a szoftver, de az övét nem támogatja. De nem hinném, hogy extrém programokra lenne szüksége, amelyek telóspecifikusak lennének..."A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
canniball
nagyúr
Olyan app kerestetik, amelyik úgy exportálja/importálja a kontaktokat SD-re/-ről, hogy az alapértelmezett tel.számok is megmaradnak.
Avagy a gyári opció vagy a Titanium backup tudja-e ezt?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Fireman67
aktív tag
-
Fireman67
aktív tag
válasz canniball #15582 üzenetére
Szerintem a főzött rom-okban a hő hatására kicsapódnak a fehérjék, így a nyomkövető sejtek elhalnak. Ennek következtében a nyomkövető funkcióikat nem tudják ellátni.
Mivel a hőkezelés tartós, mondhatni visszafordíthatatlan szöveti károsodásokat okoz a beépített személy, - illetve nyomkövetői funkciókban, így ezt az eljárást tükörtojás szindrómának nevezzük.Vagyis: nem tudom...
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
félisten
A gyári animált "galaxis" háttérképet honnan tudom beszerezni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
whitehand
senior tag
Sziasztok
olyan zen lejátszót keresek amit tudok a headsettel irányitani. next track
, prev track pouse.
A poweramp állitolag ilyen, de nem igazán müködik (csak pouse mükszik)
Na most a powerampnál fizetős ez a szolgáltatás? vagy csak egyszerüen nem mükszik a fülessel
a headsett jabra rhythm -
canniball
nagyúr
válasz Fireman67 #15583 üzenetére
Látszik hogy tűzoltóként alapos kiképzést kaptál a hő hatásairól.
Feltettem az ajánlott Android Location Cache Viewer-t hogy lássam mi a pálya. Aszongya hogy Location data cache found, de unable to load, merhogy ez csak akkor mukodik, ha a user bekapcsolja a wireless networks opciót a settings-> locations-ben, egyébként Android does not cache this data. No ennyit erről...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan Biblia alkalmazást amihez nem kell NET,ugyanis az illetőnek nincs netelérése a telón..
EBOOK,PDF nem jó,nem kell. -
DemonDani
addikt
Ezek között a biztonsági szoftverek között melyik az ami
-egyszerű mint egy bot
-sms-t küldök, és visszaküldi a koordinátákat
-be tudja kapcsolni a GPS-t hogy pontos koordinátákat küldjönés kb ennyi, semmi több nem kell, nem kell hogy lezárja ha másik sim van benne, csak felidegesítené a tolvajt és eldobná az ilyen hülyeség...
esetleg valami ami szerintetek még nagyon hasznos?
volt valamiben pl, hogy a mikrofont lehetett hallgatni vagy ilyesmivalamit már néztem régebben de az ilyesztően komplex volt, és nem akarok 20progit végigtesztelni mert drága azért a sok smsezés össze vissza.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
rayman2006
tag
válasz DemonDani #15591 üzenetére
Hello
Nekem is olyan nyomkövető progi kellene ami,amit tolvaj vagy aki használja nem veszi észre rá kerestem be azonosították helyzetét nem látszik telefonon semmi nem tilt le semmit.Nehogy csináljon vele valamit ne találjam meg mert észre vette,hogy bemértem.Meg lehessen találni bármikor mikor tolvaj nyugodtan használja.
Van ilyen?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz rayman2006 #15592 üzenetére
még régebben írtam ide egy rövid elemzést a szerintem legjobb ilyen programról, keressetek rá: MyPhoneLocatorPro
de ez sem tudja önmagától bekapcsolni a GPSt, mint ahogy szerintem egyik sem...
bár az ESETet még nem próbáltam ilyen szempontból, az még egy kérdőjel... de nem hinném h be tudja automatikusan kapcsolni...
-
r4z
nagyúr
válasz CoolBoy323 #15593 üzenetére
A Lookout nekem bekapcsolta a letiltott GPS-t.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
addikt
-
Mr X
veterán
Üdv!
Keresnék egy olyan jegyzet appot, ami képes rá, hogy egy nagy widgetben automatikusan megjelenítse a jegyzeteimet. Eddig Note Everything-et használtam, de annál nekem kell kipakolnom kézzel a kis widgeteket a jegyzetekről.
Illetve nem ártana, ha magán a widgeten lennének gombok új jegyzet rögzítéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz CoolBoy323 #15599 üzenetére
a láncra verés után sajnos ez a 2. legjobb megoldás lopás ellen szerintem...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest