- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fateys
tag
Sürgős segítségre lenne szükségem
Ma készülök venni egy új telót és valahogy le kéne mentenem egy játék mentését sd kártyára,gépre,valahova,hogy utána az új telón használható legyen. Barátnőm kinyír,ha elveszik az Ice Age village játéknak az állása :S
És a lényeg,hogy root nélküli mindkét teló és nem is szeretném emiatt rootolni :S
Sony xperia miniről kéne valahogy lementenem a játék mentéseit. Lehetséges,hogy a mentések autómatikusan valahogy az sd kártyára vannak mentve?Vagy az a telón van?
Köszi előre is!Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
Tyer
őstag
Azt nem lehetne, hgoy cska a telepitett alkalmazásaim látszanak a play-en, mint régebben???
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Polllen
nagyúr
Üdv,
tudtok olyan progit mondani, ami hely alapján megadja a látnivalókat+egyebeket?
Olyasmire gondolok, mint a navikban a fontos helyek, kategóriákba szedve, de igazából engem csak a látványosságok érdekelnek.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Bozek
nagyúr
válasz fatal` #27518 üzenetére
Nézd meg a web-es böngészővel, nálam ott is megjelent, ha be vagyok lépve a Google fiókba. Igaz ez max. annak ér valamit, aki angolul szokott olvasni, szóval nem én vagyok a célközönség.
(#27530) dekrer: És merre kell keresni őket? Mert a Szervetlen és szerves vegytan bescannelt verziója valahogy nem fogott meg.
-
Polllen
nagyúr
válasz LordRajZoL #27564 üzenetére
Jaja, de akkor nézzek vmi ar csodát vagy navit
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
II.Démonlord
tag
Facebook 3.4-es verziójában hol lehet megnézni az oldalakhoz (pl.:Mobilarena facebook oldala) írt "Mások legutóbbi bejegyzései"-t.
Egyszerűen nem találom. -
Bozek
nagyúr
válasz II.Démonlord #27569 üzenetére
Nincs ott az ismerősök tevékenysége alatt egy külön sorban? Én 3.5-öt használok, annál ott van.
-
Telda
addikt
Hali!
Keresek egy alkalmazást, amivel a marketről letölött appok telepítőjét le tudom menteni az SD kártyára. Hogy rom újra telepítéskor ne kelljen mindent újra leszedni.
Régebben már használtam egy ilyet, de nem emlékszem a nevére. Appmanager név rémlik, de nem tudom biztosra. -
S e t h
nagyúr
válasz tomy86 #27568 üzenetére
Én nem is értem.Annyi jó időjárás alkalmazás van a piacon,rengeteg profi minta, nekik csak a hazai alkalmazást kellene jóra megcsinálni, hogy szinte egyeduralkodóvá váljanak itthon, de vmi iszonyatosan gyenge amit kreálnak.Hogy most az oldal tulajdonosa, tulajdonosai vagy a programozó ilyen debil, nem tudom.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Telda
addikt
válasz cappa72 #27576 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam, de valamiért nem menti le. Meg adtam, hogy melyik mappába mentsen, megcsináltam a mentést. A program mutatja hogy egyes alkalmazások ki vannak mentve, viszont az SD kártyán a megadott mappában nincs semmi.
Én olyanra gondoltam, hogy pl. a total commander fel van telepítve a marketről és én ezt .apk telepíthető formában le szeretném mentni. -
fatal`
titán
De fájlkezelővel is menthetsz.
-
Deck
titán
Szeretnék általam szerkesztett deodex-es apkt odexelni, hogy menjen odexes romon. Mi a legegyszerűbb módja az odexelésnek? Van ilyen külön app, ami erre jó? Remélem van aki tud segíteni ebben a témakörben.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
tomy86
addikt
Nem tudom, hogy ilyesmire gondolsz-e, de a System Cleanupban van olyan funkció, hogy "Create odex file" (ezt a részét nem használtam).
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Milyen dialer app-ot tudtok ajánlani, ami jó, nem fagy be ha hívnak? Xperia U a készülék.Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
mi annak a proginak a neve amivel csak külön alkalmazásokat tudunk lezárni ? pl én le akarom zárni a galériát jelszavasra vagy akármi azt, hogy tudom megcsinálni ?
köszi előre is!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
S e t h
nagyúr
Az új google maps-ban benne van még a street view?Valahogy nem tudtam előcsalogatni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zaja2
senior tag
Windows XP-t hogy tudok felrakni a telómra? Sony Xperia J,
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest